danci1973 Objavljeno Oktober 18, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2010 res je...........pol pa sam "prebičala" motor Si kontaktiral kaj Dunlop ali njihovega zastopnika? Si predstavljam, da bi lahko bili zainteresirani za analizo te gume - če imajo res neko 'tovarniško' napako, to lahko nekoga stane glave, njih pa miljone... D. Ervin93, malakai in DXR16 3
BIZIXXX Objavljeno Oktober 18, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2010 Bo ta četrtek kdo dol? Vreme zgleda da bo. Midva sva že dva, lohk naredimo eno interno Motosvet dirko če nas bo več :hooray: Cupo 1
maus Objavljeno Oktober 19, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2010 Bo ta četrtek kdo dol? Vreme zgleda da bo. Midva sva že dva, lohk naredimo eno interno Motosvet dirko če nas bo več :hooray: kdaj greste zjutraj ... s kombijem ... vreme bo ... če bo cajt, se dol pripeljem
crusty Objavljeno Oktober 19, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2010 Si kontaktiral kaj Dunlop ali njihovega zastopnika? Si predstavljam, da bi lahko bili zainteresirani za analizo te gume - če imajo res neko 'tovarniško' napako, to lahko nekoga stane glave, njih pa miljone... D. Sem jih predal (se je že nekaj različnih nabralo ) slo.prodajalcu on pa jih je poslal naprej v anglijo..........pa da vidmo domina in BIZIXXX 1 1
BIZIXXX Objavljeno Oktober 19, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2010 kdaj greste zjutraj ... s kombijem ... vreme bo ... če bo cajt, se dol pripeljem Štartamo zjutraj, z kombijem, gre tvoj serviser zraven .) . Vreme kaže da bo ok, obvezno prlet dol, sem ti še neki dolžen Cupo 1
Wilzz Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 Gre mogoče kdo od kle dol u soboto?
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno December 22, 2010 Popularna objava Opozori Objavljeno December 22, 2010 Enim se pa še kar dogaja na Grobniku, sicer ne z motorji, ampak vseeno se majo fajn :lol: Kor13, MetodT, lmperator in 7 others 10
MiNa Objavljeno December 31, 2010 Opozori Objavljeno December 31, 2010 Še nekaj, da pogreje v teh mrzlih prazničnih dneh! roko, P182 in DXR16 3
dogy Objavljeno Januar 1, 2011 Opozori Objavljeno Januar 1, 2011 kdaj se pa kej zacnejo odprti dnevi ce kdo ve??
m@dness Objavljeno Januar 1, 2011 Opozori Objavljeno Januar 1, 2011 druga kot to še ni veni.. http://www.grobnik.hr/pista/Kalendar-utrka-zauzecca.hr.html
Prix Objavljeno Januar 1, 2011 Opozori Objavljeno Januar 1, 2011 Kolikor je za videt po terminih je to leto.... Slo Open Day - Čarman 27.4.2011
dogy Objavljeno Januar 1, 2011 Opozori Objavljeno Januar 1, 2011 bo treba ze prej jiti kaj trenirati dol...malo za trening
iom Objavljeno Januar 2, 2011 Opozori Objavljeno Januar 2, 2011 bo treba ze prej jiti kaj trenirati dol...malo za trening Ja ja bomo šli kmalu dol.Samo,da bo več kot 12 stopinj.
dogy Objavljeno Januar 2, 2011 Opozori Objavljeno Januar 2, 2011 Ja ja bomo šli kmalu dol.Samo,da bo več kot 12 stopinj. sem gledal na strani...in je 90evr cel dan...do 28.2.2011 in tud ce uzames sam dve uri je poceni....bo treba kr gasa....naj se ogreje cim prej dajjjjjj vreme toploto...15stopin:D:D:D:D:D casper7 in DXR16 2
lmperator Objavljeno Januar 11, 2011 Opozori Objavljeno Januar 11, 2011 Mogoče kdo ve, če je sneg že pobralo s piste? Za vikend lepo kaže: http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14317
Popularna objava crusty Objavljeno Januar 14, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 Evo pa smo danes odprli sezono......... Lep sonce okol 10 stopinj, asfalt pa še mal hladen...... Bavarc gate trga......kr zadovljnen s cajti Prix, tomazinjo, Urban K. in 9 others 12
BIZIXXX Objavljeno Januar 14, 2011 Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 Evo pa smo danes odprli sezono......... Lep sonce okol 10 stopinj, asfalt pa še mal hladen...... Bavarc gate trga......kr zadovljnen s cajti Vidim da ste me ful gužvo dol Crusty, kakšni bodo pa šele cajti, ko se bo mal asfalt segrel respect JP77, DXR16, Cupo in 1 other 4
bagio Objavljeno Januar 14, 2011 Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 Za nedeljo kaže lepo vreme,gre kdo dol,jaz bi šel pa se mi ne da samem ,na prikolici je pa prostor za enega tko da za prevoz ni problem.
