simonsi Objavljeno Avgust 23, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2009 zaradi varnosti, če loputa na fergiju zašteka ali pa se vzmet zlomi, da lahko zapreš plin. To imajo skoraj vsi motorji.
shark90 Objavljeno Avgust 23, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2009 Pozdravljeni. Zanima me če je že kateri lastnik GSR-a menjal žarnico za sprednji smerokaz z večjo 21w in odstranil tisto oranžno plastiko. Rad bi jo odstranil ampak smerokaz ne gre narazen ker je neko lepilo pa še takšni jezički... Sem pa videl nekega gsr-a iz nemčije ki si je menjal...
boys Objavljeno Avgust 23, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2009 Pozdravljeni. Zanima me če je že kateri lastnik GSR-a menjal žarnico za sprednji smerokaz z večjo 21w in odstranil tisto oranžno plastiko. Rad bi jo odstranil ampak smerokaz ne gre narazen ker je neko lepilo pa še takšni jezički... Sem pa videl nekega gsr-a iz nemčije ki si je menjal... Ja menjal ga je Sali tu na forumu, kolko je razlagal moraš žmigavec zmontirat dol ga dat v pečico na 60 celzija pa baje tisto lepilo popusti vzameš narazen pol pa tisto oranžno plastiko samo odšravfaš pol pa zlepiš nazaj. Vendar bo to Sali znal bolj pojasnit kako pa kaj.
Ice Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 Eno malo off topic vprašanje. A mogoče kdo ve, zakaj ima gsr pa tudi na nekaterih drugih motorjih sem že to videl, da imajo dve pletenici za plin. A je to zaradi same sigurnosti, če se pač ena pretrga še vedno druga ostane. Al pa je kakšen drugi razlog za to? ena odpira, druga zapira plin (s fedrcki, prenosi itd.).
shark90 Objavljeno Avgust 25, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2009 Ja menjal ga je Sali tu na forumu, kolko je razlagal moraš žmigavec zmontirat dol ga dat v pečico na 60 celzija pa baje tisto lepilo popusti vzameš narazen pol pa tisto oranžno plastiko samo odšravfaš pol pa zlepiš nazaj. Vendar bo to Sali znal bolj pojasnit kako pa kaj. ja saj problem je v tem kak narazn vzet ko lepilo pa tisti zobki držijo... torej v pečico na 60°C pa bo šlo?
Ice Objavljeno Avgust 27, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2009 jaz sem na banditu zaromet "pekel" 10 min pri 70°C........
shark90 Objavljeno Avgust 27, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2009 (popravljeno) jaz sem na banditu zaromet "pekel" 10 min pri 70°C........ sem že naredo... je šlo samo mislim da pri 80-90°C za kakšno minutko pa je šlo... Hvala pa še nekaj me zanima... kaj ima kdo kak drug ne originalen nosilec tablice pa če lahko da sliko pa pov kje je kupo al sam naredo Popravljeno Avgust 27, 2009. Popravil shark90
boys Objavljeno Avgust 31, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2009 Poglej ene dve strani(str. 14) nazaj je par slik na eni se lepo vidi drugi nosilec tablice z led žmigavci zgleda zlo lepo..)
shark90 Objavljeno September 2, 2009 Opozori Objavljeno September 2, 2009 Poglej ene dve strani(str. 14) nazaj je par slik na eni se lepo vidi drugi nosilec tablice z led žmigavci zgleda zlo lepo..) je lep ja samo mislim da je home made... Kaj pa ve kdo kje bi dobil plastiko, da bi jo dal tam ko je ročaj za spotnika da se drži ( kot spojlerček). sem videl na nekem forumu slike in ni mel tega, oz. že kar dosti jih je, ampak ne najdem te plastike za kupit =/
boys Objavljeno September 4, 2009 Opozori Objavljeno September 4, 2009 je lep ja samo mislim da je home made... Kaj pa ve kdo kje bi dobil plastiko, da bi jo dal tam ko je ročaj za spotnika da se drži ( kot spojlerček). sem videl na nekem forumu slike in ni mel tega, oz. že kar dosti jih je, ampak ne najdem te plastike za kupit =/ Nosilec je naročen preko spleta pa mislim da žmigavci led tudi, kolko je Sali razlagal da sje naročil nekje iz Francije. Tisto plastiko za odzadi namesto ročaja pa mislim da je samo original za dobit.
milkoman Objavljeno September 4, 2009 Opozori Objavljeno September 4, 2009 malo off topic, samo da pokažem barvo motorčka ter moj alarm poleg
boys Objavljeno September 5, 2009 Opozori Objavljeno September 5, 2009 Ni ga boljšega alarma, tudi če se ne oglasi ponavadi ni problemov.:D:D
shark90 Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 Rabim pomoč če mi lahko kdo pomaga... In sicer kmalu dobim izpuh ki ne bo več pod sedežem ampak na strani in nevem kaj naj naredim z zadnjim delom... Možnost je da bi naredil blinkere v "prazne izpuhe" ali pa da bi dobil zadek, nekaj takšnega kot je EXAN ampak tam mi ni všeč zadnja luč... Kaj mi svetujete? Kje bi dobil pleksi steklo?
