EAST Objavljeno December 20, 2008 Opozori Objavljeno December 20, 2008 [Hja zima je in čas za razmislek, sem našel dobro očuvanega gs 1150 z 60.000 na števcu. Motor daje glede na ohranjenost zares videz takšnega kot, da ni naredil več. Sedaj vozim 2001 gs dakar, malo cenclam bi menjal ali ne. Še tole, ko sem šel motor danes pogledat je kresnil sicer s čokom a prez problema potem sem pa poskusil zadevo nazaj zapalit in tema, ni in ni kresnil. Tip je rekel, da se mu še to ni zgodilo in bo mehanik pogledal kaj bi bolo, lahko sem ga tudi zalil...kaj bi svetovali. Aha še to tip prodaj motor z garancijo. Kaj bi svetovali, glede letnika seveda, cena je sicer ugodna. Za nasvete se v naprej zahvaljujem Odgovore, mi lahko pošljete tudi na e mail: motomania9@gmail.com Pelji enga serviserja s sabo, ker popravila na gs-ih so precej draga, tako da daj raje malo več in kupi maksimalno ohranjenega(bo najbolj poceni).
avtomoto Objavljeno December 20, 2008 Opozori Objavljeno December 20, 2008 100je zakon :whistle: Hvala (nov prijatelj). Kaj piješ ?
ZD€N€ Objavljeno December 20, 2008 Opozori Objavljeno December 20, 2008 Hvala (nov prijatelj). Kaj piješ ? :worship: :beer2:
avtomoto Objavljeno December 20, 2008 Opozori Objavljeno December 20, 2008 :worship: :beer2: Zmenjeno. Sam', da se najdeva. Lahko že na GO MOTO GO ? !
bmwslo Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 [Hja zima je in čas za razmislek, sem našel dobro očuvanega gs 1150 z 60.000 na števcu. Motor daje glede na ohranjenost zares videz takšnega kot, da ni naredil več. Sedaj vozim 2001 gs dakar, malo cenclam bi menjal ali ne. Še tole, ko sem šel motor danes pogledat je kresnil sicer s čokom a prez problema potem sem pa poskusil zadevo nazaj zapalit in tema, ni in ni kresnil. Tip je rekel, da se mu še to ni zgodilo in bo mehanik pogledal kaj bi bolo, lahko sem ga tudi zalil...kaj bi svetovali. Aha še to tip prodaj motor z garancijo. Kaj bi svetovali, glede letnika seveda, cena je sicer ugodna. Za nasvete se v naprej zahvaljujem Odgovore, mi lahko pošljete tudi na e mail: motomania9@gmail.com Popravila na GS-ih niso tako zelo draga, razen če seveda daš motor na pooblaščen servis. In tista napaka pri vžigu, po moje ne pomeni nič kritičnega. Se je pa seveda pametno pozanimat kako in kaj in če bo lastnik to urejal pri mehaniku, toliko bolje. Dober nakup ti želim
motoristek Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 [Hja zima je in čas za razmislek, sem našel dobro očuvanega gs 1150 z 60.000 na števcu. Motor daje glede na ohranjenost zares videz takšnega kot, da ni naredil več. Sedaj vozim 2001 gs dakar, malo cenclam bi menjal ali ne. Še tole, ko sem šel motor danes pogledat je kresnil sicer s čokom a prez problema potem sem pa poskusil zadevo nazaj zapalit in tema, ni in ni kresnil. Tip je rekel, da se mu še to ni zgodilo in bo mehanik pogledal kaj bi bolo, lahko sem ga tudi zalil...kaj bi svetovali. Aha še to tip prodaj motor z garancijo. Kaj bi svetovali, glede letnika seveda, cena je sicer ugodna. Za nasvete se v naprej zahvaljujem Odgovore, mi lahko pošljete tudi na e mail: motomania9@gmail.com Kateri letnik je? Je pač aku. fuč ali je bilo premrzlo. S čokom se itak čez celo leto užiga. Lp
funduro650 Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Kateri letnik je? Je pač aku. fuč ali je bilo premrzlo. S čokom se itak čez celo leto užiga. Lp Hvala za odgovore, letnik 1999. Sem pozabil dopisati, sicer je delal kot urca, potem pa sem menda kaj sam zajebal, tudi moj ima finte, ima daljinca za alarm, ki menda malo zajebava. Me pa mika ta, ko hudič. Kot pravim motor je videti neverjetno ohranjen, ravno zaradi letnika pa sem malo skeptičen. Koliko kilometrov sploh zmore ta stroj?
bmwslo Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Hvala za odgovore, letnik 1999. Sem pozabil dopisati, sicer je delal kot urca, potem pa sem menda kaj sam zajebal, tudi moj ima finte, ima daljinca za alarm, ki menda malo zajebava. Me pa mika ta, ko hudič. Kot pravim motor je videti neverjetno ohranjen, ravno zaradi letnika pa sem malo skeptičen. Koliko kilometrov sploh zmore ta stroj? motorji serije 1150 in še starejši 1100 zmorejo več kot večina nas lahko prevozi 200.000 ali 300.000 ni nobena redkost (prej pravilo), brez posebnih popravil. Najvažnejše je redno vzdrževanje- beri menjava olja, kar pa lahko narediš sam doma .
