XRider1 Objavljeno Januar 12, 2013 Opozori Objavljeno Januar 12, 2013 kaj zdej? tema umrla? ) ste že kej peljal svojo mačko na sprehod? :grim
osa rider Objavljeno Januar 12, 2013 Opozori Objavljeno Januar 12, 2013 kaj zdej? tema umrla? ) ste že kej peljal svojo mačko na sprehod? :grim Hmmmmmm . . . . .. nazadnje 30,12,2012 . . . konkreten sprehod . . . . je mela moja mačka do Pirana in poziranje na čelu kolone skozi Portorož za nazaj proti domu! Zadnji sprehod pa učeraj . . . . . .sam tolk da se mal segreje . . . . . . . in pol prejahu na tejko . . . . . blatne radosti in to . . . . MilanAndonovski in DAMI34 2
trevvo Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 kaj zdej? tema umrla? ) ste že kej peljal svojo mačko na sprehod? :grim zivjo sm nov klele. am smo ze ogrel olje mal ja pa zadnjo gumo skurl zj pa novo pa bo sezona počasi se začela:) :grim
Kremenčkovi Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 ta tema bo izumrla, ker se ti motorji enostavno ne kvarijo, tako da ta debata odpade, lastnike se pa raje vozijo ,kot tu čepijo :yes: XRider1 1
osa rider Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 ta tema bo izumrla, ker se ti motorji enostavno ne kvarijo, tako da ta debata odpade, lastnike se pa raje vozijo ,kot tu čepijo :yes: Točno tko . . . . odlično +10 SEDI!
MilanAndonovski Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 (popravljeno) ta tema bo izumrla, ker se ti motorji enostavno ne kvarijo, tako da ta debata odpade, lastnike se pa raje vozijo ,kot tu čepijo :yes: Eni se pa pustimo povozit pa smo pol brez Popravljeno April 8, 2013. Popravil MilanAndonovski
trebor Objavljeno April 9, 2013 Opozori Objavljeno April 9, 2013 Eni imajo pa moped po pol leta v garaži, da moramo potem drugi mešat olje na njemu, hehe. LP Robert
trevvo Objavljeno April 9, 2013 Opozori Objavljeno April 9, 2013 js sm pa lih dons gume menjal in sel en krog okol bohinja, pa se mraz ni biu;)
ZELENEC Objavljeno Junij 29, 2013 Opozori Objavljeno Junij 29, 2013 pozdravljeni! ima kdo izkušnje z zadnjim amortizerjem. zanima me za koliko cm se posede vaša mačka na zadnjem amortizerju. meni se za 4,5cm nastavljena na najtršo pozicijo.( pri 105kg) se mi zdi da je amortizer slab,ker se samo na poziciji 6 in 7 nekako vredu obnaša. vse ostalo pa že na dotik vse plava pod roko. kaj mislite je amortizer zanič al pretiravam.
Coban Objavljeno Junij 30, 2013 Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 pozdravljeni! ima kdo izkušnje z zadnjim amortizerjem. zanima me za koliko cm se posede vaša mačka na zadnjem amortizerju. meni se za 4,5cm nastavljena na najtršo pozicijo.( pri 105kg) se mi zdi da je amortizer slab,ker se samo na poziciji 6 in 7 nekako vredu obnaša. vse ostalo pa že na dotik vse plava pod roko. kaj mislite je amortizer zanič al pretiravam. Ne pretiravaš zanič je vzmet ne amortizer,če se da zamenjaš samo vzmet, če se ne da potem ni to amortizer ampak teleskop in ta se menja v kompletu !
MilanAndonovski Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Na thundercat je splošno znano, da ima zanič zadnji amortizer. Zadeve večinoma spustijo dušo po dobrih 30-40k km. Pač odvisno od teže motorista. Spusti plinski del in ga ni mogoče obnovit. Lahko samo menjaš za novega.
