kaca1 Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 Upam, da se bo dalo kaj videt http://picasaweb.google.si/enakaca/RecentlyUpdated# :yea1:
Scottie Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 Ojla BMW-jaši, lepo bi bilo, če bi pod slikami v albumu malce napisali kdo je kdo. Recimo kar v komentar, pa seveda samo motosvetov nick bi bil popolnoma dovolj. Bico pa Cheeky poznam ostale pa prvič vidim :)
Pips Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 Zahvalil bi se rad Polžu in soprogi za lepo izpeljano srečanje,prav tako pa vsem navzočim za nepozaben dan.
NikolaTesla Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 ...lepo bi bilo, če bi pod slikami v albumu malce napisali kdo je kdo.Recimo kar v komentar, pa seveda samo motosvetov nick bi bil popolnoma dovolj... ALBUMA: - BMWjaši 27.9.2008 foto Kaca1 - BMWjaši Gorenjska 2008 foto Nikola Tesla :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: (27) VPISITE V KOMENTAR POD SLIKO NICK vseh, ki jih poznaš, da ga dodam kasneje tudi v opis. Skupaj z Kaco1 bova zapekla CD z hi-res slikami kdor ga hoče prejet naj na moj PM pošlje naslov!! LP Nikola Tesla
ID Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 Zares odločna organizacija :worship: in dobra družba :yea1:
goodie Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 Odlična tura :yea1: , čeprav se je zame končala malo prej... ampak bolje malo kot pa nič :P . Hvala organizatorjem in pa dobri družbi :worship: :worship: :worship: . Komaj čakam na naslednji "meeting" in upam na še večje število privržencev.. :chase: :chase: :chase: :chase:
bica Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 Super furca, super druzba.... :worship: :worship: Kmalu spet...
Zdrawc Objavljeno September 28, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 28, 2008 @zmajewi ekipi Ni kej, lepo, da ste se oglasili........jaz sem pol še malo podežural ob pomoči Fritza seveda :whistle:
motoristek Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 @zmajewi ekipi Ni kej, lepo, da ste se oglasili........jaz sem pol še malo podežural ob pomoči Fritza seveda :whistle: Jaz imam danes hausrest... :evilgrin: da bi ji še priznal koliko pirov sem spil, pa tako ne vem, če me ne bi kastrirala... :whistle:
quomme Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 Hvala vsem za super izpeljano furo in za odlično družbo. :worship: Če ne prej, se vidimo na nasledjni skupni vožnji. :naughty:
bmwslo Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 (popravljeno) Jaz imam danes hausrest... :evilgrin: da bi ji še priznal koliko pirov sem spil, pa tako ne vem, če me ne bi kastrirala... :whistle: :lol1: Če bi jaz moji vse slike pokazal enako P.S. Tole so zaključne slike iz Zmajowe Popravljeno September 28, 2008. Popravil bmwslo
motoristek Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 Saj se bom potrudil... :lol1:
polž Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 hvala vsem za družbo in fotografom za slike danes sva jih pa 300km še sama prevozila
rajkocotic Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 lp pravkar prispel iz fure,bmw lepa furca,čestitke organizatorjema in hvala za prijetno družbo :yea1:
Cheeky Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 Hvala za tole super organizirano in izpeljano furco. Hvala za družbo in povabilo. Pohvale polžji familiji! :worship:
Cheeky Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 Dodala sem par slikc k sm jih pofotkala z mobitelom. BMWjaši Gorenjska '08
nduro Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 Da se vam pridružim na furi sem se odločil uro in pet minut pred startom in ni mi žal. Odlična klapa, dobro organizirano, skratka super. :worship: Zdaj si mogoče celo zaslužim da pridem na BMW seznam :unsure: ? Dodal sem še track poti iz zumota, če komu prav pride. Podatek o hitrosti pa ni pravi, ker mi brzinomer preveč kaže :whistle: lp, nduro
motoristek Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla PURPLE kymcoo hurikan Brule MiNa Žuri Gabry18 -pero- quomme rajkocotic astec BolhA^ daljo Cheeky bawchi nduro
AndiGS Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 Bilo je res fletno,lepa tura,dobra organizacija in pa nova poznanstva.Se vidimo.
kaca1 Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 :yea1: HOJ! :yea1: http://www.vimeo.com/1837879 CD se že dela :OK: :OK: :OK:
PURPLE Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 Kača1 dober video - se vidi naša "četica". Si ti stal v ovinku in snemal al slikal proti Bohinjskemu sedlu, malo po prvi postojanki?
NikolaTesla Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 Pozdrav Ker Vas je kar nekaj, ki ste mi poslali naslov na PM Vam vsem skupaj odgovarjam tukaj. Kaca1 mi je pravkar prinesel še svoje slike. Danes bom pripravil CDje in jih jutri poslal po pošti. Ne gre na Emaile, ker bodo slike v 1:1, da si lahko date delat fotografije kdor želi. Lep pozdrav Nikola Tesla
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se