bica Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Kaj bi naj blo to (in kje) :unsure: To je sedaj A COSMOS, na Celovski 182, LJ. Imeli naj bi salon in servis za BMW motorna kolesa. Akterji tega A COSMOSA pa so prebegnili iz Trzina. Vodja prodaje Darko Kavcic, servisa pa Roman Koric. Bomo vidli zaenkrat je Avtoval dalec naprej....
alkatraz Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 To je sedaj A COSMOS, na Celovski 182, LJ.Imeli naj bi salon in servis za BMW motorna kolesa. Akterji tega A COSMOSA pa so prebegnili iz Trzina. Vodja prodaje Darko Kavcic, servisa pa Roman Koric. Bomo vidli zaenkrat je Avtoval dalec naprej.... Res je par Km dlje :doze:
NikolaTesla Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Res je par Km dlje :doze: Ne bodi zajedljiv, če so ta pravi ljudje razdalja ni važna. Meni so vedno šli 100% na roko tudi za malenkosti in o Avtovalu lahko izrečem samo pohvale. Ko pa so opravili prvi servis na mojem motorju pa sem bil več kot pozitivno presenečen nad natančnostjo in pristopom. Ko sem videl, da je serviser kromirane dele lepo odložil na mehko krpo na polico, da je vse zaščitil pred posegom itd. sem vedel, da sem na pravem mestu. Jutri prideva z ženo ob cca 11h-12h. Se vidimo LP Nikola Tesla
nemo Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Kaj bi naj blo to (in kje) :unsure: Avto Aktiv
alkatraz Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 Kaj bi naj blo to (in kje) :unsure: Za servis in ostalo se lahko naročiš pri g. Darko Kavčič 031 693-*** na PM ali Mobi
bmwslo Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 Za servis in ostalo se lahko naročiš pri g. Darko Kavčič 031 693-*** na PM ali Mobi Hwala za info :alien1:
du-le Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 (popravljeno) A me je kdo iskal ???? Ja, pa resnično iščemo nekoga , ki bi organiziral eno turu BMW jašev. :yes: Popravljeno April 10, 2009. Popravil du-le
ZD€N€ Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 Ja, :naughty: pa resnično iščemo nekoga , ki bi organiziral eno turu BMW jašev. Katera regija je navrsti??? Štajerska, Primorska, ..... so že bile kolk jaz vem Mislim,........
bmwslo Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 Jaz pa želim vsem BMW-jašem in njihovim družinam vesele praznike in čimveč "šunke" čez celo leto
alkatraz Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 Jaz pa želim vsem BMW-jašem in njihovim družinam vesele praznike in čimveč "šunke" čez celo leto Hvala prijatelj
kaca1 Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 Hvala prijatelj ...to bo sekal iz "auspuhov" v pondelk v Mirni peči !!!
Pips Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 Jaz pa želim vsem BMW-jašem vesele Velikonočne praznike in čez vse leto trdi "hren" .)
bmwslo Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 ...to bo sekal iz "auspuhov" v pondelk v Mirni peči !!! Sam upam da ne iz BMW-jevih BMW-jaši smo že malo bolj "zreli" ponavadi
MiNa Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 Ja, pa resnično iščemo nekoga , ki bi organiziral eno turu BMW jašev. :yes: Evo jut`r ob 8-ih v Špici v Laškem potem pa v "gosjem redu" proti jugu :krneki: . V nedeljo pa domov. Ni nujno, da je bolj malo wozi .
rajkocotic Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 ...to bo sekal iz "auspuhov" v pondelk v Mirni peči !!! se bo kdo peljal tja doli
bmwslo Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 se bo kdo peljal tja doli Nikol se ne ve. Enkrat se oglasi do mene za tisti CD od gorenjske BMW fure . Te čaka
ZD€N€ Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 Jaz pa želim vsem BMW-jašem in njihovim družinam vesele praznike in čimveč "šunke" čez celo leto Hvala enako :worship:
rajkocotic Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 Nikol se ne ve. Enkrat se oglasi do mene za tisti CD od gorenjske BMW fure . Te čaka hvala z veseljem pridem :worship:
bmwslo Objavljeno April 13, 2009 Opozori Objavljeno April 13, 2009 Pravkar nazaj iz Mirne peči x tisoč motorjev sem se kar obrnil in domov po najdaljši poti. No tudi tja je šlo bolj na dolgo. Trije BMW-ji
polž Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Polž, hvala za pivo in klic Pa drugič
bmwslo Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Nemo Ti pošiljam sporočila, pa jih zgleda ne dobiš. Jaz sem tvojega dobil . Daj me rufni na tel. - v profilu ali pa mi na PM pošlji svoj telefon. Lahko mi tudi pošlješ svoj e-naslov
bmwslo Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 A bo kdo sel? Mogoče bi pa blo za pogledat, pa da mal počvekamo, ko že dolgo nismo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se