bmwslo Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Kotzi, le kukaj tule not, si dobrodošel. Pa čimprej zamenjaj tisto tvojo ropotuljo za pravi motor :whistle:
ID Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 a kdo gre ? Jep, vreme bo ravno pravšnje :OK:
rajkocotic Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 a kdo gre ? jaz bi šel :OK:
polž Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 pa se vidmo v Trzinu (čato spiska ne potrebujemo)
bmwslo Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 (čato spiska ne potrebujemo) Ga tako ne more nardit, ker je odsoten (opravičeno) :devil:
Zdrawc Objavljeno Oktober 11, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2008 11 oktobra 2008 ob 10.00 izpred AA v Trzinu. se zna nardit, da se vidmo....
rajkocotic Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 :lol1: Špijuni... :whistle: :lol1:
rajkocotic Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 nekateri se še niso zbudili :yea1: :whistle:
PURPLE Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Kaj zdaj, bo povedal kdo kako je bilo, slišal sem da vas je bilo veliko, bil kak motosvetovec?
polž Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Kaj zdaj, bo povedal kdo kako je bilo, slišal sem da vas je bilo veliko, bil kak motosvetovec? bilo nas je res veliko in mislim , da smo organizatorje kar presenetil. dan je bil res lep za furo vožnja je bila kar hitra pod črnim kalom je nekdo sedel na radar , kreten od policaja (motorista---če je policaj na motorju motorist) ga je očitno potegnu iz kolone v kopru smo spil pivo in pjdli kloaso štirje smo si pozneje ogledal ladjo ki je že 3 leta v izoli. ves ta čas je na ladji en romun in čaka,da mu ladjar da plačo. vesl obiska nam je razkazal lajo od vrha do tal. na koncu nas je postregel s kavo in pijačo mi pa smo mu pustili nekaj eurou če koga zanima ogled se lahko dogovorimo lp
polž Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Kje je zdaj tisti CD ? A sem kaj zamudil :eek: PozdravSe opravičujem za zamudo. Sem bil na "servisu" pri zobnem kirurgu kasneje pa zaradi bolečin nisem imel volje za karkoli. CDje pošljem najverjetneje v torek. LP Nikola Tesla kdaj in kje si domavsi pridemo po cdje pa še žejni bomo :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
bmwslo Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 CD, kje si? :whistle: Ni ni :eek:
rajkocotic Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 bmwslo ali lahko naročiš en cd zame :worship:
bmwslo Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Nikola Tesla ( :devil: ), kje si Kača ( :devil: ), kje si CD, kje si ... nikjer nikogar :whistle: P.S. Ni problema. Ko (če) bo enkrat CD v mojih rokah ga dobiš 200 % :naughty:
kaca1 Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Kača ( :devil: ), kje si Evo js sm klele!!! Vidm da mate probleme s CDji :rolleyes: !!! Jaz sem svoj :photo: dal "v obdelavo" Iztoku. Res so mu nekej kopal po zobeh, ampak zdej bi pa mogu že tud kakšn šnicl pregriznt, če ne.....?!...bo treba res pogledat kaj je z njim. Pa tist pir popit de se ne bo pokvaru :rolleyes: - bi bla res škoda! A od sobote pa ni nč :photo: ?
kaca1 Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Tako se dela, Rajko :worship: , da še tisti vidmo mal k nismo mogl bit na dveh koncih naenkrat :)
rajkocotic Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Tako se dela, Rajko :worship: , da še tisti vidmo mal k nismo mogl bit na dveh koncih naenkrat :) :yes: :yea1:
rajkocotic Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 bmwforum vožnja, savinjčani in ostali :yea1:
motoristek Objavljeno Oktober 17, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2008 Kwa je zdaj, gre kdo okoli Velebita al ne? :kva2:
PURPLE Objavljeno Oktober 17, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2008 Fajn furaj, ma lušte si ma pa naredu. Nekaj slik z mojga potepa po velebitu letos. Pri koči Alan, sem sprostil amotizerje - motor je kr plaval po makedamski cesti, ti priporočam Motoristek - razlika je občutna.
ataIBA Objavljeno Oktober 17, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2008 Kwa je zdaj, gre kdo okoli Velebita al ne? :kva2: Z mano moj dober prijatelj Jože iz Benedikta, Igorr iz Vrhnike s faracajgom :worship: se pridruži v Kočevju, morda še David?, ti menda tak in tak :whistle: ,... Ob 6h krenemo iz Slov. Bistrice za Ljubljano (stara cesta) - Kočevje (ob 8h)- Delnice - ....... Kaj zaj?
motoristek Objavljeno Oktober 17, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2008 Z mano moj dober prijatelj Jože iz Benedikta, Igorr iz Vrhnike s faracajgom :worship: se pridruži v Kočevju, morda še David?, ti menda tak in tak :whistle: ,... Ob 6h krenemo iz Slov. Bistrice za Ljubljano (stara cesta) - Kočevje (ob 8h)- Delnice - ....... Kaj zaj? Vi ste prehitri za mene...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se