Wobewt Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 To je totalna svinarija in se prav vidi, da Gaber ne mara Andreja in je to zato naredil, da bi lahko Mišo zmagal. Yao, Pupek, več bi pričakowal od tebe... :grrr Ti to resno gledaš??? :D
Brrrm Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 111.000 x 150 SIT = 16,650.000 tolarjof Šestnajst milijonov so v soboto zatelefonirali kar tako. In potem se sindikati mečejo na zobe zaradi enotne davčne stopnje. :?
krava Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 (popravljeno) brrrm, ne streljaj k'ubas... zarad' mene lahko nas reveže obdavčijo tudi s 30% stopnjo... Who Gives a Fuck!!! Smash the Country!!! :yea1: Popravljeno December 14, 2005. Popravil krava
Vojč Objavljeno December 14, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 14, 2005 ...misliš, da nas ne bi mogli nategniti tako, da bi več glasov v finalu pripisali Miroslavu kot Drejču, pa čeprav bi jih slednji dobil več?? :naughty: se ne obremenjujem, kdo bo na koncu zmagal :grrr moti me tale kreten Gaber, kateri nima tri čistih za nastopanje v takem šovu :devil: on je zadnji oziroma se sploh nebi smel obredeliti, če se pa je že, ker mu pač "čustva" ne dajo miru :grrr pa bi vsaj naj zase zadržu :whistle: Bi bilo zanimivo vedet, kako je sploh prišel do "menedžerja" v tej odaji
krava Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 moti me tale kreten Gaber, kateri nima tri čistih za nastopanje v takem šovu :devil: on je zadnji oziroma se sploh nebi smel obredeliti, če se pa je že, ker mu pač "čustva" ne dajo miru :grrr pa bi vsaj naj zase zadržu :whistle: Bi bilo zanimivo vedet, kako je sploh prišel do "menedžerja" v tej odaji :grim
pupa Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 Yao, Pupek, več bi pričakowal od tebe... :grrr Ti to resno gledaš??? :D vsak ima svoje šibke točke....... :blush:
eMBe Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 se ne obremenjujem, kdo bo na koncu zmagal :grrr moti me tale kreten Gaber, kateri nima tri čistih za nastopanje v takem šovu :devil: on je zadnji oziroma se sploh nebi smel obredeliti, če se pa je že, ker mu pač "čustva" ne dajo miru :grrr pa bi vsaj naj zase zadržu :whistle: Bi bilo zanimivo vedet, kako je sploh prišel do "menedžerja" v tej odaji Bi bilo zanimivo vedet, kako je sploh prišel do "menedžerja" v tej odaji ja ritko je nastavu :grim a ne veš da TOPLOVODARJI skup držijo..itak ga bo MIrsade pajsnil v finko :lol1: :lol1: :lol1:
motoristek Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 Ko jih j***, jaz bom še zmeraj za barom stal... :lol1:
pupa Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 Bi bilo zanimivo vedet, kako je sploh prišel do "menedžerja" v tej odaji ja ritko je nastavu :grim a ne veš da TOPLOVODARJI skup držijo..itak ga bo MIrsade pajsnil v finko :lol1: :lol1: :lol1: prosim, da ne žališ mišota, ker ni Mirsad ampak Miloš... je v včrajšnji oddaji povedal :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
eMBe Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 prosim, da ne žališ mišota, ker ni Mirsad ampak Miloš... je v včrajšnji oddaji povedal :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ampak še vedno ostane Čefur :grim prasca ne prebavlja pol slovenije ker jim je grozil ter dodajal razne pridevnike če je le kdo kaj bral njihove bloge :grim aja saj so v Direktu objavili skopirane mirsadkove grožnje ko jebe čefurskega fukfehtarja.. :grim :grim :grim
SiR Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 To je totalna svinarija in se prav vidi, da Gaber ne mara Andreja in je to zato naredil, da bi lahko Mišo zmagal. No ja, itak ni pomembno, kaj folk misli. Sicer pa imaš v tujini te resničnostne šove postavljene tako, da tudi glasovalci pobirajo lepe nagrade, pri nas pa seveda tega ni, ker raje vse oni v žep dobijo. Gaber je pa tak bedak, da mu ni para...... tut pr nas neke nagrade dobivajo, če se ne motim ...
