Thundercat Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 a kej seksajo tm not? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 a kej seksajo tm not? :hmm: ← :D :D počaki še mal..... da se zmenijo za dober honorar :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 Ne, kot nune bodo živel mesec, dva, tri ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 Gledu uno odajo, v kateri so izločili eno od tekmovalk. Odaja je neumna in poneumlja ljudi. Tekmovalci so neinteligentni primerki, današje posrane, skomercializirane družbe. Najbolj pa me je zmotil odnost do pedra (če sploh je peder). Zakaj za hudiča je dans bit peder kul. Kje je point tega. Mene osebno pedri ne motjo. Zame so to pač bolani ljudje. Sam zakaj je to ratal kul? Čez 15 let, boš pa kul, če boš javno priznal, da natepavaš ovco. In zkaj za hudiča hodim na fax in se matram, če pa čez par let več ne bo slovencev, sej so al pedri, al umetniki, al zgube, k to je dans vse kul. Dans je najhuj, kar te lahko doleti to, da si povprečen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 Meni je pa oštarija(bar) super. To je en najboljših šovov v zadnjih.. ne vem... morda 150 letih. Kej takega svet še ni vidu in fuuuul sm fouš unim, k tam kažejo vs svoj enormen talent, vi jih pa tle žalite, jih tlačite in zaničujete. Oni (in one) se namreč toku matrajo, da bi vsem ugajali, da se prow čuti koku ste jim tudi vi fouš. In najboljše pri vsem tem pa je to, da jest spljoh ne vidim POP TV-ja. :OK: :OK: :OK: LAKI MI!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 brihta rules - ti bi pri nas bil car šanka, mamo dosti podobno mislečih ampak nimajo interneta kaj šele da bi se znali tako lepo izražati. .) pedri so cool, naj sanda in podobne jih gledajo in se vlažijo, na koncu itak morajo vzet ene take povprečne barbare ko smo mi če hočejo kaj fasat! torej hura! mi smo danes že od 8.30 dalje za šankom bli in dobro da se ni snemalo :lol1: šele resna intervencija nas je spravla pred pol ure na šiht B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 Kaj je Pery, a si bil res tam. Dej mal povej, a se splača it tja, pa mal folk drkat v glavo. A se splača časa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 Kaj je Pery, a si bil res tam. Dej mal povej, a se splača it tja, pa mal folk drkat v glavo. A se splača časa? ← ja ja se splača, za šankom je vedno cool. aja ampak mi nismo bili v "THE Bar-u", samo v plain old slimpl baru v centru, nedaleč od pisarn katere smo imeli namen danes še obiskati :grrr "The Bar" bo moral počakati organizirano akcijo MS pivske elite -koordinacijo vodi symru in upam da tokrat ne požgemo njegovega domovanja :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 Jst tut, jst tut :D . Bom dal za rundo. Če nas ne bo preveč :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 kje so torej povezave do kamer ?! :naughty: me zanimajo zadeve pod tušem itd. :devil: al nimamo nobenega tapravega hekerja na motomarsu :ninja: ← Linki so na mobisux-u samo delajo samo od časa do časa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 3, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 še dobro, da majo ALMO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 koordinacijo vodi symru in upam da tokrat ne požgemo njegovega domovanja :whistle: ← ali povzročimo njegovo prisilno izselitev :ninja: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Pa stvarno - mogli bismo ... pa Hočkota bi rabli zravn, pa Wobewta, pa še koga ... Pravzaprav lahko mini TSSSR s sodelujočimi simpatizerji nardimo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DDEAN1 Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Sam včerajšnje snemanje reklama z Almo v tangicah na šanku je blopa super :OK: Mislim da imam mal fetiša na kelnarce .) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 In zkaj za hudiča hodim na fax in se matram, če pa čez par let več ne bo slovencev, sej so al pedri, al umetniki, al zgube, k to je dans vse kul. ← a ti hodiš na faks in se matraš zato, da boš slovensko nataliteto dvigoval.... :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Pa stvarno - mogli bismo ... pa Hočkota bi rabli zravn, pa Wobewta, pa še koga ... Pravzaprav lahko mini TSSSR s sodelujočimi simpatizerji nardimo ;) ← V taki zasedbi bi znala bit pizdarija... :) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 (popravljeno) in potem motosvetovci gledajo prenos in glasujejo vsako polno uro, kdo "ma dost" in ga je treba odstranit .... ;) al pa kdo plača naslednjo rundo ... al pa kdo si zasluži spanking od Alme :P Popravljeno Oktober 4, 2005. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 ... al pa kdo si zasluži spanking od Alme :P ← :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 ali pa komu lahko to arijsko poimenovano bitje priklopi kleme na niple in počasi povečuje napetost. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 :evilgrin: ← očitno bodo zaprta vrata stanovanja mal več kot 2 dni :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 (popravljeno) a ti hodiš na faks in se matraš zato, da boš slovensko nataliteto dvigoval.... :eek: ← Ne sam prez podmladka ni strank. Ne bo nikogar, kateremu bi hiso zgradil. Uporabljaj glavo. Ne da se mi objasnevat mojih postov. Popravljeno Oktober 4, 2005. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 a pedri ne bodo tvoje stranke? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 a pedri ne bodo tvoje stranke? :hmm: ← pedri majo mal težko podmladek, se ti ne zdi :hmm: no...ka pa jaz vem :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 :slap: ste pa.. če se 2 pedra data skup, a nista potencialne stranke? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 :slap: ste pa.. če se 2 pedra data skup, a nista potencialne stranke? :hmm: ← jao :grrr ja, tudi...ampak naravni prirastek pa to, sej veš...treba razmišljat za naprej, ne sam za zdej :grim ....ma sej nima veze....kje smo že ostal :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se