Nagaya Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 res je oba sva uporabnika foruma :)
krava Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 Vidiš, vidiš... Sem mislil, da ti ni usojeno tega razumeti, a sem se motil... :OK: lahko pa še postaneva, uporabnika česa drugega :inlove: :grim
Funakoshi Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 Mirsad se je wsral na +-. :lol1: Je raj Radovanki prbou -, k čene bi ga Andrej že to soboto izloču. Revček. :lol1:
Nagaya Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 Vidiš, vidiš... Sem mislil, ...bla bla a da si? :blink:
Nagaya Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 sem prepričana da je tole dejstvo marsikogar vzradostilo..
krava Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 :blink: Naj slišijo tvoja ušesa, kaj govorijo tvoja usta
bassko Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Pa se je spokala hinavka! Sej je bil že skrajn cajt :OK:
SiR Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Vidiš, vidiš... Sem mislil, da ti ni usojeno tega razumeti, a sem se motil... :OK: lahko pa še postaneva, uporabnika česa drugega :inlove: :grim Mene? Ona celo telo, ti pa samo mojo desno roko?
krava Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Mene? Ona celo telo, ti pa samo mojo desno roko? :blink: :eek: Kar usta preveč izdajo, to dobi hrbet nazaj... :grrr
Vojč Objavljeno December 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2005 Na vrsto pridejo še zvezda žana in pa štajerski narcis :) štajerski narcis :P :devil:
ixs Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 Včeraj so se v BAR-u armwrestlali - danes naj bi bilo po TV. Komentarji na gledano......
Zdrawc Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 Komentarji na gledano...... :eek: :SS :devil:
soncy Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 Ja kaj je pa za pričakovat od osebkov, ki se na takole prijavljajo? :hmm: Pametnim še kaj druzga več pomen k denar :grim , sploh če ga tkole zaslužiš, da sam sebe v sramoto spravljaš...bed,res bed
Fire Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 vceraj v BARu! BARovci med seboj in Martin se je z nasmeskom predal Slik imam se 200 ampak...
urqlle Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 glejte dans bar, boste vidli, kok smo mišota namučl( no ne jst, moji sodelavci) :grim
eMBe Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 glejte dans bar, boste vidli, kok smo mišota namučl( no ne jst, moji sodelavci) :grim ma kuga ni jame zasulo pa tega pedra zraven :eek: bog ne daj drugih udeleženih!!!!!
Vojč Objavljeno December 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 7, 2005 rezultati današnjih + in - : Andrej največ - ; Mišo največ + Na stolu v soboto Andrej in Sara .)
SiR Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 glejte dans bar, boste vidli, kok smo mišota namučl( no ne jst, moji sodelavci) :grim mimogrede, k si glih rudar - a veš, zakaj je San Francisco meka gejev? ;)
pupa Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 bar tale tip obvlada :lol1: se že dolgo nisem tako nasmejala..... the best...... :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se