eMBe Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 (popravljeno) u mater včeri popoldan vklopim radio Belbi evoti ma ona kuzla s primorske pametna pričam ti priču da mora mirsad zmagat pa kao da rabi v najem stanoivanje ... abledable sem mislil razbit radio dobr da se je ugasnu ... :zzz: :zzz: :zzz: ma zdej hoče bit v sloveniji že vsak buzi zvezdnik pa vsaka vaška kurbica tud:lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno December 14, 2005. Popravil advokat
kađiva Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 jz sem pa včer Jasno vidu na brucovanju... :blush: .............. :lol1: :lol1: :lol1: se mi zdi da ni čist nč Andrejčka pogrešala :grrr
eMBe Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 jz sem pa včer Jasno vidu na brucovanju... :blush: .............. :lol1: :lol1: :lol1: se mi zdi da ni čist nč Andrejčka pogrešala :grrr le kako naj Drejčka pogreša k si jo pa ti za rito šlatu :grim :lol1: :lol1: :lol1:
Zdrawc Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 se mi zdi da ni čist nč Andrejčka pogrešala :grrr počaj, da € in avto domov prpele, bo pa spet sladka do njega :grim
kađiva Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 le kako naj Drejčka pogreša k si jo pa ti za rito šlatu :grim :lol1: :lol1: :lol1: dej ne piš takih po forumu,me bo še iskat začel in ogrožat če bo to bral,al pa mu bo kdo povedal "kađivc je pa tvojo šlatal" :lol1: :lol1: ... :D
eMBe Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 dej ne piš takih po forumu,me bo še iskat začel in ogrožat če bo to bral,al pa mu bo kdo povedal "kađivc je pa tvojo šlatal" :lol1: :lol1: ... :D ma ne bo ti grozil saj ni tak kot Mirsade ki je grozil vesoljni sloveniji alias po novem MIloš :lol1: :lol1: :lol1: isto majhno sranje na kratkih nogah drugo pakovanje :zzz:
Brihta Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 (popravljeno) ...ampak ta :SS prasec je neužiten :devil: Men je pa Gaber kul. Tak grapefruit-ovc mi deluje :) Popravljeno December 14, 2005. Popravil Brihta
Dry Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Bar spremljam bolj bežno, pa ne vem, komu od obeh bolje kaže za zmago. Jaz bi, če bi bil na Andrejevem mestu (za Mišota si take geste nekak ne morem predstavljat), naredil takole: V živo, ko vsi gledajo, bi po TV-ju izjavil, da če zmagam in dobim avto in 5 mio SIT, da: bom avto podaril Centru Dolfke Boštjančič, ki se ukvarja z nego otrok z motnjami v duševnem razvoju, da ga bodo lahko uporabljali za prevoz otrok; bom od 5 mio SIT polovico oz. 2,5 mio SIT podaril za nakup mamograma, naprave za zgodnje odkrivanje raka dojk. Odnesel bi gotovo zmago (že to je veliko vredno!), pobral simpatije cele Slovenije, avta ne bi pogrešal (otrokom bi bolj prav prišel) in tudi 2,5 mio, SIT bi prišlo v prave roke. Teh 2,5 mio. SIT, ki bi mi ostali pa bi bilo ravno prav, da si privoščim... novo Yamaho FZ1 Fazer. :photo: Tako da... če bom kdaj v takšni situaciji, točno vem, kaj in kako bom naredil. :)
pupa Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Problem je v tem, da ne dobijo celih 5 mio sit, ker moraš še davek upotevati.... a bi potem še vedno dal 2,5 mio za napravo?
Vojč Objavljeno December 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 15, 2005 @Dry taki nam majnkajo v naši preljubi sloeveniji :OK: :D
Jure Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Go dry! :OK: Ni kej, dobra taktika :D
Dry Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Problem je v tem, da ne dobijo celih 5 mio sit, ker moraš še davek upotevati.... a bi potem še vedno dal 2,5 mio za napravo? Itak imam novo TDM-ko... Ko sem jo kupoval letos, je bila razlika v ceni med njo in (starim) Fazerjem minimalna. Če bi kupoval čisto s srcem, bi sicer vzel Fazerko, pa sem uklopil malo možganov in ugotovil, da je TDM motor, ki mi je bolj pisan na kožo in od katerega bom na dolgi rok več imel. Mi zdaj sploh ni žal. ;) Da pa človeka včasih kljub temu zamika, da bi imel pod ritjo 150 konjev, :naughty: je pa čisto normalno. :grim Torej naprave itak ne bi kupoval, šlo je samo za primer. Užitka zmage pa ni mogoče kupiti z denarjem in če si ob tem naredil še dobro delo, je užitek sploh popoln.
krava Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 ...in na enkrat, je men nas butle, vletelo nekaj starega, prekalnjenega & intelektualnega... ...mi BAR :grupni: :grupni: gledamo zgolj z očmi in ne uporabljamo čustev.... :whistle: Dry :OK: :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se