helmut Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 (popravljeno) če voziš pro-serijo tako kot sem jaz 2 dirko,potem mora biti motor skoraj serijski,v pravilniku happeninga piše kaj je lahko predelano-meni še nekaj stvari manjka :trance_33_sleep: hvala vsem za čestitke Popravljeno Maj 25, 2009. Popravil helmut
override77 Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 a sn lohk jst tud tvoj sponzor???plizzzzzzzz pilih racing team :krneki:
helmut Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 prvo dej za pir :evilgrin: pol se pa lahka kej menma :naughty:
lakyluk Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 noroo je blo za gledat... dobra dirka... sej kaj boš zdaj ko je Đuro prepovadal obe seriji vozit??? NO limit al serija??? mah itak u seriji nimaš konkurence, je bla brez vezna dirka za gledat...
pinch Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 ka dela faušija ko slovenc pobere pokale hrvatom tle so dal vsaj dokaz da se ga "bojijo"
Ghost_R1 Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 Kapo dol velike jajce moraš met, da ne popuščaš niti za milimeter res svaka čast!!!!
schila Objavljeno Maj 31, 2009 Opozori Objavljeno Maj 31, 2009 :naughty: bo kakaen motosvetovc na grobniku 2-6-09 torek??
sesir Objavljeno Junij 1, 2009 Opozori Objavljeno Junij 1, 2009 P: Koliko košta dan vožnje po stazi? O: Jedan sat vožnje košta 260 kuna. Nepisanim pravilom, hrvatski državljani mogu jednim plaćenim satom voziti cijeli dan, dok stranci plaćaju 260 kn po satu. P: Koliko košta ekskluzivni zakup staze na jedan dan? O: Staza: Subota ili nedjelja - 4.400 Eur Ponedjeljak ili petak - 2.700 Eur Utorak, srijeda ili četvrtak - 2.400 Eur Ambulanta - 800 Eur Sudac (minimum 10) - 80 Eur Park vozača: do 50 osoba - 220 Eur 50 do 100 osoba - 320 Eur preko 100 osoba - 420 Eur Chrono služba - 650 Eur Boxovi: Box 1-10 (60 m2) - 100 Eur Box 11-14 (25 m2) - 50 Eur Box 15 (40 m2) - 75 Eur vir klik Rekordi grobnika klik
schila Objavljeno Junij 4, 2009 Opozori Objavljeno Junij 4, 2009 prisli nazaj od grobnika 2/6/09 malo potolceni!!!!!! veter nekaj delajo levo na koncu cilne ravnice tak da je noslo peska v 3 ovinku!!! zdrsnila zadnja guma pa katapultiralo voznika koncal v rijeski bolnici in tam za slovence rabis europsko zdravstveno kartico ali denar!!!! pregled,rengen,odvzem krvi,merjenje pritiska,ekg,ultrazvok in infuzija 190 eur lahko placas z gotovino ali bancno kartico ker ni imel zdravstvene kartice smo placali z gotovino ali je kdo sel v bolnico in imel zdravstveno kartico???
MihaJ Objavljeno Junij 4, 2009 Opozori Objavljeno Junij 4, 2009 prisli nazaj od grobnika 2/6/09 malo potolceni!!!!!! veter nekaj delajo levo na koncu cilne ravnice tak da je noslo peska v 3 ovinku!!! zdrsnila zadnja guma pa katapultiralo voznika koncal v rijeski bolnici in tam za slovence rabis europsko zdravstveno kartico ali denar!!!! pregled,rengen,odvzem krvi,merjenje pritiska,ekg,ultrazvok in infuzija 190 eur lahko placas z gotovino ali bancno kartico ker ni imel zdravstvene kartice smo placali z gotovino ali je kdo sel v bolnico in imel zdravstveno kartico??? Zberite vso dokumentacijo o zdravljenju, ki jo imate in pojdite na ZZZS. Menda povrnejo denar...
