NikolaTesla Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Če se pozdravim do takrat pridem (ali pa prideva). Tisti ki niste dobili CDja jih bom imel nekaj s seboj. Mislim predvsem na Ndura Kaca1, še kdo? Več o dnevu odprtih vrat >>
Misek Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Če se pozdravim do takrat pridem (ali pa prideva).Tisti ki niste dobili CDja jih bom imel nekaj s seboj. Mislim predvsem na Ndura Kaca1, še kdo? Več o dnevu odprtih vrat >> O kakem CD-ju to govorite?
bica Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 O kakem CD-ju to govorite? En bl virtualni....Jaz bi ga prosil, ce ze obstaja. :naughty:
Misek Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 En bl virtualni....Jaz bi ga prosil, ce ze obstaja. :naughty: In kaj je na njem zanimivega? :naughty:
PURPLE Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 In kaj je na njem zanimivega? :naughty: Če te zanima si lahko prebereš prelistaš Tukaj
PURPLE Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 (popravljeno) Ta post bo bolj pravilen. Če te zanima si lahko prebereš prelistaš od Tukaj naprej. Popravljeno April 1, 2009. Popravil PURPLE
rdeci_vragec Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Tut jst bom tam, če bo sonček nad nami... :rolleyes:
bmwslo Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 In kaj je na njem zanimivega? :naughty: Nage babe :whistle:
polž Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Nage babe :whistle: vse pregledal , ni jh !? :headbang:
NikolaTesla Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Ne vem kaj se greste saj sem lepo pojasnil. CDje sem poslal vsem, ki so mi poslali naslov. Trije CDji pa so prišli do naslovnika poškodovani ampak se itak večkrat vidimo razen z Gorazdom11, ki pa je tudi doma blizu in se bo ob priliki oglasil ponj.
PURPLE Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 vse pregledal , ni jh !? :headbang: Polž veš kak je, sta dve verziji CDja, odvisno a si poročen al ne :whistle: :lol1:
polž Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Polž veš kak je, sta dve verziji CDja, odvisno a si poročen al ne :whistle: :lol1: sj vem . :whistle:
alkatraz Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Polž veš kak je, sta dve verziji CDja, odvisno a si poročen al ne :whistle: :lol1: deda lahko infarkt, če zve, da je bila njegova zraven :lol1:
polž Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 deda lahko infarkt, če zve, da je bila njegova zraven :lol1: sj vem . :headbang:
PURPLE Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Rade volje a žal nebo šlo, jebiga. Se vidimo na kakšni skupni furi.
bmwslo Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 No kaj zdej a pridete? Itaq DA. Se vidimo :evilgrin:
alkatraz Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 No kaj zdej a pridete? ...pridem...
polž Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 ...pridem... . še Motoristek naj pride s teboj. :rolleyes:
alkatraz Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 .še Motoristek naj pride s teboj. :rolleyes: pride tudi Keky :whistle:
nemo Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Pridem v Grosuplje! Pa še današnja zgodba iz Trzina: pridem v trgovino, hiša strahov, nikjer nikogar. Tekam iz nadstropja v nadstropje, končno srečam nekoga in ga vprašam za moto hlače. Samo moment... :whistle: kolega je zunaj... :unsure: grem po gospodično, ki ima ključe od vitrine... :unsure: ne najdem je... :unsure: oprostite, žal mi je,nič ne morem storiti, pridite še... :headbang: v soboto gremo k avto valu, ne verjamem, da se kaj takega lahko tam zgodi. Po 15. aprilu odpisa vrata Cosmos BMW.
bmwslo Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Pridem v Grosuplje! Pa še današnja zgodba iz Trzina: pridem v trgovino, hiša strahov, nikjer nikogar. Tekam iz nadstropja v nadstropje, končno srečam nekoga in ga vprašam za moto hlače. Samo moment... :whistle: kolega je zunaj... :unsure: grem po gospodično, ki ima ključe od vitrine... :unsure: ne najdem je... :unsure: oprostite, žal mi je,nič ne morem storiti, pridite še... :headbang: v soboto gremo k avto valu, ne verjamem, da se kaj takega lahko tam zgodi. Po 15. aprilu odpisa vrata Cosmos BMW. Kaj bi naj blo to (in kje) :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se