biker77 Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 Rabim pomoč če mi lahko kdo pomaga... In sicer kmalu dobim izpuh ki ne bo več pod sedežem ampak na strani in nevem kaj naj naredim z zadnjim delom... Možnost je da bi naredil blinkere v "prazne izpuhe" ali pa da bi dobil zadek, nekaj takšnega kot je EXAN ampak tam mi ni všeč zadnja luč... Kaj mi svetujete? Kje bi dobil pleksi steklo? pleksi za spredaj? louis? zakaj hudiča bi dajal izpuh ob strani ko pa je tako lepo skrit pod sedež?
shark90 Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 pleksi za spredaj? louis? zakaj hudiča bi dajal izpuh ob strani ko pa je tako lepo skrit pod sedež? ne za spredaj... za zadaj tu ko so lukni za izpuha bi rabil malo pleksija da bi lahko naredil dodatne blinkere...
netresk Objavljeno September 8, 2009 Opozori Objavljeno September 8, 2009 lep pozdrav... zanima me, ali pri vaših gsr zasveti rdeča lučka za gorivo? sam še nisem tok časa čakal.... vedno natočim ko zadnja črtica utripa... hvala.. (drugače pa imam porabo 5.5-6.5 l. l.2008, original izpuh) vi? hvala za odgovore
0b5353n Objavljeno September 12, 2009 Opozori Objavljeno September 12, 2009 lep pozdrav... zanima me, ali pri vaših gsr zasveti rdeča lučka za gorivo? sam še nisem tok časa čakal.... vedno natočim ko zadnja črtica utripa... hvala.. (drugače pa imam porabo 5.5-6.5 l. l.2008, original izpuh) vi? hvala za odgovore Sploh ne vem l,da ima rdečo lučko za gorivo.
piano Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 Mislim, da ne. Najprej utripa zadnja črtica, v zadnji fazi pa začne utripati tisti znakec za črpalko (nad njo). Potem je pa res že čas, da greš tankat. Jaz sem se enkrat na hlape pripeljal do bencinske, pa ni nobena lučka svetila. LP
boys Objavljeno September 14, 2009 Opozori Objavljeno September 14, 2009 Kolko vem nima lučke za rezervo. Začne pa utripat najprej znak pol pa še črtica saj nevem točno, vem pa to da ko utripa oboje imaš še 2 litra v tanku in je čas da greš na najbližjo črpalko, če ga nočeš rivat do tja.:blink:
netresk Objavljeno September 15, 2009 Opozori Objavljeno September 15, 2009 Kolko vem nima lučke za rezervo. Začne pa utripat najprej znak pol pa še črtica saj nevem točno, vem pa to da ko utripa oboje imaš še 2 litra v tanku in je čas da greš na najbližjo črpalko, če ga nočeš rivat do tja.:blink: Hvala za odgovore
Borcix Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 Mene pa zanima ali paše kaka druga prestavna ročica na GSR-a? Se pravi od kakega drugega modela ... Hvala
shark90 Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 (popravljeno) mene pa zanima ce je kaj narobe ce ni sonda v izpuhu ali pa ce je odklopljena? Popravljeno September 18, 2009. Popravil shark90
XizyX Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Tule sem našel en zanimiv link, ko si je eden "naredil" 900 ccm gsr-ja. http://www.motor-forum.nl/forum/list_messages/187991/0/0/gsr,rf900
shark90 Objavljeno Oktober 3, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 Pozdravljeni, kaj mogoče ve kdo kje bi lahko kupil drugo lenkerco? Nekaj sem našel na nemški strani ampak se tam ne da kupit... http://www.stahlflex-center.de/SB-Lenker/sb-lenker.html In kako široko lahko dam na gsr-ja da ne bodo kabli in vse to prekratko? Original je 70cm, gleda pa širše in nižje. Rad bi nekaj takšnega kot je na priloženi sliki in tudi kje bi dobil takšna ogledala? Lp
boys Objavljeno Oktober 18, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2009 To na sliki je Z 1000:rolleyes:, z nekom sem se enkrat menil da ma na gsr 80 cm široko balanco vendar da je mel probleme z nameščanjem le te, prvo je moral priklopit vse žice in sajle in šele nato fiksiral balanco na motor. Kar se pa tiče teh špeglov pa v tem neboš videl nič oziroma skoraj nič je mel ta isti tip kot širšo balanco pa jih je zamenjal nazaj na klasične. Sicer pa ne vem zakaj bi dajal širšo balanco po moje si z njo še bolj odprt vetru in zna bit pri malo hitrejši vožnji kar neprijetno razen če si bolj pri mirnejših voznikih ali coofe racerjih pol ja drugače pa ne. Lp boys
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se