king Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 ...ze bomo pa z "dalmatinskim Taxijem" fural,....je tut eno ali dvosed,...sam mal bol smrdi za njem.... :lol1: :lol1: :lol1:
Unikat Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 jst ne bi tole, tak na velik zvon obešu, kolega je mel isto, pa mu je začela država zaračunavat, mogoč poznaš zakon, vse kar je globje od 30cm je v lasti države!! ← Moj oče se ukvarja z vrtanjem za vodo (Oda, Julijana...) in seveda, da imamo dovoljenje za to. Drugače pa vse kar je globje od 30cm nevem če je res v lasti države, kako pa potem imajo naprimer ljudje z rastlinjaki vrtine po 600m za zalivanje. Treba je pridobit dovoljenje pa je.
Unikat Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Tisti mežik sem dal ponesreči, tako da nič ne pomeni. Hotel sem dat zaklepaj in vejico pa je to ratal. :)
flero Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Sam po Istanbulu ( kot tudi ostalih večji TR mestih ) se pa fura folka kot da bi ga zastonj talal. :hmm: ← ...zgleda, da Alah časti... .) lp flox
urqlle Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 no nism mislu čist dobesedno, amapk vem, da glede nahajališč premoga in ostalih rudnin, to je v lasti države, četudi ti poseduješ zemljo nad nahajališčem
GHOST RIDER Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 kao je 20cm al kuk tocn pod zemlo tvoj, kar je pa nizi je pa drzauno... to ni fer. js ze hotu zacet kopat da bi nafto najdu zj sm si pa premislu ko sm to vidu :doze:
GHOST RIDER Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 ups... sm mal nazaj prebrau... ja no pol pa 30cm... sej kurc sorry :blink:
gizmOkak Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 ups... sm mal nazaj prebrau... ja no pol pa 30cm... ← kakorkoli, js sm mogu za dovoljenje prašat k sm pomaranče nasadiu k rabjo lukno mal več kukr 30cm :slap: Sm biu pa zelo blizu nafti, je udaru nek smrad vn po plinu... pol sm pa vidu d je crknen deževnik notr :lol1:
danibmotocross&enduro Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 kakorkoli, js sm mogu za dovoljenje prašat k sm pomaranče nasadiu k rabjo lukno mal več kukr 30cm :slap: A si jih pol lahk posadu ? :kva2: .)
Tomozuki Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 (popravljeno) Jaz sem iz avtomobila prešaltal na bicikel, motor pa itak tako malo pije, da ni omembe vredno... zaenkrat še ne :closedeyes: Aja, manjka še večina evropskih držav. Popravljeno September 14, 2005. Popravil Tomozuki
Tepko Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 Kraljestvo za konja! :naughty:
Brihta Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 jst ne bi tole, tak na velik zvon obešu, kolega je mel isto, pa mu je začela država zaračunavat, mogoč poznaš zakon, vse kar je globje od 30cm je v lasti države!! ← ja valda
MARJA Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 :SS še dobr, da majo tam visoke plače. Sam po Istanbulu ( kot tudi ostalih večji TR mestih ) se pa fura folka kot da bi ga zastonj talal. :hmm: ← Večina Turkov ima avte na plin, ki je več kot pol cenejši od bencina. In plin dobiš na vsaki turški črpalki.
