Ice Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 tudi to smo ze prakticirali. bom dal glas, ko bo tako dalec in kje oz. pri kom se oglasiti (okvirno).
Crownless Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 No lepo. Torej nameni dva zame;) Crownless
GrCaR Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 jst bi tut en katalog. Če bi blo možno nekako spravt do LJ?
Ice Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 No lepo. Torej nameni dva zame;) Crownless ahem, rezervacij ne sprejemam. kdor prvi itd. lahko samo povecam kolicino katalogov.
jose Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 Ice a v OverMuraLand tudi dostavljaš :hmm: O:-)
eMBe Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 vceraj dobil papirnati katalog 2006. kaksni interesenti v slo za to zadevo? vsekakor :OK: kdaj ter kje se da dobiti
STAR Objavljeno Januar 6, 2006 Opozori Objavljeno Januar 6, 2006 V Maribor še jaz pridem po enega. Kje? Kdaj? :yea1:
pirrulz Objavljeno Januar 6, 2006 Opozori Objavljeno Januar 6, 2006 (popravljeno) Prijavljam se za en komad (1 kom). Dvignem v Marburgu. :grim 28. prosinca pa, če ne bo kako drugače in prej dostavljeno v prestolnico, lahko pirrulzšped zadeve dostavi tudi tjakajle. B) aja BTW kako pa kaže s HG katalogi? To bi se tudi dalo pritovoriti v heimat? (ponudišprsthočemorokopress :) ) Popravljeno Januar 6, 2006. Popravil pirrulz
eMBe Objavljeno Januar 6, 2006 Opozori Objavljeno Januar 6, 2006 ker mi je ZIro 1 prnesel katalog me je s tem tud posledično spravil ob evre :hmm: sem kar nekaj stvari zasledil ki bi bile za nabavit drug teden bi šel en dan gor v Vilach pa če je ker interesent ga vzamem s seboj relacija Šk.loka gor pa dol :grim
Stric Burek Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 A so zaston? Če so pol lohk še zame enga, prevzem na 3M or in the Ilirska Bistrica
Ice Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 aja BTW kako pa kaže s HG katalogi? To bi se tudi dalo pritovoriti v heimat? (ponudišprsthočemorokopress :) ) istocasna dostava tudi gericke katalogov. njet prabljem. :grrr Koliko pa pride cena? cesa? katalogi so dzabe. dostava samo in ekskluzivno v MB, na ptuj (po predhodnem tocno dolocneme casovnem nacrtu) in ljutomer (enako kot ptuj). za vse ostalo skrbite sami.
wind Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 istocasna dostava tudi gericke katalogov. njet prabljem. :grrr cesa? katalogi so dzabe. dostava samo in ekskluzivno v MB, na ptuj (po predhodnem tocno dolocneme casovnem nacrtu) in ljutomer (enako kot ptuj). za vse ostalo skrbite sami. ...in kaj kaze casovni nacrt za dostavo na Ptuj? Kdaj je predviden obisk?
pirrulz Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 pred 20.01. slabo kaze. Pred 20. slabo kaže za Pettau ali tudi za MB? Ker si lahko tudi v MB pridemo po stuff oz. ga samo odpeljemo nazaj v Pettau (ne, Wind? :grim ). Aboniram se pa na oba, Louis in HG (brzdeiiisepribližujepress) :grim :grim
wind Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Pred 20. slabo kaže za Pettau ali tudi za MB? Ker si lahko tudi v MB pridemo po stuff oz. ga samo odpeljemo nazaj v Pettau (ne, Wind? :grim ). Aboniram se pa na oba, Louis in HG (brzdeiiisepribližujepress) :grim :grim Aha... :huh: (gastarbajtervMB.press) Tudi jaz bi se aboniral za oba... :ninja:
bmwslo Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 KATALOG - JANUAR PA ŠE V PDF OBLIKI :yea1:
Jure Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Jaz bi bil tudi kandidat za oba kataloga, če bo pošilka prispela do LJ Lp, DeX
traiker Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 vceraj dobil papirnati katalog 2006. kaksni interesenti v slo za to zadevo? se priporočam za enega na ptuje :yea1:
Takkyu Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 živjo, a gre kdo z primorske slučajno u louis? drgač pa če kdo ve kok pride ptt pa potek naročitve iz louisa bi prsil za razlago ker nemščine ne razumem prav dost. lp,pa hvala
Stric Burek Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 Em, par strani nazaj sem jest enmu razlagu, drgač pa najdi google translate pa si prevedi v ANG :OK:
Ice Objavljeno Januar 19, 2006 Opozori Objavljeno Januar 19, 2006 trenutno se mi v garazi valja 48 kom katalogov od luigija. ce je kaksen interesent za prevzem in odvoz na dinos .......ahem....... v MB in dalje -> PM. meni ne znese priti ta teden v slovenijo. (BTW ti katalogi blazno slabo gorijo, ce kdo spekulira na poceni kurivo. :devil: ) gericke katalog pride sele cez ca. 1 mesec v trgovine.
Zdrawc Objavljeno Januar 19, 2006 Opozori Objavljeno Januar 19, 2006 (popravljeno) (BTW ti katalogi blazno slabo gorijo, ce kdo spekulira na poceni kurivo. :devil: ) ko bi bli riti prijazni, bi jih lahko imel vsaj za šisoweliste :doze: Popravljeno Januar 19, 2006. Popravil Zdrawc
bmwslo Objavljeno Januar 19, 2006 Opozori Objavljeno Januar 19, 2006 20 % popust za en izdelek ...... Velja samo 28.01. Imam še 1 kos kataloga 2006 . Pride kdo po njega ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se