stanko Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 Kot je vsem znano so med nami motoristi tudi pripadnice neznejsega spola! Kaj mislite o motoristkah? Stanko Popravil/a - Ice on 19/04/2002 10:21:28
Onim Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 ... tole bo izbrisano, ali pa prestavljeno, a ne.....? p.s. ... ja motoristke so, ja, ja.......... GSF {Genuine Suzuki Fun}
miki Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 ...motoristke so zakon... se mi pa zd, da so taki bolj "tehnicni" tipi.
marijan Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 všeč mi je ko se za teboj ustavi motor, z njega stopi motorist, sname čelado in vidiš MOTORISTKA- čisto sem mehak, to je to! lp marijan
Mačica Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 Ja st tut mislim, da tale tema spada pod Splošno al pa Ljubezen. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
miki Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 quote: všeč mi je ko se za teboj ustavi motor, z njega stopi motorist, sname čelado in vidiš MOTORISTKA- čisto sem mehak, to je to! lp marijan pr men je pa obratno...cist sem trd
Ice Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 ma v nekaterih delih telesa ratam cisto mehek,v nekaterih pa ravno obratno..... just.....which is which?! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
RAN Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 quote: Ice: ma v nekaterih delih telesa ratam cisto mehek,v nekaterih pa ravno obratno..... just.....which is which?! ----- Da ne boš kdaj pomešu. lp RAN
stanko Objavljeno April 19, 2002 Avtor Opozori Objavljeno April 19, 2002 Glede na to, da smo odprli temo namenjeno cvekanju o motoristkas se zacuda se nobena ni oglasila in povedala kaj Stanko
HHV Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 quote: Glede na to, da smo odprli temo namenjeno cvekanju o motoristkas se zacuda se nobena ni oglasila in povedala kaj Stanko Ja Stanko, kaj pa mačkica, glej mal, pa njen profilčk tud!
IKE Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 Pa menda ja niso sramežljive ... oh ti nežni spol ... . Pa ne okol govort !
aja Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 Ja, meni je tudi fajn, ko sem na motorju...če pa ob tem uživate še motoristi,ko nas vidite, smo pa naredile dvojno dobro delo. Drugače pa meni srce zaigra vsakič, ko vidim kakšnen motor, pa ni važno, kdo je na njem...no ja, res pa je, da mi igra različno glasno in različne zvrsti... Aja
IKE Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 Upsss ... Macica sorry ... . Pa ne okol govort !
IKE Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 quote: Drugače pa meni srce zaigra vsakič, ko vidim kakšnen motor, pa ni važno, kdo je na njem...no ja, res pa je, da mi igra različno glasno in različne zvrsti... Ooooooo ... motoristka z dušo ( in telesom ) ... ni kaj . Pa ne okol govort !
HHV Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 Ike, malora, a si se u čokolado spremenu? De te ne bojo bejbe do konca zlizale! (Usralsisečezpolstranipress)
HHV Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 He,he, a je ike to tolk hitr popravil, al je blo to kej neki druzga. Men se je nad njegovo slikco Snickers čokolada čez pol strani narisala??? Zdej je pa že ok. A jo je kdo pojedu?
aja Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 quote: quote: Ooooooo ... motoristka z dušo ( in telesom ) ... ni kaj . Pa ne okol govort ! Sama duša se zaenkrat še ne more sama okol vozit...ko pa se lahk, pa tudi motorja ne rabi več. Ostalim pa - najraje na svetu imam čokolado (zapakirano, vročo, tekočo...sam da je)
stanko Objavljeno April 19, 2002 Avtor Opozori Objavljeno April 19, 2002 Ja mislim, da sama pa le ne more predstavljati cele zenske nacije, ki se ukvarjajo z motorji! Stanko
stanko Objavljeno April 19, 2002 Avtor Opozori Objavljeno April 19, 2002 quote: quote: quote: Ooooooo ... motoristka z dušo ( in telesom ) ... ni kaj . Pa ne okol govort ! Sama duša se zaenkrat še ne more sama okol vozit...ko pa se lahk, pa tudi motorja ne rabi več. Ostalim pa - najraje na svetu imam čokolado (zapakirano, vročo, tekočo...sam da je) Pravis da so ti vsec vroce in tekoce Stanko
.T. Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 Punce na motorju so zakon, ko vidim kaksno, mi zacne kar srce nabijat. Ce pa je punca na kakemu hudemu cestaku in se v usnjenem kombinezonu, se mi zacne trgat! Tadej
stanko Objavljeno April 19, 2002 Avtor Opozori Objavljeno April 19, 2002 quote: Punce na motorju so zakon, ko vidim kaksno, mi zacne kar srce nabijat. Ce pa je punca na kakemu hudemu cestaku in se v usnjenem kombinezonu, se mi zacne trgat! Tadej Se popolnoma strinjam s tabo glede opetega usnja na postavnem telescu zenske, ki sedi na zveri Stanko
aja Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 Stanko - govorim o duši kot duši, ne osebi (recimo, da imaš telo, psiho in dušo - ko se tvoja škatla (beri: telo) tako pokvari, da jo lahk še sam zažgejo, ti ostane samo še duša, ki pa je itak neka energija, ki se lahko svobodno giblje med različnimi dimenzijami, torej se lahk vozi z motorjem al pa helikopterjem....samo zamislit si ga mora, haha)... Toliko o duhovnosti (pobrano iz knjig), zdaj pa nazaj k pomembnejšim stvarem za nas, vsaj dokler smo še živi. Ženske. Kaj bi mi brez nas?
stanko Objavljeno April 19, 2002 Avtor Opozori Objavljeno April 19, 2002 quote: govorim o duši kot duši, Jaz sem pa mislil na cokolado Ženske. Kaj bi mi brez nas? Z vami je kriz brez vas pa zopet ne moremo Stanko
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se