k1r2t3 Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 2005 je bla uvožena, jaz jo mam od 2010. Prejšnji lastnik je izpuhe homologiral kot LeoVince. Kak je to speljal nimam pojma, sem pa mu hvaležen. Hvala
motolover Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 Lepo. So tudi krivine iz titana? Tako sem imel leta 2000 do 2001.
k1r2t3 Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 Lonec je rostfrei za krivine pa nimam pojma, verjetno rostfrei. Koga bi moral kontaktirat za volno in karbon ovoje? Če maš št. mi jo prosim napiši.
motolover Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 Pošlji zasebno sporočilo forumašu Lipsticku. Če kdo s foruma lahko pomaga , je to on.
AUBELIX Objavljeno April 4, 2017 Opozori Objavljeno April 4, 2017 Pozdravljeni! Včeraj prodal motor, zvečer pa me je kupec klical da motor ne gre čez 7000 o/min, razen v prostem teku, in da zgleda kot da bi imel blokado. Glede na to, da se letos z motorjem še nisem vozil, omenjenega problema nisem zaznal, preteklo sezono pa je šel motor povsem normalno. Je že kdo imel podobno izkušnjo, oz. morda kdo ve v čem je problem, saj nimam nobene želje kupcu prodati motor v okvari?! Hvala za morebitno pomoč in lep pozdrav!
Ni3ous Objavljeno Avgust 16, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2017 Fantje če koga tole zanima...prodajam po mojem mnenju najbolje ohranjeno VTR-o v Sloveniji. 28.000 km prevoženih Homologiran akrapovič in komplet krivine - zvok je neverjeten. http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12367051
Cartman Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 a original dimnikii se ti valjajo po stalažah? ampak je res lepa.
suntrace14 Objavljeno Avgust 17, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2017 Dej napiši še okvirno ceno, za orientacijo, če smo približno nekje skupaj ali ne.
T Objavljeno December 7, 2018 Opozori Objavljeno December 7, 2018 Totalno nezanimiv motor 4. je tud zravn :D:D:D 2006 letnik zadnja k so jih še delal Torej 1. VTR je v kosih iz nje bo nastal... projekt ta je prababica (1997) če prav vem Cartman help Torej vrjetno ima okoli 100.000 km dobila bo nov menjalnik in magnet ter kompletno nova tesnila in pregled vseh delov (če je ze na ponku v kosih :D) od VTR ostane okvir agregat in rezervoar za gorivo. Platišča VFR800 zadnja nihajka VFR800 prednji del bo kompleten 600RR USD vilce in radialne celjusti. Kozmeticno še nimam dodelano ker bi rad prvo mehaniko podelal. Izpuh si bom pa vrjetno kar komplet naredil sam iz vseh koncev in krivin ki lezijo doma po delavnici... Torej projekt za duso, barvno bo vrjetno NH69... Edino kar sem siguren, da bo spredaj okrogla luc pa namesto 2h stranskih hladilnikov gre 1 spredaj... Druga pa bo cestna Veti, ki bo transportirala mene in boljso polovico v stilu in grmenju mladih let ta bo dobila pa kompletno znanje iz Matrisa https://www.matrisdampers.com/en/prodotto/senza-categoria-en/vtr-1000f-97-07/ nove dele, ki so zaradi bivsih lastnikov slabi ali poškodovani zavorne čeljusti od GSX-R 1000 in novo barvo, ki si jo bom izmislil se vmes. Aja pa rorcke bo treba zamenjat ker teli Leovince so grozni kot dve salame ob strani so Torej ja... namesto novih strojev, ki se sami skoraj vozijo in omogočajo nagibe do ušes brez kakih hudih naporov bom tele cegle vozil... po cesti Zok, Kugelschreiber in ciciban 1 1 1
Flinch Objavljeno Februar 8, 2019 Opozori Objavljeno Februar 8, 2019 Zdravo, vprasam se tukaj, ker na avtonetu ni ravno kaj veliko izbire: ali prodaja kdo oz. pozna koga, ki prodaja VTR sp (rc51) :) lp
T Objavljeno Julij 23, 2019 Opozori Objavljeno Julij 23, 2019 Obnovljena VTR1000F Kugelschreiber, Salieri, nofla in 2 others 5
Popularna objava T Objavljeno December 19, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno December 19, 2019 Posodobljena in restavrirana se SP-02 Komplet Akrapovič, Rapid Bike, Brembo radialne celjusti, Wilbers komplet, EBC diski, Quick shifter... Pa podpis od Edwardsa schwantz, XTR, NX650 in 17 others 15 2 3
Salieri Objavljeno December 30, 2021 Opozori Objavljeno December 30, 2021 Evo po dolgem času bi si jaz tudi spet privoščil kako VTR.. če ve kdo za katero, ki je naprodaj za razumno ceno prosim piši na mail... boskokot@gmail.com
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se