Jure Objavljeno Junij 5, 2009 Opozori Objavljeno Junij 5, 2009 Drugače pa, če se že gre nekam v tujino ukvarjat z rizičnimi športi, je fajn naročit tisto evropsko kartico, glede na to, da ni nobenega posebnega kompliciranega postopka, samo pritisneš gumb na avtomatu, je brezplačna in velja kar nekaj časa.. Brezveze imet komplikacije, samo nasvet za v prihodnje Glavno, da ni bilo hujšega in da ste vsi celi. Pa res probajte na ZZZS, če bodo kaj vrnili.
biker77 Objavljeno Junij 5, 2009 Opozori Objavljeno Junij 5, 2009 na ZZZS vrnejo ali vse ali pa vsaj 80%..odvisno od tega kolk si vztrajen.. sicer smo lani za glihanje špiralnega zloma goleni plačal 50 evrov tko da so se pri nas najbrž mal zmotil..
Spider™ Objavljeno Junij 5, 2009 Opozori Objavljeno Junij 5, 2009 Eno vprašanje za motohapening. Pridem v petek dol, plačam pa vozm? al je nujno prej plačat, nebi rad prej plačal, pa bo dž
biker77 Objavljeno Junij 5, 2009 Opozori Objavljeno Junij 5, 2009 Eno vprašanje za motohapening. Pridem v petek dol, plačam pa vozm? al je nujno prej plačat, nebi rad prej plačal, pa bo dž če je plac te bojo mogoče spustl zravn..je pa ponavad dražje..
Spider™ Objavljeno Junij 5, 2009 Opozori Objavljeno Junij 5, 2009 če je plac te bojo mogoče spustl zravn..je pa ponavad dražje.. Na štajerskem pokalu je šlo tako, sj v petek ni gužve, bo mende še plac. Kulk pa je cena za en dan če prej plačam, na strani piše 1 dan trening 115€, je to na dan cena, al predplačilo?
val7 Objavljeno Junij 5, 2009 Opozori Objavljeno Junij 5, 2009 Vem da je še ful cajta, sam tko inf.; gre kdo na Grobnik 25.6. (moto open day)?
schila Objavljeno Junij 5, 2009 Opozori Objavljeno Junij 5, 2009 Drugače pa, če se že gre nekam v tujino ukvarjat z rizičnimi športi, je fajn naročit tisto evropsko kartico, glede na to, da ni nobenega posebnega kompliciranega postopka, samo pritisneš gumb na avtomatu, je brezplačna in velja kar nekaj časa.. Brezveze imet komplikacije, samo nasvet za v prihodnje Glavno, da ni bilo hujšega in da ste vsi celi. Pa res probajte na ZZZS, če bodo kaj vrnili. mi je rekla medicinska sestra da ne bi nic placal prijatelj ce bi imel europsko zdravstveno kartico jaz jo imam sem hotu preverjat ali to drzi ali ne!!! z doplacilo 20 eur pri mariborski zavarovalnici si zavarovan kot voznik na dirkaliscu in ti pokrijejo vse stroske bolnice prevoza v kolikor je potrebno te peljat v kako drugo bolnico in se dnevno oskodnino in to je za 3 dni
val7 Objavljeno Junij 6, 2009 Opozori Objavljeno Junij 6, 2009 Vem da je še ful cajta, sam tko inf.; gre kdo na Grobnik 25.6. (moto open day)? kaj lahko najameš lap timer na tem dnevu?
m1ha Objavljeno Junij 6, 2009 Opozori Objavljeno Junij 6, 2009 kaj lahko najameš lap timer na tem dnevu? Ne
MteByKer82 Objavljeno Junij 7, 2009 Opozori Objavljeno Junij 7, 2009 Gre kdo 25.6 dol, ko je pri nas praznik? Js bi zelo rad šel...samo še prevoza nimam...
BeniNorc47 Objavljeno Junij 9, 2009 Opozori Objavljeno Junij 9, 2009 26.,27. in 28. pa je happening na Grobniku. jaz bom šel v četrtek zvečer dol.
crusty Objavljeno Junij 9, 2009 Opozori Objavljeno Junij 9, 2009 V četrtek je "frej dej" na Grobniku gre kdo kaj potrenirat a me bo od dolgcajta pobral tam dol?
m1ha Objavljeno Junij 9, 2009 Opozori Objavljeno Junij 9, 2009 V četrtek je "frej dej" na Grobniku gre kdo kaj potrenirat a me bo od dolgcajta pobral tam dol? Jst grem popoldne ze ene dve uri!
krawasaki Objavljeno Junij 9, 2009 Opozori Objavljeno Junij 9, 2009 Nič vam ne bo dolgčas, ker imajo hrvatje praznik in bo verjetno pestro.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se