Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Kaj pol majo skor vsak dan aprilije dol :D

Pa še to, mal nazaj sem spraševal, če se da odvozit dirko brez grelcev, da se :), verjetno če bi delal čase pod 1.40 bi blo kej drugače, ampak zdej je pa lepo držala guma, prvi krog sem šel še bl previdno, druzga pa že koker se je pač dal prebijat čes gužvo, enkrat je zadno mal začelo odnašat ampak čist lepo počasi tko da je blo kontrolirano (s strani gume ne mene :D). Pršu sem iz 26ga mesta do 16ga, prehitu par ducatijev (kar mi je blo glavno :D), za prvič je blo fino, edin štartat bi se mogu naučit, ker to zdej je blo :rolleyes:

So pa super dirke, sam treba se za naslednič res bol pripravit :), pa tud trening odvozet, ker sem naredu precej kiksov.

kak cajt si pa naredu?

to si BOT vozu a ne??

kolk je mel prvi čase?

Objavljeno
Mogoče pa to nit ni blo tok slabo, khmmmm :whistle: ....nja, upam, d mi v pondelk rata prletet dol, k bo sama žlahta od mojga Gromčka dol :rolleyes: (če mi sevede nau duše prej spustu kt nekteri prerokujejo :evilgrin: )

A pridem Gormčka slikat, ko bo ravno njegov prvi dan na Grobniku? :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

Evo tabelco, je bla pa pista še mal mokra ker je pol urce pred tem padal, sicer po liniji je bla suha, sam vpliva na psiho :)

Jst mislem da sem mel še velik rezerve :D, ampak bom to raj naslednič dokazu ko se bo štopal.

Tistemu na tretjem mestu je pa nakoncu zmanjkalo bencina, drugače bi bil po vsej vrjetnosti drugi.

Med dirko je blo pa tko, formirale sta se dve skupinci, počasni pa hitri seveda, jst sem nekje do predzadnega kroga pršu skozi tapočasno skupinco, tahitri so bli pa ene pol kroga pred mano, je blo mal obstimistično da bi jih ujel :D.

post-4351-1246391378_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Dolenc™
Objavljeno

Kaj pa zaene nakede vozjo ti fantje? k vidim da je skupaj štart..

Objavljeno

Ma vseživo je blo, men nit ni jasen zakaj sem mogu zadni štartat glede na to kake motorje so mel, tud nek supermoto je bil vmes, pa nek bol oldtimer ducati, pa ninja 250.

Tist na 5 mestu je imel recimo Tuno factory, pa je naredu skor isti čas kot drugouvrščeni na rsv factory, kar se mi zdi :worship:

Monstra se nobenga ne spomnem da bi bil, al pa nisem porajtu, sam za tune vem da jih je blo ene par.

Objavljeno
En meter od tebe pa se nism nč skrivala, edin v civilni under cover sm bla, nism pa hotla motit rejserske debate :whistle: ....pa drugič, sj bom še kdj dol pa prov oblečena :rolleyes:

Da da,se mi je kar zdelo.Po občutku sem imel tak filing,da si to pač ti. :grim

ampak res dost slabo da nisi meter stran opazu, dooooolgih nog izpod minike :slap:

...beri zgoraj!? :xx: :OK:

...pa bilo je kar nekja dolgonogih. :D

Objavljeno

ena slikca s tega Bobota pa "spomin" na (še) celo desno stran mopeda.... :slap:

post-8560-1246787669_thumb.jpg

Objavljeno

Laho bi blo huje! Sreča v nesreči. Kako roka?

lp :kava:

Objavljeno
Laho bi blo huje! Sreča v nesreči. Kako roka?

lp :kava:

pir že drži....pol dobr okreva :D

Objavljeno

Dns so pa spet letel k pr norcih dol na Aprilia "raceneki" :worship: ....Albrehta je sicer en tisočak matral, sm mu je pa tabolši cajt odnesu :OK: , Dolgan ga je tud dobr žgal z zelencem :grim ...fotke ma pa "uradna fotografinja" .) , prav d bojo k pride z izležavanja na morju :rolleyes:

Objavljeno

A te je kej dež pral na poti? Sem tudi jaz nameraval it, pa se mi ni dal poganjat v obetajoče se plohe in nevihte...