Python Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Pozdrav, eno vprašanje, imam mehke stranske torbe in se mi na thundercatu naslanjajo na žmigavc (originalni seveda). Ma kdo podoben primer in kako ga je rešil? Po eni strani me skrbi da bom odlomil smernik, po drugi strani pa je zaskrbljujoča tudi širina (sploh pri polno razprtih torbah je zadeva kar konkretno širša od širine krmila)
osa rider Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Pozdrav, eno vprašanje, imam mehke stranske torbe in se mi na thundercatu naslanjajo na žmigavc (originalni seveda). Ma kdo podoben primer in kako ga je rešil? Po eni strani me skrbi da bom odlomil smernik, po drugi strani pa je zaskrbljujoča tudi širina (sploh pri polno razprtih torbah je zadeva kar konkretno širša od širine krmila) Enostavna rešitev . . . . zamenjaj originalne žmigavce z manjšimi! Jst tut uporabljam stranske torbe in nimam nobenih problemov . . . . . .saj manjši žmigovci ne štrlijo tolk! zadeva zgleda takole! s strani jih zategnem z trakovi od torb . . . . za nosilec tačk za sopotnika, po sredini pa z pajkom da dobim ravnino da ne visijo k dve vreče . . . . in odzadaj pa stisnem po sredini tako da se torbe naslonijo na žmigovce . . . . . in stvar ne opleta in je fiksna! po sredini pa dodam še sredinsko torbo! z sredinsko torbo pa zgleda tako
Python Objavljeno September 10, 2013 Opozori Objavljeno September 10, 2013 Ja sem že tudi sam razmišljal v to smer, čeprav bi načeloma raje obdržal originalne
osa rider Objavljeno September 10, 2013 Opozori Objavljeno September 10, 2013 Ja sem že tudi sam razmišljal v to smer, čeprav bi načeloma raje obdržal originalne Hm originalne lahko zadržiš, ni problem . . . . .sam jih moraš dol uzet in skrajšaj gomico in notranjo cev za polovico in monitiraj gor! Še lažje bo če nabaviš prva dva žmigovca k sta skor za polovico krajša in jih montiraš nazaj! Python 1
Python Objavljeno September 11, 2013 Opozori Objavljeno September 11, 2013 Ta zadnja ideja je tako pametna, da bi se jo gotovo tudi sam spomnil.......drugo leto Najlepsa hvala
XRider1 Objavljeno Februar 15, 2014 Opozori Objavljeno Februar 15, 2014 Če kdo rabi plastike za mačko.. http://www.bolha.com/avto-moto/motociklizem/motorna-kolesa/tourer/plastike-za-yamaho-thundercat-1292156207.html
Python Objavljeno Februar 28, 2014 Opozori Objavljeno Februar 28, 2014 Pozdrav, eno tehnično vprašanje predno gre na servis: Ker mi čez zimo sprazne akumulator, sem včeraj moped vžgal na potisk, kot že nekajkrat prej, in se nato peljal bp en krog. Ob vrnitvi sem ugotovil da štarterja ne zavrti več, samo pod sedežem začne ropotat. Kaj bi lahko bilo narobe in ali sem to povzročil z vžiganjem na horuk?
trojan69 Objavljeno Februar 28, 2014 Opozori Objavljeno Februar 28, 2014 Akumulator st ti je spraznu pa sulfatiziral. Tist pod sedežem slišiš rele štarterja. Bo treba menjat akumulator
Python Objavljeno Februar 28, 2014 Opozori Objavljeno Februar 28, 2014 Ok če je samo to pol ni problem Sem domneval da se je napolnil med vožnjo, ker luči in kontakt je vse normalno. Najlepša hvala!
Kremenčkovi Objavljeno Maj 4, 2015 Opozori Objavljeno Maj 4, 2015 A na mački noben več ne sedi? ta tema je kr mrknila
Kremenčkovi Objavljeno Junij 16, 2015 Opozori Objavljeno Junij 16, 2015 bi prodal, nebi prodal...bi...nebi... MilanAndonovski 1
osa rider Objavljeno Junij 16, 2015 Opozori Objavljeno Junij 16, 2015 A na mački noben več ne sedi? ta tema je kr mrknila Še še . . . . . :grim :grim :grim :grim :grim :grim Tema mora "mrknt" ker je dobr motor in ni kej za komentirat
osa rider Objavljeno Junij 16, 2015 Opozori Objavljeno Junij 16, 2015 bi prodal, nebi prodal...bi...nebi...4.jpg Ne prodej, ne prodej, ne, ne, ne K TI BO ŽAL!!!!! :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se