Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Gre kdo jutri(v cetrtek) ali petek mogoce v louisa v gradec?

Objavljeno

se pardoniram za zamudo. :blush:

vceraj potipal in povohal zgradbo v puntigam bussiness center (ali tako nekako), kjer je poleg luiggi-ja tudi ena "trhovina" z raznimi preparati za telesnike, ena a la bavbav stacuna in art-x ( :naughty: ).

ergo lujz v graci se vedno na istem placi. B)

Objavljeno

ergo lujz v graci se vedno na istem placi. B)

bi ga pa znalo prestavit malo bližje nam,

........ako bi v Puntigamu v bojlerje nabasali preveč slada za pire..............pol pa BUM!!!...... :krneki:

(pirovskiteroristipress)

Objavljeno

Na raspolago sta 2 LOUIS kataloga!! :grim

Objavljeno

na tole bom probal odgovoriti iz glave ker je bilo v minulih 2 tednih vsaj trikrat zapisano mislim da celo v tej temi:

cirka 18 evrov za poštnino in potem še cirka 1,5 evra dodatno po kilogrami, paket lahko ima največ 20 kilogramov

mojo računiico preveriš tako, da malce prebereš to temo za nazaj ;)

Objavljeno

Ah... pol pa kr v graz skocim, saj dam isto za potne stroske...

Objavljeno

najprej v Graz, tam robe nimajo, potem pa domov na i-net..

vsaj peljal si se.. :)

Objavljeno

Ko sm bil pr louisu me je zmotilo le to, da v katalogu taka promocija... potem pa ni izdelkov na policah...

Koliko je cena postnine, ce narocis preko e-nakupa na http://www.louis.de/?partner=katpdf&topic=...artnr_gr=202650 ... cena proizvoda je 41 €.

Dosti stvari imajo zadaj v skladišču,ker je nemogoče imeti toliko artiklov na stalažah :OK: Kar povej kaj bi rad,pa ti prinesejo,če že ni zmanjkalo :grim Sem bil včeraj,pa mi pove ,da dobijo določen artikel čez par dni :BUA: :BUA: :BUA: Ne vem zakaj potem pošiljajo reklamni materijal,če nimajo na zalogi :?

Objavljeno

na tole bom probal odgovoriti iz glave ker je bilo v minulih 2 tednih vsaj trikrat zapisano mislim da celo v tej temi:

cirka 18 evrov za poštnino in potem še cirka 1,5 evra dodatno po kilogrami, paket lahko ima največ 20 kilogramov

mojo računiico preveriš tako, da malce prebereš to temo za nazaj ;)

Nekaj takega je ja, s tem da se mi zdi da je po kilogramu 2,5eur

Objavljeno

Men je zensak rekla... da naj vedno prej poklicem, rezerviram produkt oz. ji povem stevilko produkta da oni robo narocjo... potem pa pridem cez 7 dni iskat... Kar pomeni, da bo roba v trgovini.

Primer...

Rad bi kupil tole...http://louis9.louis.de/katalog2006/pages/303.pdf

Best.Nr.: 202650 stevilka 41... in poklicem gor in to je to... zenska pove cez kok dni bo gor... preden se opravis se enkrat poklices in gres gor...

Objavljeno

:hmm: ja pa znajo slovensk, da se lahko vse zmeniš? ker na roke prek telefona gre bolj težko

Objavljeno

Hehe... to je drugo ja... treba bo narocilo povedat v nemsekm jeziku...

Objavljeno

V Grazu v trgovini govorijo tudi angleško, ena avstrijska punca pa zelo dobro razume hrvaško.

Z emajli pa ni problema v angleščini.

Objavljeno

... ena avstrijska punca pa zelo dobro razume hrvaško.

jap. z Windom izvedela to dejstvo na rahlo humorističen način. :grim :devil:

Objavljeno

no potem tako ni problema...

saj nekaj razumem nemško, zmenim se tudi, samo ne vem, kako bi šlo preko telefona. torej... mail :D

Objavljeno

kje imajo kaksen mail? da bi jim pisal? zanima me za stacuno v Gracu.

Objavljeno

Vprašaj na: info@louis.de

Objavljeno

pa mislim, da bi se tudi prek telefona dalo kar nekaj zmenit. ko so me enkrat poklicali iz graza, da je moje naročilo prispelo, me je prodajalka najprej previdno vprašala, če jo razumem.....

tak da se kar potrudijo in skušajo pomagat pri razumevanju. sploh, če se moj "tast" lahko zmeni vse z njimi, pa če prav samo nekaj besed nemško povedat

Objavljeno

Vprašaj na: info@louis.de

Na ta mail sem ze pisal enkrat ko sem sprasval o stroskih posiljanja pa ni blo duha ne sluha o odgovorih.

Objavljeno

Na ta mail sem ze pisal enkrat ko sem sprasval o stroskih posiljanja pa ni blo duha ne sluha o odgovorih.

Enostavno po i-netu naročiš kar bi rad imel.

Pošljejo ti predračun (prec po mailu), kjer je točen izračun koliko pride poštnina in končni znesek (pa tiste točke z Louis kartice tudi lahko upoštevajo-nekaj jih dobiš za online naročilo ipd.)

Sedaj natančno veš, kolikšen je strošek.

Predračun lahko plačaš ali pa vržeš proč.

Splošni pogoji za pošiljanje se nahajajo celo v angleščini na njihovi spletni strani.

Tam so tudi telefonske in faxi poslovalnic.

Objavljeno

Enostavno po i-netu naročiš kar bi rad imel.

Pošljejo ti predračun (prec po mailu), kjer je točen izračun koliko pride poštnina in končni znesek (pa tiste točke z Louis kartice tudi lahko upoštevajo-nekaj jih dobiš za online naročilo ipd.)

Sedaj natančno veš, kolikšen je strošek.

Predračun lahko plačaš ali pa vržeš proč.

Splošni pogoji za pošiljanje se nahajajo celo v angleščini na njihovi spletni strani.

Tam so tudi telefonske in faxi poslovalnic.

Sm kao naredu en test... izbral slovenijo... pa je na predracunu pisalo samo stroski za nemcijo ti znasajo 950 SIT. Razn, ce potem posljejo naknadn predracun... kako je s placilom? Mors placat po predracunu?

Kako pa kej z vracanjem proizvodov?

Objavljeno (popravljeno)

Evo so mi odpisali...

Cena za posiljanje paketa je 18,41 euro (4.420 SIT) do 50kg.

Popravljeno . Popravil border
Objavljeno (popravljeno)

A gre kdo v kratkem gor? Rabim eno malenkost.

Popravljeno . Popravil fecko
Objavljeno

Evo so mi odpisali...

Cena za posiljanje paketa je 18,41 euro (4.420 SIT) do 50kg.

Jaz sem izvedel eno narocilo.. najprej so mi napisali da ej cena posiljanja 18.41 EUR... potem pa nakndano 45 EUR... jaz bom vrjento skocil gor ampak ne vem se kdaj...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!