Aless Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Gre kdo jutri(v cetrtek) ali petek mogoce v louisa v gradec?
Ice Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 se pardoniram za zamudo. :blush: vceraj potipal in povohal zgradbo v puntigam bussiness center (ali tako nekako), kjer je poleg luiggi-ja tudi ena "trhovina" z raznimi preparati za telesnike, ena a la bavbav stacuna in art-x ( :naughty: ). ergo lujz v graci se vedno na istem placi. B)
Zdrawc Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 ergo lujz v graci se vedno na istem placi. B) bi ga pa znalo prestavit malo bližje nam, ........ako bi v Puntigamu v bojlerje nabasali preveč slada za pire..............pol pa BUM!!!...... :krneki: (pirovskiteroristipress)
PERO58 Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Na raspolago sta 2 LOUIS kataloga!! :grim
border Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Ko sm bil pr louisu me je zmotilo le to, da v katalogu taka promocija... potem pa ni izdelkov na policah... Koliko je cena postnine, ce narocis preko e-nakupa na http://www.louis.de/?partner=katpdf&topic=...artnr_gr=202650 ... cena proizvoda je 41 €.
SiR Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 na tole bom probal odgovoriti iz glave ker je bilo v minulih 2 tednih vsaj trikrat zapisano mislim da celo v tej temi: cirka 18 evrov za poštnino in potem še cirka 1,5 evra dodatno po kilogrami, paket lahko ima največ 20 kilogramov mojo računiico preveriš tako, da malce prebereš to temo za nazaj ;)
border Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Ah... pol pa kr v graz skocim, saj dam isto za potne stroske...
Špilferderber Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 najprej v Graz, tam robe nimajo, potem pa domov na i-net.. vsaj peljal si se.. :)
PERO58 Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Ko sm bil pr louisu me je zmotilo le to, da v katalogu taka promocija... potem pa ni izdelkov na policah... Koliko je cena postnine, ce narocis preko e-nakupa na http://www.louis.de/?partner=katpdf&topic=...artnr_gr=202650 ... cena proizvoda je 41 €. Dosti stvari imajo zadaj v skladišču,ker je nemogoče imeti toliko artiklov na stalažah :OK: Kar povej kaj bi rad,pa ti prinesejo,če že ni zmanjkalo :grim Sem bil včeraj,pa mi pove ,da dobijo določen artikel čez par dni :BUA: :BUA: :BUA: Ne vem zakaj potem pošiljajo reklamni materijal,če nimajo na zalogi :?
Jure Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 na tole bom probal odgovoriti iz glave ker je bilo v minulih 2 tednih vsaj trikrat zapisano mislim da celo v tej temi: cirka 18 evrov za poštnino in potem še cirka 1,5 evra dodatno po kilogrami, paket lahko ima največ 20 kilogramov mojo računiico preveriš tako, da malce prebereš to temo za nazaj ;) Nekaj takega je ja, s tem da se mi zdi da je po kilogramu 2,5eur
border Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Men je zensak rekla... da naj vedno prej poklicem, rezerviram produkt oz. ji povem stevilko produkta da oni robo narocjo... potem pa pridem cez 7 dni iskat... Kar pomeni, da bo roba v trgovini. Primer... Rad bi kupil tole...http://louis9.louis.de/katalog2006/pages/303.pdf Best.Nr.: 202650 stevilka 41... in poklicem gor in to je to... zenska pove cez kok dni bo gor... preden se opravis se enkrat poklices in gres gor...
rosse20 Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 :hmm: ja pa znajo slovensk, da se lahko vse zmeniš? ker na roke prek telefona gre bolj težko
border Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Hehe... to je drugo ja... treba bo narocilo povedat v nemsekm jeziku...
STAR Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 V Grazu v trgovini govorijo tudi angleško, ena avstrijska punca pa zelo dobro razume hrvaško. Z emajli pa ni problema v angleščini.
pirrulz Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 ... ena avstrijska punca pa zelo dobro razume hrvaško. jap. z Windom izvedela to dejstvo na rahlo humorističen način. :grim :devil:
rosse20 Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 no potem tako ni problema... saj nekaj razumem nemško, zmenim se tudi, samo ne vem, kako bi šlo preko telefona. torej... mail :D
border Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 kje imajo kaksen mail? da bi jim pisal? zanima me za stacuno v Gracu.
tom Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 pa mislim, da bi se tudi prek telefona dalo kar nekaj zmenit. ko so me enkrat poklicali iz graza, da je moje naročilo prispelo, me je prodajalka najprej previdno vprašala, če jo razumem..... tak da se kar potrudijo in skušajo pomagat pri razumevanju. sploh, če se moj "tast" lahko zmeni vse z njimi, pa če prav samo nekaj besed nemško povedat
border Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Vprašaj na: info@louis.de Na ta mail sem ze pisal enkrat ko sem sprasval o stroskih posiljanja pa ni blo duha ne sluha o odgovorih.
lasagna Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Na ta mail sem ze pisal enkrat ko sem sprasval o stroskih posiljanja pa ni blo duha ne sluha o odgovorih. Enostavno po i-netu naročiš kar bi rad imel. Pošljejo ti predračun (prec po mailu), kjer je točen izračun koliko pride poštnina in končni znesek (pa tiste točke z Louis kartice tudi lahko upoštevajo-nekaj jih dobiš za online naročilo ipd.) Sedaj natančno veš, kolikšen je strošek. Predračun lahko plačaš ali pa vržeš proč. Splošni pogoji za pošiljanje se nahajajo celo v angleščini na njihovi spletni strani. Tam so tudi telefonske in faxi poslovalnic.
border Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Enostavno po i-netu naročiš kar bi rad imel. Pošljejo ti predračun (prec po mailu), kjer je točen izračun koliko pride poštnina in končni znesek (pa tiste točke z Louis kartice tudi lahko upoštevajo-nekaj jih dobiš za online naročilo ipd.) Sedaj natančno veš, kolikšen je strošek. Predračun lahko plačaš ali pa vržeš proč. Splošni pogoji za pošiljanje se nahajajo celo v angleščini na njihovi spletni strani. Tam so tudi telefonske in faxi poslovalnic. Sm kao naredu en test... izbral slovenijo... pa je na predracunu pisalo samo stroski za nemcijo ti znasajo 950 SIT. Razn, ce potem posljejo naknadn predracun... kako je s placilom? Mors placat po predracunu? Kako pa kej z vracanjem proizvodov?
border Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 (popravljeno) Evo so mi odpisali... Cena za posiljanje paketa je 18,41 euro (4.420 SIT) do 50kg. Popravljeno Maj 11, 2006. Popravil border
fecko Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 (popravljeno) A gre kdo v kratkem gor? Rabim eno malenkost. Popravljeno Maj 14, 2006. Popravil fecko
border Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Evo so mi odpisali... Cena za posiljanje paketa je 18,41 euro (4.420 SIT) do 50kg. Jaz sem izvedel eno narocilo.. najprej so mi napisali da ej cena posiljanja 18.41 EUR... potem pa nakndano 45 EUR... jaz bom vrjento skocil gor ampak ne vem se kdaj...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se