rajkocotic Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 @ lasagna spomin na Pulo
funduro650 Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Ekipa, mene pa zanima koliko vas je za, da kupim 1150 GS letnik 99? Naj vas ne bo strah odpisati, mene je strah, ko psa, v garaži imam mlajši motor, ki mu nič ne manjka gs650D zdaj pa kupujem neko staro mašino, ki bog ve, če ne bo že kar jutri zružla, ki žre olje, (še žena od lastnika je pluvala po njemu "to pa ni moj koncept"- seveda ni- jasno ) še Hitler ga ni hotel imeti pa me zanima vaše mnenje,lp
MiNa Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Ekipa, mene pa zanima koliko vas je za, da kupim 1150 GS letnik 99? Naj vas ne bo strah odpisati, mene je strah, ko psa, v garaži imam mlajši motor, ki mu nič ne manjka gs650D zdaj pa kupujem neko staro mašino, ki bog ve, če ne bo že kar jutri zružla, ki žre olje, (še žena od lastnika je pluvala po njemu "to pa ni moj koncept"- seveda ni- jasno ) še Hitler ga ni hotel imeti pa me zanima vaše mnenje,lp GoTo http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...1150&st=795 Veliko zapisanega na temo omenjenega motorja. Glede imeti ali ne se pa raje odloči sam! Drugače boš pa kmalu dobil tudi odgovor Kupi V....
Bambi61 Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Ekipa, mene pa zanima koliko vas je za, da kupim 1150 GS letnik 99? Naj vas ne bo strah odpisati, mene je strah, ko psa, v garaži imam mlajši motor, ki mu nič ne manjka gs650D zdaj pa kupujem neko staro mašino, ki bog ve, če ne bo že kar jutri zružla, ki žre olje, (še žena od lastnika je pluvala po njemu "to pa ni moj koncept"- seveda ni- jasno ) še Hitler ga ni hotel imeti pa me zanima vaše mnenje,lp Na 99 letniku imaš garancijo??? :kva2: :kva2: moje mnenje: nikoli več BMW!
motoristek Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Na 99 letniku imaš garancijo??? :kva2: :kva2: moje mnenje: nikoli več BMW! Izdajalec... :whistle:
polž Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 Na 99 letniku imaš garancijo??? :kva2: :kva2: moje mnenje: nikoli več BMW! a je BAMBI izbral drugo firmo in se nam zato nič ne oglaša :headbang: čato piši samo 99 nas je :whistle:
avtomoto Objavljeno December 24, 2008 Opozori Objavljeno December 24, 2008 . . .čato piši samo 99 nas je :whistle: Že mogoče, vendar jaz svoje 100 ne odstopim. Jel' tako čato ? :naughty:
bmwslo Objavljeno December 24, 2008 Opozori Objavljeno December 24, 2008 Nič ne brišite bambija61. Saj ma še v profilu BMW-jca, samo mislil je, da pač novega ne bo kupoval nikoli več, ker je ta tko dober :devil:
AndiGS Objavljeno December 24, 2008 Opozori Objavljeno December 24, 2008 Moje mnenje: Od leta 1982 z BMW nikoli več-dol! :naughty:
rajkocotic Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 Vsem bmw-ejevcem srečno in varno vožnjo v novem letu :yea1: :OK:
kaca1 Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 V E S E L B O Ž I Č :blush: a tole sem vam poslov Za "Vesel Božič" je zdele že mal pozn - ga bo kmal konc. Pol vam pa vsem skupaj želim čim več varno prevoženih kkm in osebne sreče v 2 0 0 9!
lasagna Objavljeno December 26, 2008 Opozori Objavljeno December 26, 2008 [Hja zima je in čas za razmislek, sem našel dobro očuvanega gs 1150 z 60.000 na števcu. Motor daje glede na ohranjenost zares videz takšnega kot, da ni naredil več. .... Če ti je všeč, ga vzemi. In to je edini faktor. Če imaš pomisleke, kupi kaj novega, npr. karkoli.
lasagna Objavljeno December 26, 2008 Opozori Objavljeno December 26, 2008 Vsem 100 (ali verjetno 120) sotrpinom želim veliko izogibanja servisom v naslednjih par letih in večje količine šrota, kakor olja v naslednjih 150.000 do generalke. Poleg tega, da se srečujemo na čudnih motociklih. lahko rečem, da ste vedno bili pravi in včasih prehitri kameradi ! Omenjeno olje se ne nanaša na Brumerja. :naughty:
lasagna Objavljeno December 26, 2008 Opozori Objavljeno December 26, 2008 @ lasagna spomin na Pulo ---- Fook, Rajko, zdaj so vsi vidli, kako grdo postavim šotor. Zelo mi je žal, da sem že bil na barki (nafukal me je Zorro) in da nismo mogli opraviti THE RITUALA (v tem primeru bi bilo žal vama). Ampak kaki lepi motor imaš......
ZD€N€ Objavljeno December 27, 2008 Opozori Objavljeno December 27, 2008 (popravljeno) 99 je moja in . Menjam samo za 69. :worship: Popravljeno December 27, 2008. Popravil ZD€N€
Bambi61 Objavljeno December 27, 2008 Opozori Objavljeno December 27, 2008 Nič ne brišite bambija61. Saj ma še v profilu BMW-jca, samo mislil je, da pač novega ne bo kupoval nikoli več, ker je ta tko dober :devil: kdo me hoče brisat ! če bom menjal firmo se bom brez skrbi javil. Pa srečno novo leto 2009 vsem !!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se