Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

we're celebrating 79 years of Louis. Celebrate with us and save with our birthday discount until Wednesday 6 September:

€20 off purchases worth €99 or more and (539)

€50 off purchases worth €249 or more (540)

Simply show the voucher on your smartphone at the checkout in store, or print it out and take it with you. If you're placing an order in our online shop at louis.eu, just enter the voucher code 539 or 540.

Enjoy your birthday shopping.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Če kdo potrebuje kodo za 5 eur popusta, veljavno do 15.09.2017 mi naj pošlje sporočilo. Koda velja za spletno naročilo nad zneskom 25eur.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

top brands for you. Save until Wednesday 4 October at the Louis brand party:

€30 off purchases worth €149 or more and
€70 voucher for purchases of €349 or more.

Simply show the voucher on your smartphone or print it out and bring it along with you. If you’re placing an order in our online shop at www.louis.eu, just enter the voucher code 362 or 363.

Enjoy shopping and saving at Louis.

Objavljeno
Ob ‎9‎/‎29‎/‎2017 ob 13:03, a79 pravi:

Za skoraj 40 eur razlike pri vseh štirih komadih se pa ja splača. Louis je resna firma, jaz veliko kupujem tam. Naroči brez pomislekov, dobiš v par dneh.

Objavljeno
pred 46 minutami, Rogerg pravi:

ebay uk.  še  ceneje in dobiš u 4-5 dneh

jap, jaz v uk naročam, 4 komadi (torej za 2 menjavi = 100.000km) 38 EUR sa ptt (najjaća seveda, laser iridium), še mam 2 :) 

pri saplexu bi pa prišlo 57 + ptt ali dvig, sicer pa drugo pa ima saplex ok (filtri, cevke itd...)

Objavljeno

Če kdo rabi voucher za 5€ popusta v Louisu, mu ga lahko dam. Velja do 15.10.2017. Je pa treba kupit za najmanj 25€.

Objavljeno (popravljeno)

Bi mi tele svecke kdo narocu iz louisa al pa iz Anglije? Nimam Paypala...

Popravljeno . Popravil a79
Objavljeno
pred 27 minutami, a79 pravi:

Bi mi tele svecke kdo narocu iz louisa al pa iz Anglije? Nimam Paypala...

Za odpiranje Paypal potrebuješ 2 minuti in kreditno kartico. Tu je link . Nobenih dodatnih stroškov in zagotovljena varnost,

• Všeč mi je 2
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

obstaja trenutno kakšna koda za naročila? Če ima kdo v temu tednu namen kaj nabaviti lahko naročimo skupaj (Lj-okolica).

lp

Objavljeno
Ob 16. 10. 2017 ob 21:29, blazzarss pravi:

obstaja trenutno kakšna koda za naročila? Če ima kdo v temu tednu namen kaj nabaviti lahko naročimo skupaj (Lj-okolica).

Jaz sem jo dobil za 20€ pri nakupu za 100 € ali več.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Louis ima do 6.12. akcijo -20% na en izdelek. Koda: 352.

P.S.: Če bo kdo naročeval preko spleta mi naj pošlje ZS, imam še en kupon za dodatnih 5 eur popusta. Rade volje šenkam.

Objavljeno
pred 38 minutami, JamesTheMan pravi:

Louis ima do 6.12. akcijo -20% na en izdelek. Koda: 352.

P.S.: Če bo kdo naročeval preko spleta mi naj pošlje ZS, imam še en kupon za dodatnih 5 eur popusta. Rade volje šenkam.

Pravilna koda je 532:

Dreams do come true! We'll make your search for the perfect gift a lot easier. Get a 20% festive discount* on a product of your choice up until Wednesday 6 December.

Simply show your discount voucher on your smartphone at the checkout in store, or print it out and bring it along with you. If you're placing an order in our online shop at www.louis.eu, just enter the voucher code 532.

Objavljeno

Pradon, zatipkal sem se, res je, koda je 532. Tisti kupon za 5eur dodatnega popusta je pa še na voljo, če kdo nuca. 

lp

• Všeč mi je 2
  • 2 tedne pozneje...
  • 5 tedne pozneje...
Objavljeno

Gre kdo v kratkem v Louisa?

Objavljeno

Kako pri lojzu pravilno oddaš reklamacijo na izdelek in koliko časa čakaš na popravilo ali odgovor.

Ima kdo kakšne izkušnje???

Pri lojzu sem prek interneta kupil čelado in je prišla z nepravim vizirjem ali pinlokom. Verjetno napaka Sharka?

Koliko časa čakaš ? Ali je potrebno iti  v Avstrijo?

5a55d1dc392bd_Shark900visirandpinlock2.thumb.jpg.b52ccdc08e5ffb073001825e2adc9cbc.jpg

Objavljeno
pred 16 minutami, Bostjan L pravi:

Kako pri lojzu pravilno oddaš reklamacijo na izdelek in koliko časa čakaš na popravilo ali odgovor.

Pri lojzu sem prek interneta kupil čelado in je prišla z nepravim vizirjem ali pinlokom. Verjetno napaka Sharka?

5a55d1dc392bd_Shark900visirandpinlock2.thumb.jpg.b52ccdc08e5ffb073001825e2adc9cbc.jpg

Lahko pošlješ po pošti, ampak moraš plačati poštnino, ki ti jo pa vrnejo, če izpolniš neki od DHL-a. Malo poglej med papirji ki si jih dobil z paketom če je že slučajno kaj vmes.

Lahko pa neseš direkt v trgovino, ampak ne dobiš tam dnarja nazaj. Oni pošljejo v svojo centralo, tam sprocesirajo in ti nakažejo nazaj. Ne vem pa kako je če hočeš samo zamenjat za isti izdelek, ker ima ta ki si ga dobil napako.

Najbolje če napišeš mail na njihovo podporo za stranke, kar mam izkušenj hitro odgovorijo.

Objavljeno
pred 5 urami, Bostjan L pravi:

Če imajo v trgovini pravi pinlock oz. vizir na zalogi ti bodo zamenjali takoj, če ne ti lahko naročijo. Najboljše je da prej pokličeš, če boš seveda šel v katero od poslovalnic v Avstriji...

• Všeč mi je 3
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Ma kdo izkušnje kako je, če naročaš iz Louisa pa številka ni ok, vrnejeo denar ali je treba kaj drugega vzet?

PS: če pa še kdo ve za kako akcijo se pa tudi nebranim :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!