CAPIROMZY Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 V motoristu je precej dober članek o motorjih na baterijski pogon :OK: dosežejo že hitrost do 200km/h, tiste do cca.80 km/h majo pa že v prodaji in stane nekje okrog 5000 eur Čez ene 10 let se bomo pa bl potihem vozil :music4:
Frips Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 V motoristu je precej dober članek o motorjih na baterijski pogon :OK: dosežejo že hitrost do 200km/h, tiste do cca.80 km/h majo pa že v prodaji in stane nekje okrog 5000 eur Čez ene 10 let se bomo pa bl potihem vozil :music4: ← V Puli je en model..beri švabo..še bolje..beri bosanac :grim mel v kufer od motorja zmontiran radijo,s strani pa zvočnike. Mogoče so pa to pred priprave na "tiho" vožnjo....zvok auspuha bo pa prihajal skozi zvočnike :grim
DRAGON Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 :OK: V Puli je en model..beri švabo..še bolje..beri bosanac :grim mel v kufer od motorja zmontiran radijo,s strani pa zvočnike. Mogoče so pa to pred priprave na "tiho" vožnjo....zvok auspuha bo pa prihajal skozi zvočnike :grim ← Hi hi, to bi blo zanimivo HD ki zvižga kot GSX-R. ali obratno
Desert Soul Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 (popravljeno) Druščina, predvčerajšnjim sem se vrnil v Slovenijo, včeraj pa šel na pumpo in natočil v motor točno 10,00 l 95-oktanskega bencina. Hoteli so 2540 SIT!!! Pomel sem si oči, še enkrat pogledal ter odkril, da je tekočina že po 254 SIT. Ok, naj me vsaj v zvezi z dizlom pomirijo. 238 SIT!!!!??? :eek: :SS :BUA: :? :( :blink: :cry: :nono: :wacko: :xx: :ninja: :kva2: :fight2: Družba, ko se mi konča sezona, grem v Egipt, kjer je dizel po lanskoletni 50-odstotni podražitvi po 18 SIT, bencin pa po 36 SIT. Še ogabno draga Jordanija ima dizel po 35 SIT, bencin pa po 103! Naj se Evropa sama jebe. Brez mene. Ok, debata gre naprej! (V tem primeru prvi del mojega podpisa ne drži!!!) Popravljeno September 16, 2005. Popravil Desert Soul
Jurij Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 V motoristu je precej dober članek o motorjih na baterijski pogon :OK: dosežejo že hitrost do 200km/h, tiste do cca.80 km/h majo pa že v prodaji in stane nekje okrog 5000 eur Čez ene 10 let se bomo pa bl potihem vozil :music4: ← tole sm na netu najdu - da nau reklama samo avtorja navedem: Berčan Jure "Podjetje Robrady bo prihodnje leto poskušalo razvozlati zahtevna vprašanja za ustvaritev športnega motocikla s pogonom na električno energijo. Motor, ki bo slišal na ime RMoto bo svojo energijo dobival iz gorivne celice. RMoto naj bi po prvih ocenah dosegel hitrost okoli 200 km/h, vendar je obsežnost baterija še zmerom neznanka. Z regenerativnim zavornim sistemom bo med zaviranjem zbiral električno energijo in jo kasneje uporabila za pogon agregata. Pogonske elektromotorje bo imel nameščene kar v kolesih, kar pomeni, da bo v visokih vrtljajih dosegel večjo moč. Robrady se je povezal z vsemi pomembnimi imeni, kot so Vetrix, Segway, Yamaha, Volvo, Polaris in Suzuki. Njihova znanja jim bodo prišla še kako prav, pri tem zahtevnem projektu. Torej lahko ˝pričakujemo˝ prvi električni motor z odličnimi pospeški. " Še slikca...
urqlle Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Druščina, predvčerajšnjim sem se vrnil v Slovenijo, včeraj pa šel na pumpo in natočil v motor točno 10,00 l 95-oktanskega bencina. Hoteli so 2540 SIT!!! Pomel sem si oči, še enkrat pogledal ter odkril, da je tekočina že po 254 SIT. Ok, naj me vsaj v zvezi z dizlom pomirijo. 238 SIT!!!!??? :eek: :SS :BUA: :? :( :blink: :cry: :nono: :wacko: :xx: :ninja: :kva2: :fight2: Družba, ko se mi konča sezona, grem v Egipt, kjer je dizel po lanskoletni 50-odstotni podražitvi po 18 SIT, bencin pa po 36 SIT. Še ogabno draga Jordanija ima dizel po 35 SIT, bencin pa po 103! Naj se Evropa sama jebe. Brez mene. Ok, debata gre naprej! (V tem primeru prvi del mojega podpisa ne drži!!!) ← a nisi enkrat pisal, da je v iranu liter bencina 3sit, a to še drži?
Zdrawc Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 pogon na crknjene mačke :OK: ← Zraven paše pa drekovac ;)
Desert Soul Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 a nisi enkrat pisal, da je v iranu liter bencina 3sit, a to še drži? ← To je Noise napisal, on je bil tam. Mislim, da je to iranska cena za dizel.
danibmotocross&enduro Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 To je Noise napisal, on je bil tam. Mislim, da je to iranska cena za dizel. ← 3 SIT ? :? :cry: :OK:
simonsi Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 A še kdo 100-ko tanka? :devil:
misty Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 ja, še vedno, zakaj vprašaš? :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se