crusty Objavljeno Julij 16, 2009 Opozori Objavljeno Julij 16, 2009 a ti si že pošraufau? prideš kej na marof? grem jutr mal na Panonijo probat sem bil zadnjič pol dneva..............pa se mi bolj malo sanja :wacko:
domina Objavljeno Julij 16, 2009 Opozori Objavljeno Julij 16, 2009 dve ženski ki misliti da misliti... run as fast as you can You can run, but you can't hide! :evilgrin:
domina Objavljeno Julij 16, 2009 Opozori Objavljeno Julij 16, 2009 grem jutr mal na Panonijo probat sem bil zadnjič pol dneva..............pa se mi bolj malo sanja :wacko: lejga norca... vidim, da si se že pocajtov fajn se mejte jutr
biker77 Objavljeno Julij 16, 2009 Opozori Objavljeno Julij 16, 2009 You can run, but you can't hide! :evilgrin: mam tuno..tko da ne rabim tečt..
domina Objavljeno Julij 16, 2009 Opozori Objavljeno Julij 16, 2009 (popravljeno) mam tuno..tko da ne rabim tečt.. tako ti misliš Popravljeno Julij 16, 2009. Popravil domina
MihaJ Objavljeno Julij 16, 2009 Opozori Objavljeno Julij 16, 2009 mam tuno..tko da ne rabim tečt.. Misli si, Taljan crkne, spusti bencin, kaj pa pol...? Ona pa za tabo!
biker77 Objavljeno Julij 17, 2009 Opozori Objavljeno Julij 17, 2009 Misli si, Taljan crkne, spusti bencin, kaj pa pol...? Ona pa za tabo! hipotetično..čeprav sam veš kolk kolk je možnosti za to da crkne Tuna..pa glede na moje zjebane sklepe me zihr ujame.. misliš da bi fajn trpel?
SharpNinja Objavljeno Julij 17, 2009 Opozori Objavljeno Julij 17, 2009 hipotetično..čeprav sam veš kolk kolk je možnosti za to da crkne Tuna..pa glede na moje zjebane sklepe me zihr ujame.. misliš da bi fajn trpel? K žvau vrjem, k dve bi težk obvladal :evilgrin: @Crusty....aha pol si ready to race , vidš d tist ni dolg držal :grrr .....kdaj bo pa kamnodrom spet, bom kmal rabla enga d mi linijo pokaže
biker77 Objavljeno Julij 17, 2009 Opozori Objavljeno Julij 17, 2009 K žvau vrjem, k dve bi težk obvladal :evilgrin: kdo je omenjal dve?
MihaJ Objavljeno Julij 17, 2009 Opozori Objavljeno Julij 17, 2009 kdo je omenjal dve? Hja, očitno domina ni zaupala vsega, kar je mela v mislih...
speed Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 Gre kdo ta četrtek 23.07.2009 dol vozet. Jst sem klical in je gospa rekla, da se da vozet od 9h-17h. Moto open day. LP Speed
butko Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 Na njihovi strani sem videl, da je 7. in 8. "moto slobodni trening". A je treba tuki kej rezervirat ali kej podobnega? Al si čist narobe predstavljam? Hvala za odgovor! :trance_33_sleep:
jezek Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 Na njihovi strani sem videl, da je 7. in 8. "moto slobodni trening". A je treba tuki kej rezervirat ali kej podobnega? Al si čist narobe predstavljam? Hvala za odgovor! :trance_33_sleep: Zdravo lahko greš dol plačaš in voziš lahko pa tud rezervirav za vsak slučaj če je prevelika gužva. L.P.
Dolenc™ Objavljeno Avgust 7, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2009 A ve kdo kako zgleda to na motohappeningu, če voziš trening v petek v soboto pa dirko, dobiš laptimer že v petek? A sploh merjo čas v petek?
dive Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 A ve kdo kako zgleda to na motohappeningu, če voziš trening v petek v soboto pa dirko, dobiš laptimer že v petek? A sploh merjo čas v petek? Kolkr jst vem, 'dobiš' laptimer samo za dirko. Če ga hočeš met na treningu si ga lahko sposodiš v zameno za nekaj €.
BOJAN6 Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 Danes smo bili žal priča nesrečnemu dogodku na progi. Mladi italijanki klub oživljanju žal ni bilo več pomoči in je med prevozom v bolnico na Rijeki poškodbam podlegla. RIP
MihaJ Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 Danes smo bili žal priča nesrečnemu dogodku na progi. Mladi italijanki klub oživljanju žal ni bilo več pomoči in je med prevozom v bolnico na Rijeki poškodbam podlegla. RIP U jeb...., sožalje. Kaj se je zgodilo? Zdrs, high-sider,...?
didl Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Danes smo bili žal priča nesrečnemu dogodku na progi. Mladi italijanki klub oživljanju žal ni bilo več pomoči in je med prevozom v bolnico na Rijeki poškodbam podlegla. RIP RIP,beda ne, ampak tudi to se dogaja v tem športu.... Mene pa zanima je kdo ta vikend na grobniku na MH??
BOJAN6 Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 U jeb...., sožalje. Kaj se je zgodilo? Zdrs, high-sider,...? Po sledeh bi rekel, da jo je dvignilo na izhodu iz ovinka okoli hriba. Tam je hitrost največja, motor na polno založen; žal pa ograja ne tako daleč stran. Po besedah Eškinje je udarila nekam z glavo.
Gorgh Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 ja, bo treba tale grobnik počas zapret
_N3jC_ Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Je biu učer kdo na motohappeningu, pa kej sliku
Dolenc™ Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Jst sem bil v petek. Pa ne vem al se je sam men to zdelo, ampak neki ni blo vredu z pisto, vsakič ko sem mal bol odpru gas je zadna guma ratala "lahka", tud ostali so mel mal problemu, da ne govorim o številu padcev. Se je tud drugim zdelo da neki ne štima? Slike mam bol švoh tko da nit gor ne dajem
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se