crusty Objavljeno Januar 14, 2011 Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 Vidim da ste me ful gužvo dol ........se vid a ne, boks poln na fertik le štirje smo bli hilton in SharpNinja 1 1
crusty Objavljeno Januar 14, 2011 Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 Za nedeljo kaže lepo vreme,gre kdo dol,jaz bi šel pa se mi ne da samem ,na prikolici je pa prostor za enega tko da za prevoz ni problem. V nedeljo maš pa motorje le od 9.00 do 12.30 pol majo avti neko reč........čist zjutraj pa po moje ni glih ok, midva sva šele okol 12h začela vozit k je bla temeratura asfalta vsaj mal bolj "normalna" MetodT, bagio, SharpNinja in 1 other 4
bagio Objavljeno Januar 14, 2011 Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 V nedeljo maš pa motorje le od 9.00 do 12.30 pol majo avti neko reč........čist zjutraj pa po moje ni glih ok, midva sva šele okol 12h začela vozit k je bla temeratura asfalta vsaj mal bolj "normalna" Hvala,bomo pa drugič.
MihaJ Objavljeno Januar 14, 2011 Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 Evo pa smo danes odprli sezono......... Lep sonce okol 10 stopinj, asfalt pa še mal hladen...... Bavarc gate trga......kr zadovljnen s cajti Da bi mi kdo 5 let nazaj rekel, da bo BMW motor najhudejši stroj za na pisto... bi se mu smejal. sesir, roko, DXR16 in 1 other 3 1
crusty Objavljeno Januar 19, 2011 Opozori Objavljeno Januar 19, 2011 Da bi mi kdo 5 let nazaj rekel, da bo BMW motor najhudejši stroj za na pisto... bi se mu smejal. ....sva že dva taka ...........ampak če ne probaš ne veš :yes:
RVT Objavljeno Januar 19, 2011 Opozori Objavljeno Januar 19, 2011 Da bi mi kdo 5 let nazaj rekel, da bo BMW motor najhudejši stroj za na pisto... bi se mu smejal. Sej ma to bl mal veze z današnjim motociklizmom sam malokateri pa ve, da je BMW med drugo svetovno vojno naredu motocikel ( da si je Hitler na lastne oči lahko ogledal mogočnost nemške industrije in znanja), ki je na ovalu dosegel hitrost preko 300 kilometrov na uro !!! Leta 1928 pa avto Union ( kasnejši Audi) preko 400 kilometrov na uro !!! sesir in DXR16 2
raceboy Objavljeno Januar 24, 2011 Opozori Objavljeno Januar 24, 2011 Sej ma to bl mal veze z današnjim motociklizmom sam malokateri pa ve, da je BMW med drugo svetovno vojno naredu motocikel ( da si je Hitler na lastne oči lahko ogledal mogočnost nemške industrije in znanja), ki je na ovalu dosegel hitrost preko 300 kilometrov na uro !!! Leta 1928 pa avto Union ( kasnejši Audi) preko 400 kilometrov na uro !!! ...ubistvi gre sama izdelava BMW-jevih motociklov zahvala nemskemu porazu v 1. svetovni vojni. Saj so prvotno BMWjeve motorje vgrajevali v bojna letala. Po koncu 1.sv. vojne je imela nemcija prepoved kakrsnih koli izdelkov v zvezi z vojaskimi zadevami. In ker je BMW stagniral je tako prisel prvi motocikel. Ceprav verjetno niso imeli pojma o njih ...bil pa je res hmalu najhitrejsi motocikel pod soncem ... cene ze pred 2. svetovno vojno
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se