Pravokotar Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 Oz na kratko: motomars funkcionira po sistemu deponije :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 Vendar nekateri nosijo bolj žlahtne smeti :P "Zlatikakapress" :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fp4492 Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 no, kokr sm jst seznanjen se pa znaš tepst .) tea-kwon-do...al kak se že napiše ← Dobr si seznanjen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 Symru "Zlatikakapress" prevzel vodstvo v nabijanju (sajnismodvomilipress) :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 Symru "Zlatikakapress" prevzel vodstvo v nabijanju (sajnismodvomilipress) :kva2: ← "Zaenkakapress" je povedel! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 Sm slišu za primer ko ma sin avto Golfa 5ko in novo Hondo CBR, pri seveda 18letih, sej me nič ne moti al kej, sam povem ko je že tema :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 Jst osebno bi bil zlo vesel ako bi imel takega ata inu mamo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 Oz na kratko: motomars funkcionira po sistemu deponije ← Sistem GIGO: Garbage In Garbage Out... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 (popravljeno) pa ka vi mojstri sploh berete kaj pišete, mislim najbolj prvih 6 na lestvici....delate se norca iz tistih ko jim doma motorje kupjo, iz 20 letnikov k majo motorje, iz tistih k se vozjo po kolenu, iz tistih k majo SS motorje, iz tistih k majo nove motorje....ne da se mi več spuščat na vaš nivo, res ne!! kokr pa pišete da se pelete...a se mogoče menim z celo familijo Jerman????? :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: men se zdite idioti no...mogoče še komu.... :eek: no začelo se je pa vseskp zarad tegale stavka....nevem kaj sm s tem takga napisu razn da mi gre na K. če ste favš.........svaka čast pol pa pluvate papki ko vam en neki napiše, kar se mu zdi... :hmm: ka ti gre kej v nos če so mu ga doma kupli?? ti si mel pr 19ih pač žogo, nekteri mamo pa mopede. mater ej če me kej razpali...pa ne troste neumnosti da se nezna pelat pa to!! "kotfligl" hitr okrevi, upam da z ninjiko ni hudo ← ni res, ni res, sam iz unih k ne vejo čemu kolenčkanje sploh služi, ni res, ker jiho vozmo tud sami, ni res... res nam je žal :) piše se "fouš" ne "favš" :) žoge smo mel pri 10 letih, ne 19ih :) 3. odgovor Nagayi: gg :angry2: , a mi ne moreš pustit ene zmage. ← nope :) Popravljeno Oktober 1, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 ....delate se norca iz tistih ko jim doma motorje kupjo, iz 20 letnikov k majo motorje, iz tistih k se vozjo po kolenu, iz tistih k majo SS motorje, iz tistih k majo nove motorje.... ← Pozabil si na tiste, ki imajo OPRANE / ČISTE motorje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 pa iz tistih k majo črne motorje :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
použek Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 ...dejmo, dejmo, ziher še ma kdo kakšno bistro... :fight2: ...nč, grem spucat moj avto... :yea2: ...golfa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 Jaz bi vprašal, če je na Marički debel kostanj, bi ga šel danes malo nabirat. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 (popravljeno) Zanimiva tema, ni kaj. Zdej vem kolk letijo kkšne mašine, kako se kolenčka in kdaj, kako se je treba na cesti obnašat, pa da eni vozijo celo neregistrirane motorje, pa da ti ga vsaka potegne če maš motor, pa še in še in še in še. Aja še za kostanj kmal zvem bom pa res vesel, da sem jo odkril. :SS P.S. :topic: za moderatorje: Al se meni samo zdi,al mi explorer serje in mi ne izpiše pravega noslova teme. Pa to se mi na tem forumu dogaja večkrat?? :topic: Kaj je hujš? Če ga kupi mama al ata? Al pa če ga kupi mama, da s tem razjezi ata al obratno? :topic: Popravljeno Oktober 2, 2005. Popravil Šarc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avatar Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 Sistem GIGO: Garbage In Garbage Out... :lol1: ← To ti je ziher kakšen amerikanofil povedal .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 Kje si zdej špil? A ko je treba za pir dat, pa ponikneš :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 V včerajšnjem večeru sem prebral, da je 20 letnik na Marički butnil v osebni avto, ki se je vklučeval v promet s stranske ceste. In da so hudo poškodovanega odpeljali v celjsko bolnišnico. Ve kdo kaj o tem sranju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 V včerajšnjem večeru sem prebral, da je 20 letnik na Marički butnil v osebni avto, ki se je vklučeval v promet s stranske ceste. In da so hudo poškodovanega odpeljali v celjsko bolnišnico. Ve kdo kaj o tem sranju? ← :) ravno zaradi tega se je tale tema sploh začela.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 :) ravno zaradi tega se je tale tema sploh začela.... ← ........ in se še z večjo vnemo nadaljuje! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 :) ravno zaradi tega se je tale tema sploh začela.... ← Pri Večeru so pa res ažurni. Kot, da bi bral kakšen tednik in ne dnevnik. Kaj dobijo novice preko Ponnyexpresa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Sem prelistal tole temo. Celo. Kako sila zabavno je bilo vse skupaj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kiki89 Objavljeno Julij 29, 2011 Deli Objavljeno Julij 29, 2011 Kako se razpletlo tole? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se