Objavljeno
A te je kej dež pral na poti? Sem tudi jaz nameraval it, pa se mi ni dal poganjat v obetajoče se plohe in nevihte...

Ma ne :whistle: , sm od Reke do doma je lil k svina :slap: ....ampk je blo vredn :yes: ....I've touched RSV4 :worship: ....now I can die :naughty:

Objavljeno
Dns so pa spet letel k pr norcih dol na Aprilia "raceneki" :worship: ....Albrehta je sicer en tisočak matral, sm mu je pa tabolši cajt odnesu :OK: , Dolgan ga je tud dobr žgal z zelencem :grim ...fotke ma pa "uradna fotografinja" .) , prav d bojo k pride z izležavanja na morju :rolleyes:

A takole pa nč povabil mene pa hrbet boli pa peče od sonca k sem na plaži se premetavl :P:P

Objavljeno
A takole pa nč povabil mene pa hrbet boli pa peče od sonca k sem na plaži se premetavl :P:P

Kazn mora bit, če si tkole prvoščiš izležavanje namest d bi bil mokr, najprej od švica pol pa še od dežja :whistle: :evilgrin:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

evo me... i'm back :D

tuki je nekaj fotk z Grobnika, ko so italijani imeli Aprilia Conegliano

ostale fotke bodo v albumu, ki je ravnokar v nastajanju

pohvale našim fantom,

še posebej pa Albrehtu, ki ga tako žge, da ga je že težko slikat, ker zmeraj pobegne :worship:

post-22737-1247750214_thumb.jpg

post-22737-1247750219_thumb.jpg

post-22737-1247750229_thumb.jpg

post-22737-1247750234_thumb.jpg

post-22737-1247750240_thumb.jpg

post-22737-1247750245_thumb.jpg

post-22737-1247750252_thumb.jpg

post-22737-1247750257_thumb.jpg

post-22737-1247750261_thumb.jpg

post-22737-1247750266_thumb.jpg

post-22737-1247750271_thumb.jpg

post-22737-1247750275_thumb.jpg

post-22737-1247750279_thumb.jpg

Objavljeno

no, se je tud kaj italjanskega vmes našlo :naughty:

prvi tuono je celo slovenski, če se ne motim

post-22737-1247751364_thumb.jpg

post-22737-1247751369_thumb.jpg

Objavljeno
aprilia day pa sami rižotkoti :whistle:

ni dala nobene slike z boksov..............tam so v šraufali :P

Objavljeno
ni dala nobene slike z boksov..............tam so v šraufali :P

a ti si že pošraufau? prideš kej na marof?

Objavljeno
no, se je tud kaj italjanskega vmes našlo :naughty:

prvi tuono je celo slovenski, če se ne motim

Hude fotkice :OK: ....sj če unle na fotki ni bil slovenski je bil pa en v boksih zihr :whistle:

Objavljeno
Hude fotkice :OK: ....sj če unle na fotki ni bil slovenski je bil pa en v boksih zihr :whistle:

a si ga tut na pisto kej zapelala al ga je škoda?

Objavljeno

tista zverina v boksih na katero jaz mislim, da ti misliš, ima čisto svoj album ;)

ga bo treba enkrat iskat pridt :whistle:

Objavljeno
tista zverina v boksih na katero jaz mislim, da ti misliš, ima čisto svoj album ;)

ga bo treba enkrat iskat pridt :whistle:

dve ženski ki misliti da misliti...

run as fast as you can :whistle:

Objavljeno
a si ga tut na pisto kej zapelala al ga je škoda?

Ni še probal pistaškega asfalta, žal, pilotka se še ni sestavla čist za divjat pa s koleni drajsat :unsure: .....je pa vlekl k magnet tja čez ograjo :kva2:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!