Hop Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 No evo pa sva se dobila z Dravnijem. P.S Zupi upam da tudi tebe v prihodnje srečam danes res nisem imel časa :( drugače bi prišel z Dravnijem
ravni Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Evo dokaz :worship: Si pa hiter Hop s temi slikami, evo jaz sem šele zdej pršou domov :naughty:
Hop Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Dober si sam da si ok.Dej povej kako je blo(so me sama ušesa :naughty: )
zupi Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Evo tud jest sem doma,blo pa je prou fajn.Upam da še kdaj ,pa v večjem številu superc.L.P
ravni Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Dober si sam da si ok.Dej povej kako je blo(so me sama ušesa :naughty: ) Z Zupi-jem sva se dobila na Trojanah pol sva pa šla preko LJ do Rakitne, tam je pršou še en moj kolega, nazaj grede pa smo vsi trije šli mimo Domžal, Zupi je šel proti Celju jaz pa kolega pa na motozbor v Domžalah. Danes je bila pa dolga, pa ne tolk po kilometrih ampak časovno je bila kar dolga. Moram rečt, da ma Zupi tudi zlo lepo pa ohranjeno ST-jko.
Hop Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Z Zupi-jem sva se dobila na Trojanah pol sva pa šla preko LJ do Rakitne, tam je pršou še en moj kolega, nazaj grede pa smo vsi trije šli mimo Domžal, Zupi je šel proti Celju jaz pa kolega pa na motozbor v Domžalah. Danes je bila pa dolga, pa ne tolk po kilometrih ampak časovno je bila kar dolga. Moram rečt, da ma Zupi tudi zlo lepo pa ohranjeno ST-jko. Odlično upam de se letos vsi enkrat dobimo pa gremo na kašno furo :worship:
Hop Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Veš ko sva govorila za Ribnico sem mislil cesto ki gre na Loški potok upam da je še makedam :worship:
ravni Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Veš ko sva govorila za Ribnico sem mislil cesto ki gre na Loški potok upam da je še makedam :worship: Bomo se zmenil pa gremo v izvidovanje :naughty:
stenere Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 A bo kdo šel? http://www.tenerelegend.com/tenerelegend/index-seite%202.htm :naughty: THE GREAT EUROPEAN MEETING FOR ALL FRIENDS OF THE LEGENDARY YAMAHA TÉNÉRÉ AND SUPERTÉNÉRÉ TO CELEBRATE THE 25TH ANNIVERSARY Resno razmišljam. Najbrž bo še brat šel zraven. Dopust že imam rezerviran za petek in za vsak slučaj še v ponedeljek, če bi šlo kaj narobe. V petek bom šel kmalu zjutraj od doma, nebi rad cele poti po avtocesti prevozil. V nedeljo pa povratek. Ruta - 750 km iz Dravograda Program dogajanja
Hop Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 THE GREAT EUROPEAN MEETING FOR ALL FRIENDS OF THE LEGENDARY YAMAHA TÉNÉRÉ AND SUPERTÉNÉRÉ TO CELEBRATE THE 25TH ANNIVERSARY Resno razmišljam. Najbrž bo še brat šel zraven. Dopust že imam rezerviran za petek in za vsak slučaj še v ponedeljek, če bi šlo kaj narobe. V petek bom šel kmalu zjutraj od doma, nebi rad cele poti po avtocesti prevozil. V nedeljo pa povratek. Ruta - 750 km iz Dravograda Program dogajanja Žal jaz odpadem ne bo šlo :-( Pa če bi še tako rad pa ne morem mam še premajhen repek doma
ravni Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 THE GREAT EUROPEAN MEETING FOR ALL FRIENDS OF THE LEGENDARY YAMAHA TÉNÉRÉ AND SUPERTÉNÉRÉ TO CELEBRATE THE 25TH ANNIVERSARY Resno razmišljam. Najbrž bo še brat šel zraven. Dopust že imam rezerviran za petek in za vsak slučaj še v ponedeljek, če bi šlo kaj narobe. V petek bom šel kmalu zjutraj od doma, nebi rad cele poti po avtocesti prevozil. V nedeljo pa povratek. Ruta - 750 km iz Dravograda Program dogajanja Ne vem po mojem bi moral krent že v četrtek pa v ponedeljek nazaj ker po programu je tam tudi nekaj garanja, z našimi gumami 80-20 ne vem če bi kaj tam naredil, razen da si to samo ogledaš, če ti rit ne odpade prej seveda :yea1:
