Ice Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 louis od prejsnjega vikenda dalje tudi v graz-u na triesterstrasse. www.louis.de :arrow: spodaj na "filialen" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 Ice, sta trgovini "Hein-Gericke" in "Louis" v Grazu blizu skupaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 ker se gericke seli (ne vem tocno kdaj,priblizno vem kam) in ne bosta ravno blizu; trenutno sta pa kar dalec narazen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 louis od prejsnjega vikenda dalje tudi v graz-u na triesterstrasse. www.louis.de :arrow: spodaj na "filialen" Mislim, da sta ga Uti in Lindau opazila že nekje konec decembra... možno pa je, da je bila prejšnji teden komaj uradna otvoritev... In, kakšen je vtis? Kako velika je štacuna, recimo v primerjavi z Dunajsko? LP VespaMan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Zdaj pa naslednje vprasanje: kakega porekla je veriga DID?MADE IN JAPAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Zdaj pa naslednje vprasanje: kakega porekla je veriga DID?MADE IN JAPAN In s tem 27% carine? Sushi rules, carina pa ne! LP VespaMan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 louis od prejsnjega vikenda dalje tudi v graz-u na triesterstrasse. www.louis.de :arrow: spodaj na "filialen" Mislim, da sta ga Uti in Lindau opazila že nekje konec decembra... možno pa je, da je bila prejšnji teden komaj uradna otvoritev... In, kakšen je vtis? Kako velika je štacuna, recimo v primerjavi z Dunajsko? LP VespaMan jaz v dunajski nisem bil,je pa v grazu kar velika in dobro zalozena - bolje kot gericke.sem na hitro en giro naredil po stacuni in opazil,da je shark rsf II (moja celada) drazja za cca.€30.- od pucher. :? ce kdo zeli,se lahko zmenimo,da prinesem par katalogov v MB in se ti potem radelijo dalje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 ce kdo zeli,se lahko zmenimo,da prinesem par katalogov v MB in se ti potem radelijo dalje. Iceeeee, jaz bi tudiiiiiii :shock: :shock: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 ja vrejdi :lol: ...... prijave zbiram se do vkljucno petka - potem pa prinesem "vecjo kolicino" vsaj do MB. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 Prijava. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 Count me in! LP VespaMan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 Ja, ja,... :P :P :P Še meni prosim, še meni....(menjam za pivo) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 Count me in! LP VespaMan ti ga ze imas - ali si ga mogoce pozabil vceraj?! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 Pustil sem ga tam, ker se mi je zdelo malo sebično, da bi ga odnesel domov, marsikdo pa ga je verjetno še hotel sinoči prelistat... Tako da sem (v splošno dobro) brez in se priporočam za drugega (ki ga ne dam iz rok) :wink: !!! LP VespaMan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 še meni, še meni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno Januar 31, 2003 Deli Objavljeno Januar 31, 2003 :D ICE, ROCKY IN UTI, hvala, da ste mi s skupnimi močmo dostavili nov Louisov katalog! Uti: kako dolgo se že dogovarjamo za tisto kavo? Rocky: ko bom končal z antibiotiki, pivo (na tem mestu ni potrebno razlagati, da se alkohol in antibiotiki ne izključujejo v uporabi :roll: :twisted: )! Ice: Kolikor sem zasledil, greva midva na sok, ne? :wink: LP VespaMan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 z zamudo lahko izjavim,da je v petek bila dostavljena prva transa louis-katalogov v MB za LJ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Lastnikom ljubljanskih izvodov (Mačica?) Louis kataloga se priporočam za izposojo bukvice za kak dan. Se nič ne mudi, tja do sredine marca enkrat... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 z zamudo lahko izjavim,da je v petek bila dostavljena prva transa louis-katalogov v MB za LJ. Odlično. Kdo mi prinese moj kos? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 z zamudo lahko izjavim,da je v petek bila dostavljena prva transa louis-katalogov v MB za LJ. Odlično. Kdo mi prinese moj kos? Noise, poslal katalog Louis zate preko Gregsa, ki je bil v petek v Mariboru. Zraven še nekaj izvodov za ostale iz LJ. Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twix Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Upam, da bo kak katalog tud v OLP priromal na vpogled :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 Upam, da bo kak katalog tud v OLP priromal na vpogled :D ce ne bo,daj glas - bomo na stajerskem naredili se eno kolekto za prezrete mocvirnike ......in mocvirnice. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Jou jou jou... Noise, dobis kataloge pri meni. Sicer pa: saj skupaj predavava, pa dobis... ce ne, pa v sredo v OLP. A bo v redu? Se mi zdi, da so trije katalogi... enega sem zase zadrzal... :oops: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 4, 2003 Deli Objavljeno Februar 4, 2003 Osatli: v sredo v OLP prinesem kataloge! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 saito 2-stopenske ogrevane rocke v akciji € 12.-. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se