Skoči na vsebino

Suzuki GSR 600

Priporočene objave

Objavljeno

Še link do filmčka - testa, ki so ga naredili pri nemškem Motobike magazinu

GSR 600

Objavljeno

Neki mali se mi zdi, mogoče ve kdo kje bi se našle mere od tega motorčka. Sem gledu testni filmček pa se mi zdi da je tisti stric ki ga je vozil bil rahlo prevelik :blink: glede na to da mam jaz 194 bi po moje zgledu prov smešno na tem motorju ali pač... :?

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Motorna vozila . Motorna kolesa . Prodam . Cestni motorji . suzuki GSR 600, l. 06, nov. Cena: 2.080.000 SIT (8.680 EUR)

Kaj se enim, ki dajejo oglase v Salomonov oglasnik rahlo meša :blink:

Popravljeno . Popravil Ganges
Objavljeno

Mogoče je oddal oglas Odar? :lol1:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

A že ima kdo slučajno tale motor? Me zanimajo informacije iz prve roke.

Objavljeno

Pri Odarju ga še nisem videl na ceniku. V Italiji stane 7095€.

Zato ga pa imajo pred salonom na ogled!

Objavljeno

škoda da ni obveljala prototipna verzija b-king!! ka bi to delalo,pa lep za popizdit!![attachmentid=71255]

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

to je ena tistih oblek k bolj odkrije kot pokrije :)

Popravljeno . Popravil Staycool
Objavljeno

Ravno veliko oklepa ni videt..

Drugače mi je pa naked bolj všeč :)

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Mene pa zanima če je že kdo montiral kakšno vetrobransko na to stvar. Sicer to rabi frend. Od Givija odpade je :BUA:.

Objavljeno

Mene pa zanima če je že kdo montiral kakšno vetrobransko na to stvar. Sicer to rabi frend. Od Givija odpade je :BUA:.

Ma, prav nobeno od teh stekel ni ne vem kaj. Sem imel dva nakeda. Enkrat sem montiral gor nekaj od Givija, enkrat pa MRA. Je vse skup bolj ali manj sr..... Kupiš "s" varianto, pa si zmagal. Saj tiste maske spredaj ni prav veliko, ampak ravno tolko, da ublaži veter. Jaz prisegam na "s" varinate... Prej sem imel Bandita naked, zdej mam pa poloklep varianto, pa je precej boljš... :OK:

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Živjo!

Velik sem 187cm, moped mi je sicer zelo všeč, vendar ne vem kako bi pogoltnil mojo velikost če bi sploh jo?

Nisem pa še nikjer imel možnost se vsest nanj.

Lp Rok

Objavljeno

Živjo!

Velik sem 187cm, moped mi je sicer zelo všeč, vendar ne vem kako bi pogoltnil mojo velikost če bi sploh jo?

Nisem pa še nikjer imel možnost se vsest nanj.

Lp Rok

Ene 2x sem stal poleg njega, pa voznik ni imel čez 175, pa je lih prav zgledal.

naked mi je bolj všeč :)

Objavljeno

Sej ta motor je naked.

Verjetno si ti mislil Bandita tole pa je GSR in ne GSF Bandit.

Lp Rok

Objavljeno

Evo danes sem s svojimi 187cm sedel na njem in se počutil OK.Tako da bo verjetno tam nekje junija moj - je treba še mal denarčka našparat .)

LP Rok

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

a se mogoče že ve kakšna je cena novega v sloveniji??? če ga že kdo ma? kakšne so kaj izkušnje itd. ker na cesti sm srečal da sedaj samo enega. zakaj?

Popravljeno . Popravil PESHY BOY
Objavljeno

a se mogoče že ve kakšna je cena novega v sloveniji??? če ga že kdo ma? kakšne so kaj izkušnje itd. ker na cesti sm srečal da sedaj samo enega. zakaj?

Novi stane 6.900 €. CENIK

lp

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Jaz bi tud mel čimveč informacij iz prve roke - drugače cena novega je že 6400€ kar je precej ugodno.

• 5 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

kaj za hudirja je razlika med gsr600 in gsr600A??? gledam slike... ni razlike gledam podatke... ni razlike edino da je A verzija za 3kg težja... samo zakaj če je to to???

Popravljeno . Popravil PESHY BOY
Objavljeno
kaj za hudirja je razlika med gsr600 in gsr600A??? gledam slike... ni razlike gledam podatke... ni razlike edino da je A verzija za 3kg težja... samo zakaj če je to to???

ABS morda?

D.

Objavljeno
ABS morda?

D.

potlej bi gotov pisal med podatki :hmm:

Objavljeno
potlej bi gotov pisal med podatki :hmm:

pri vseh drugih modelih pomeni A ABS, tko da tudi tukaj pomeni ABS - cena tudi to pove...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!