stenere Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 Ne vem po mojem bi moral krent že v četrtek pa v ponedeljek nazaj ker po programu je tam tudi nekaj garanja, z našimi gumami 80-20 ne vem če bi kaj tam naredil, razen da si to samo ogledaš, če ti rit ne odpade prej seveda :yea1: Ja no, priznam, delam bolj ture za jeklene riti. Sej imamo ja potovalne endure. Kakega SS si pa res ne predstavljam na taki furi. :P Si mi pa dal mislit glede povratka. Res ni treba v enem dnevu domov letel. Včeraj zvečer sem tri ure zapravil ob googlu in motorradtourenplanerju. Nastalo je ... eh, raje ne objavim linka :krneki: Ideja je, da v nedeljo pridem v Ötztal in grem na najvišjo avstrijsko cesto Gletscherstrasse, potem pa naslednji dan na Timmelsjoch in Jaufenpass, pa mogoče skočim na Brenner, če bo čsovno zgledalo izvedljivo, pa čez Stallersattel in gasa domov. Saj vem.. . :wacko: :eek: :slap: :doze: Za soboto pa še ne vem. Po motokros progi verjetno ne bom šel vozit. Ali pa tudi, če bo suho. Mogoče bom izkoristil par ur za kratko furco v okolici dogajanja.
zupi Objavljeno Maj 24, 2008 Opozori Objavljeno Maj 24, 2008 Halo ja kaj je zdaj moji superteneraši vas je STENERE tak prestrašu s to Francijo da se tudi po SLO ne upate nč pelat????? :D :D
Ozzie Objavljeno Maj 25, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 Halo ja kaj je zdaj moji superteneraši vas je STENERE tak prestrašu s to Francijo da se tudi po SLO ne upate nč pelat????? :D :D Hehe... :lol: Ja, se kar tresem,.... :kva2: Danes bom naredil eno krajšo furico... Plan na Podvolovjek, Pavliča, potem pa, če ne bo že prehuda čez Sela na Ljubelj nazaj. V kolikor bom pa manj navdušen, pa čez Jezersko nazaj. Seveda, če bo slabo vreme, jo mahnem proti lepemu vremenu... No ja, ene 150 km... Uživajte v vožnji tudi vi. :yea1:
Ozzie Objavljeno Maj 25, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 Hja, še to.. planiram štart okoli 10h... če bo kdo od ST v tistem koncu ... ... pa mogoče skočim še na podolševo...
stenere Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 Ja, jaz čist resno nameravam it v Francijo. Edino mal so me avstrijci/italjani zjebali glede planiranega povratka, ker bodo odprli Timmelsjoch šele 6. junija. :angry:
Hop Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 Jaz se kar pridno vozim, jutri grem v Beljak okoli 15:00 štartam od doma. P.S. Mormo se dobit pa kakšno furo skupaj odpeljat :worship: Lp Hop
stenere Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Tenere zbor preživeli... danes sem prišel nazaj... skupaj 1970 km, od tega 300 km po dežju dve sliki za pokušino.... ostale sledijo, ko jih uredim in naložim v album. Novo Teneretko sem vozil :yea1: fajn motorček, za enega lahkega in ne predivjo vožnjo čist vredu motor. Zelo navdušen nad bremzami :OK: del kampa, če dolgo gledaš, vidiš teneretko. :P
Hop Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 :worship: Srečko jaz bi tud šel pa nisem mogel upam da imaš kaj slik od Dakarskih Tenerejk.
zupi Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 (popravljeno) :worship: tud z moje strani Popravljeno Junij 3, 2008. Popravil zupi
Ozzie Objavljeno Junij 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 stenere, dobr si ti to izpeljal! :grupni:
zupi Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 No STENERE čakamo na fotke(požen mal) L.P vsem našim (S.Tejevcem seveda)ZUPI :yea1: :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se