GrCaR Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 Tudi jest bi enga,če jih imaš še :grim sorry, ampak ni nobenga več :unsure:
Thundercat Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 gre kdo v louisa v bližnji prihodnosti (14 dni)...rabim vodiča.... :hmm:
pirrulz Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 gre kdo v louisa v bližnji prihodnosti (14 dni)...rabim vodiča.... :hmm: Gre. Ampak v Gradec. :fredy:
PeterK Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 V bližnji prihodnosti bom tut js rabu nekaj robe iz louisa. Tako da če bo kdo šel in mi je pripravljen to prines, se priporočam( seveda dobi svoj delež). V nasprotnem primeru grem verjetno sam na pot( lahko gre kdo zraven, verjetno bo plac). A je kdo naročal prek online shopa zadnje čase? Koliko stane poštnina, koliko časa traja, kako je s plačevanjem? lp, Peter
Jure Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Evo uradni odgovor glede poštnine........ Thank you for your e-mail to info@louis.de and your interest in our products. The shipment costs for Slovenia are the following: weight of one parcel max. 20,- kg groundprice per parcel: Euro 18,41 + per kilo: Euro 2,56 for example: The weight of products you have ordered is 13,4 kg, so the shipment costs are: Euro 54,25 With kind regards DETLEV LOUIS Motorradvertriebsges. mbH Nicole Naeve Denar nakažeš vnaprej(preko banke) na njihov račun, ko dobijo potrjeno transakcijo, ti pošljejo robo. Potem pa traja še kake 4 dni, da pride do Slo (preko DHLja)
ar Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 A gre kdo v Louisa še ta mesec? Bi rabil ene stranske torbe, ki so v akciji do 30.4. Lahko kar na PM, dam za pivo :) Jaz grem jutri zgodaj, mi je na poti na Dunaj. Če kdo kaj rabi naj javi, bom zvečer preveril PM. Vračam se v petek zvečer. Sem iz LJ.
Jure Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Sem se že zmenil z enim kolegom. Tnx vseeno :)
border Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 Če kdo rabi Louisove kataloge, jih lahko dostavim v Lj, (če jih bodo v Beljaki imeli), tko da povejte kok jih nakradem :P Sj jih imas na NETu... http://pdfkatalog.louis.de/cgi-bin/detail.cgi?page=1 Kliknite spodaj desni za naslednji stran weiter .
jezst Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 Glede na to, da sem bil samo v Beljaku me zanima ali je v Gracu kaj drugačna izbira. Ima kod izkušnje s tem?
danci1973 Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 Sj jih imas na NETu... http://pdfkatalog.louis.de/cgi-bin/detail.cgi?page=1 Kliknite spodaj desni za naslednji stran weiter . Ali pa pa snami celoten katalog - http://pdfkatalog.louis.de/pdf/Louis_2006.pdf D.
Lobo Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 Glede na to, da sem bil samo v Beljaku me zanima ali je v Gracu kaj drugačna izbira. Ima kod izkušnje s tem? V Gracu je večja in tudi bolje založena.
peter1 Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 Glede na to, da sem bil samo v Beljaku me zanima ali je v Gracu kaj drugačna izbira. Ima kod izkušnje s tem? V gradcu ni nic posebnega louisa sploh ni tam,je pa v Munchnu ali pa Rosenhaimu malo več izbira Rosenhaim imas tri ure iz LJ,pa ni težko najti V Gracu je večja in tudi bolje založena. Kje pa je LOUIS v Gradcu,ga ni je pa na Dunaju
danci1973 Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 V gradcu ni nic posebnega louisa sploh ni tam,je pa v Munchnu ali pa Rosenhaimu malo več izbira Rosenhaim imas tri ure iz LJ,pa ni težko najti Kje pa je LOUIS v Gradcu,ga ni je pa na Dunaju Zanimivo - in to zvem po tem, ko že dve leti dokaj redno hodim v Louis trgovino v Gradcu... KLIK Na Dunaju pa sta kar dve Louis trgovini. D.
STAR Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 V gradcu ni nic posebnega louisa sploh ni tam,je pa v Munchnu ali pa Rosenhaimu malo več izbira Rosenhaim imas tri ure iz LJ,pa ni težko najti Kje pa je LOUIS v Gradcu,ga ni je pa na Dunaju Če pogledaš v katalog, je zemljevid z označeno trgovino v Graz-u. :grim
PERO58 Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Mogoče se je pa podru? :fredy: Ali pa so ga Slovenci ukradli :hmm: :?
Zdrawc Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Ali pa so ga Slovenci ukradli :hmm: :? ...jaz pa ponavadi plačam :slap:
dr-big Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Kje pa je LOUIS v Gradcu,ga ni je pa na Dunaju No pa se vozi ti na Dunaj al pa v Minhen...mi bomo naprej kupovali v Louis/Graz.... Seveda,če je Graz še spljoh tam? :?
Zdrawc Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 No pa se vozi ti na Dunaj al pa v Minhen...mi bomo naprej kupovali v Louis/Graz.... Seveda,če je Graz še spljoh tam? :? najboljše da kar v Hamburg, gor imajo centralo, pa kdaj kar iz lagerja prodajajo :grim not ule so lojzove štarcune, da ne bo preveč krega :krneki:
PERO58 Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 :? ...jaz pa ponavadi plačam :slap: A celega LOUISA :? :? :?
vapotek Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Kje pa je LOUIS v Gradcu,ga ni je pa na Dunaju Svaka čast! :worship:
Petzl Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 za mojo isceva hlace (tekstil) + skornje (ST) in me zanima ce je kdo kupvov to v louisu nekak oboje skup do max 100eur?
tom Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 ja za mojo sem jaz nekaj kupoval in se da dobiti nekaj v tem rangu. škornje priporočam probiker (ne vem točno keri model) so pa okrog 50 eurov, tekstilne hlače pa dobiš tudi že za 40-50 eurov
Ice Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 bom danes pogledal in povohal ce je se tam, kjer je prejsnji teden bil. lujzoff stacun. v gradecu. ali graz-u. po zelji. sporocim vtise. :)
jose Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 ..da nismo mi vsi to v virtualnega Louisa v Graz hodili :hmm: :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se