Climber Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 No v sredo pa jaz ne morem, sem zutraj zvedel. Kaj pa torek? 7dnevna napoved je tudi bolj obetavna za torek kot sredo. Zupi, midva se lahk nekje dobiva, da greva skupaj. Meni je načeloma vseeno, vsaj zaenkrat. Lahko tudi torek.
Ozzie Objavljeno Maj 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 (popravljeno) tudi meni je vseen... no pa paviljon mi narište... najbolj da kar semle... :OK: - da bom vedu kam priti Popravljeno Maj 10, 2007. Popravil Ozzie
Climber Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 tudi meni je vseen... no pa paviljon mi narište... najbolj da kar semle... :OK: - da bom vedu kam priti Evo: [attachmentid=97086]
Ozzie Objavljeno Maj 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 no evo, za plac smo že zmenjen :D ... a zdaj velja torek a sreda?* :?
zupi Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 men je zaenkrat še vseen,bom vidu kaj bo u pondelk v službi.Stenere kar se mene tiče lahk gremo tudi juter ali v nedelo na kafe. :yea1:
Ozzie Objavljeno Maj 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 men je zaenkrat še vseen,bom vidu kaj bo u pondelk v službi.Stenere kar se mene tiče lahk gremo tudi juter ali v nedelo na kafe. :yea1: potem v torek če o vreme??? :blush:
Climber Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Vreme jutri bom samo nevem če za motor :( Se beremo dopoldan, ko bomo videli kakšno bo ratalo.
zupi Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Hojla. Men juter žal ne bo ratal(SLUŽBA) :headbang: pa drugič!!!!!L.P.zupi(če bo kaka sprememba pa naj kdo pokliče na MBT) :yea1:
stenere Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 A probamo v petek? Al naredimo eno dežno furo? :D
Ozzie Objavljeno Maj 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 (popravljeno) v dež me ne spraviš ven... za noben denar... :D v petek se lahko zmenmo popoldne, pa se dobimo nekje "vmes". Racmo: Žalec - Kranj- Lj ... center je nekje na Trojanah al pa v Motniku. Jaz bi pribrzel kar v Motnik. Kolkor se jaz spomnim majo tam eno oštarijo sred vasi... A ma kdo kakšen drug predlog.??? U glavnem povejte, pa nardemo nekaj. Petek vreme kaže ok. :OK: Al pa zarad mene tud kje u Vranskem - al pa tista oštarija pred Vranskim - pri Ločici - za cesto??? Popravljeno Maj 15, 2007. Popravil Ozzie
Climber Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 Verjetno lahko petek, danes sigurno ne!
Ozzie Objavljeno Maj 17, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 Ja za jutri dobro kaže... Upam, da bom naredil vse že danes in bom jutri res frej (je 90%). Tako, da se bom jaz popoldne mal zapeljal. :OK: Računam, da bi bil v Motniku (če se zmenimo) okoli 1630-17h.... Pa povejte še vi... če ste za cajt in za kraj...
stenere Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 Jaz jutri končam s službo že ob enih, tako da se ostali zmente, kdaj in kje. Meni tudi Climberjeva lokacija ustreza, vse je odvisno od tega, kam se mislimo it peljat. Zupi, če boš imel čas it zraven, me pokliči (gsm je v profilu) in se nekje v Žalcu dobiva.
zupi Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 :( :( Jaz pa jutri sigurno ne :( :( pa drugič :yea1:
Ozzie Objavljeno Maj 18, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Evo, če se bomo danes do 12h zmenil pridem, dugače :? ... mi je pa načeloma čist vseen a se dobimo v lj a kje drugje... stenere, climber... povejta... Tudi za uro mi je načeloma vseen... Skoraj boljš je res, da se dobimo "čimprej"...
stenere Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Ma se menimo, ko bi šli na Nordkapp. Torej ob treh popoldne pri Paviljonu v Brezovici ? Climber, Ozzie, ok?
Ozzie Objavljeno Maj 18, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 (popravljeno) Ma se menimo, ko bi šli na Nordkapp. Torej ob treh popoldne pri Paviljonu v Brezovici ? Climber, Ozzie, ok? Po mojem bi se res prej zmenil za nordkap... :) No evo... jaz sem za - pridem ob 1530. na brezovico.Pa če bom sam bom pa sam. Popravljeno Maj 18, 2007. Popravil Ozzie
Climber Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 Ma spet štala s časom. Če mi rata mi rata, čene vas mogoče lovim, če ne :angry: :headbang: :BUA:
Ozzie Objavljeno Maj 21, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 No, pa je ponedeljek.... Moj vikend je bil za en ***. :( Prehlajen. In potem veste, kako je: lep sončen vikend, ki kliče ven,... jaz pa notri oz. sem se grel na soncu... :headbang: Še v petek dopoldne sem bil ok, potem pa iz ure v uro.... No v glavnem, a ste naredil kakšno furico. Jaz niti enega km. Motorja sploh pogledal nisem... Še zdaj ne morem verjet... :( Upam, da ste mel ostali dober vikend.
Climber Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 Jaz sem svojo ST v nedeljo zjutraj ko so mi jo dostavili lepo parkiral v garažo in do prvega prostega časa in seveda moje dobre volje bo čakala tam. :? :cry: :BUA: Vzrok? V soboto sem moral službeno na obalo, grem v Žusterni na pijačko in ko sem hotel preparkirat se mi je vklopil štarter in dokler po nekaj minutah boja (bil sem brez orodja :slap: ) ko sem z navadnim ključem za vrata se dokopal do akumulatorja in ga odklopil, ni hotel nehati vrteti. Vzrok, verjetno kaka kontaktor, morda celo kontakti na štarterju. Ko bo čas pred vsem pa volja bom pogledal :cry: Tolik o lepem vikendu :headbang: Ne me vprašat kdaj se dobimo :? No, pa je ponedeljek.... Moj vikend je bil za en ***. :( Prehlajen. In potem veste, kako je: lep sončen vikend, ki kliče ven,... jaz pa notri oz. sem se grel na soncu... :headbang: Še v petek dopoldne sem bil ok, potem pa iz ure v uro.... No v glavnem, a ste naredil kakšno furico. Jaz niti enega km. Motorja sploh pogledal nisem... Še zdaj ne morem verjet... :( Upam, da ste mel ostali dober vikend.
ravni Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 Evo še en ST-jaš se javlja na "raport". Kaj je res treba res dati za en pir, da se zadeva zorganizira? :OK: LP
zupi Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 A pride kdo od S.Tašev v CELJE na zbor? V soboto če bo vreme (dam za pir) kak se pa skup spravlamo mi pa itak ne bo treba dat. :naughty: :naughty:
stenere Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Kr hecaj se, se me ne boš po parih pirih rešil, ker se me ne primejo. Sej na uniju piše pivo? :whistle: Ja načeloma pridem, bolj proti večeru, lahk narediva kako krajšo furo, preden bo tema.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se