kaca1 Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 Kača1 dober video - se vidi naša "četica". Si ti stal v ovinku in snemal al slikal proti Bohinjskemu sedlu, malo po prvi postojanki? je tako :rolleyes:
bawchi Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Po vseh pohvalah morm še jst svoj piskrček prstavt :krneki: Fura je bla res luštna (kot sama fura in kot organizacija :worship: ), na žalost pa sm mogu predčasno zapustit kolono (služba pač ne izbira dnevov očitno) pa še zgovorn nism biu preveč k se me je maček celo pot držal (rojsni dnevi se vsak let bl poznajo :headbang: ) Bo treba neki popravt na tem B)
motoristek Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Saj se ve, mi smo najboljši... :yea1:
ZD€N€ Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Saj se ve, mi smo najboljši... :yea1: :grim no coment :grim
bmwslo Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Kje je zdaj tisti CD ? A sem kaj zamudil :eek:
NikolaTesla Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Pozdrav Se opravičujem za zamudo. Sem bil na "servisu" pri zobnem kirurgu kasneje pa zaradi bolečin nisem imel volje za karkoli. CDje pošljem najverjetneje v torek. LP Nikola Tesla
Zdrawc Objavljeno Oktober 4, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 :lol1: Če bi jaz moji vse slike pokazal enako Tole so zaključne slike iz Zmajowe slinarji....ste čist Špelo zlibrali :evilgrin:
motoristek Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 Se ji še kaj kolca za mano.... :whistle:
Zdrawc Objavljeno Oktober 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Se ji še kaj kolca za mano.... :whistle: menda sploh ne spi več, odkar vas je vidla
bmwslo Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 menda sploh ne spi več, odkar vas je vidla Itaq . BMW-jaši smo ...
motoristek Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Itaq . BMW-jaši smo ... Kaj bi še le bilo, če bi jo jaz dal na kolena... :naughty:
rajkocotic Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Kaj bi še le bilo, če bi jo jaz dal na kolena... :naughty: problemi doma , :naughty: tako kot pri meni, :whistle:
bmwslo Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 problemi doma , :naughty: tako kot pri meni, :whistle: :lol1:
motoristek Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 problemi doma , :naughty: tako kot pri meni, :whistle: Zakaj sem pa zdaj na ketni :evilgrin: samo pomislil sem na to... :whistle:
rajkocotic Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Zakaj sem pa zdaj na ketni :evilgrin: samo pomislil sem na to... :whistle: ni tako tragično :evilgrin: kolene pa bi imel pogete, :naughty: dobra stran pomislekov :winkiss:
PURPLE Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 menda sploh ne spi več, odkar vas je vidla S tega razloga sem se raje v kot vsedu, in dal "starčkom" pole position :lol1:
bmwslo Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 S tega razloga sem se raje v kot vsedu, in dal "starčkom" pole position :lol1: Ti bom dal jaz "starčka" :fight1:
ZD€N€ Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 S tega razloga sem se raje v kot vsedu, in dal "starčkom" pole position :lol1: Ti bom dal jaz "starčka" :fight1: :hmm: :lol1: :lol1: :lol1: no coment :lol1: :lol1: :lol1:
motoristek Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 S tega razloga sem se raje v kot vsedu, in dal "starčkom" pole position :lol1: Ti si hotel, da ti jo hropci zalavfajo... :lol1:
PURPLE Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 (popravljeno) Čuj vsega pa tud ni treba povedat :lol1: . Jo bo treba it ob priliki pozdravit, mogoče bo manj rdeča. Popravljeno Oktober 6, 2008. Popravil PURPLE
ataIBA Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Čuj vsega pa tud ni treba povedat :lol1: . Jo bo treba it ob priliki pozdravit, mogoče bo manj rdeča. Če bo to fura, bi šou zraven :whistle: . Ketno bom že vtrgal :evilgrin: . Če bo nevarnost, da se bo zalubla na mene, me dajte opozorit :alien1: . Aja, kdaj gremo? Ni več dosti cajta (tak in tak :P !).
polž Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Če bo to fura, bi šou zraven :whistle: . Ketno bom že vtrgal :evilgrin: . Če bo nevarnost, da se bo zalubla na mene, me dajte opozorit :alien1: . Aja, kdaj gremo? Ni več dosti cajta (tak in tak :P !). a bo fura ? kdaj ? jz grem tud
rajkocotic Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 slinarji....ste čist Špelo zlibrali :evilgrin: a bo fura do Špele (slinarji) :whistle:
motoristek Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Zdaj sem jaz na vrsti, da jo dam na kolena... :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se