crusty Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 Ozebli king of Grobnik. http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14317 .....ta dolge gate pa gaaaas!!! :D Bjondi, jure11, hilton in 2 others 3 2
sesir Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 Včeraj je tale stroj (no šofer ni bi tale ) pokazal merjeno z GPS-om max.speed 281 km/h ......res leti na fertik Imaš ti ali kdo drug od 8.2 Kake slike?Frend padel v dvojki...
crusty Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 Imaš ti ali kdo drug od 8.2 Kake slike?Frend padel v dvojki... En je skakal po pisti ter slikal sam nimam nič slik.........da je padu takrat kdo?? Nism vedu tega
sesir Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 En je skakal po pisti ter slikal sam nimam nič slik.........da je padu takrat kdo?? Nism vedu tega Saj še sam ne ve točno kaj je bilo,da je...drugače pa je sam plav in zvito zapestje-mopi že popravljen
Cartman Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 folk že trenira u nedeljo je blo 8-10 stopinj in je en na bmw kroge nizal okrog 1:34. ni tako mraz, da se nebi dalo. DXR16 1
Gorgh Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 folk že trenira u nedeljo je blo 8-10 stopinj in je en na bmw kroge nizal okrog 1:34. ni tako mraz, da se nebi dalo. podobna zgodba je bla že za prešernov dan in tudi kakšne dva tedna prej, tko, da mraz ni nobena ovira )))
crusty Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 podobna zgodba je bla že za prešernov dan in tudi kakšne dva tedna prej, tko, da mraz ni nobena ovira ))) .....sej pravm, dolge gate pa termofor pod rit......pa če še kakšen meter kasnej žlajfaš ti je vroče k hudič casper7, iom, Bjondi in 5 others 6 2
domina Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 (popravljeno) glede na to, da imam ravno čas... nekaj mojih fotkic z Grobnika - za spomin na dobre stare čase Popravljeno Marec 9, 2011. Popravil domina Prix, TBoxer, gandi in 6 others 8 1
Cartman Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 glede na to, da imam ravno čas... nekaj mojih fotkic z Grobnika - za spomin na dobre stare čase leva ninja s prve slike je šla tist dan 1:33,xx, ta desna pa u eliso na generalko. @Nejc temu res nebi reku dobri stari cajti suzuki, roko, domina in 1 other 2 2
domina Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 leva ninja s prve slike je šla tist dan 1:33,xx, ta desna pa u eliso na generalko. @Nejc temu res nebi reku dobri stari cajti @cartman... glede na to, da so slike nalepljene iz 7ih različnih dogodkov na Grobniku, je bilo "dobri stari časi" mišljeno generalno in hkrati subjektivno, povsem iz mojega zornega kota. ps: kolikor se jaz spomnim, jo je pilot tiste desne ninje takrat dobro odnesel... dokler bodo samo motorjih hodili na generalko mislim, da je lahko vsak srečen, da njemu ni bilo treba kje kakšnega večjega servisa po hitrem postopku delat hilton, Demon, roko in 1 other 3 1
crusty Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 .....madonca mene pa na nobeni slikci, a sm še premau dol hodu a kako?? :D MiriGSX600, hilton, Bjondi in 2 others 3 2
Bjondi Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 .....madonca mene pa na nobeni slikci, a sm še premau dol hodu a kako?? :D očitno se nisi dobr izkazu DXR16, domina, roko in 4 others 4 3
domina Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 .....madonca mene pa na nobeni slikci, a sm še premau dol hodu a kako?? :D sorry... slik grobniškega inventarja nisem objavljala :evilgrin: ampak obljubim, da se bom potrudila... samo za tebe Prix, roko, hilton in 2 others 4 1
MihaJ Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 glede na to, da imam ravno čas... nekaj mojih fotkic z Grobnika - za spomin na dobre stare čase A zdej pa niso več dobri al' kako? Mogoče bodo pa še boljši prišli. domina, Ervin93, hilton in 1 other 2 2
domina Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 A zdej pa niso več dobri al' kako? Mogoče bodo pa še boljši prišli. o tem sploh ni dvoma hilton 1
crusty Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 očitno se nisi dobr izkazu .....maš po moje kr prav.... .)
crusty Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 sorry... slik grobniškega inventarja nisem objavljala :evilgrin: ampak obljubim, da se bom potrudila... samo za tebe ....ja res dej drugič poslikaj še mal kante za smeti, konterjnerje, mene..... :D Kor13 in roko 1 1
crusty Objavljeno Marec 13, 2011 Opozori Objavljeno Marec 13, 2011 .....žal se včeraj ni najbolje končalo......zame lepa dirka, Repanšek, Frescura, jaz, Simonič vsi leteli skupaj 1.33 in se borili za zmago.......že v tretjem krogu ujeli zaostankarja katerega sem dobesedno spregledal......nisem vedel, da je krog zadaj in toooolk grozn počasen......žal sm ugotovil mal prepozno :( maus, dobravec, roko in 5 others 7 1
dobravec Objavljeno Marec 13, 2011 Opozori Objavljeno Marec 13, 2011 .....žal se včeraj ni najbolje končalo......zame lepa dirka, Repanšek, Frescura, jaz, Simonič vsi leteli skupaj 1.33 in se borili za zmago.......že v tretjem krogu ujeli zaostankarja katerega sem dobesedno spregledal......nisem vedel, da je krog zadaj in toooolk grozn počasen......žal sm ugotovil mal prepozno :( upam da je use uredu stabo, kaj je pa z mopedom? grepavl in Ervin93 1 1
danci1973 Objavljeno Marec 13, 2011 Opozori Objavljeno Marec 13, 2011 (popravljeno) .....žal se včeraj ni najbolje končalo......zame Shit happens... Še dobro, da si cel (no, vsaj glede na to, da že 'veselo' tipkaš in klikaš, upam, da si). Si ga zadel v zadnje kolo? D. Popravljeno Marec 13, 2011. Popravil danci1973
crusty Objavljeno Marec 13, 2011 Opozori Objavljeno Marec 13, 2011 (popravljeno) Ja oba z mopedom sva bolj boga.........k bi oba vlak povozu, zloma nobenga še dobr Ne nism ga nikamor zadel..........tolk močno žlajfal, da mi je po tistih grbinah do dvojke postran vrglo zadnji del in sem šel direkt na bučo :wacko: .........pol ne vem vsega "mal filma mi manjka" Popravljeno Marec 13, 2011. Popravil crusty malakai 1
MihaJ Objavljeno Marec 13, 2011 Opozori Objavljeno Marec 13, 2011 A je možno da ti je ugasnil motor in guma blokirala? Obrati tako nekako padejo po zvoku sodeč. Ervin93, domina, thumper in 3 others 3 3
kewo Objavljeno Marec 13, 2011 Opozori Objavljeno Marec 13, 2011 .....žal se včeraj ni najbolje končalo......zame lepa dirka, Repanšek, Frescura, jaz, Simonič vsi leteli skupaj 1.33 in se borili za zmago.......že v tretjem krogu ujeli zaostankarja katerega sem dobesedno spregledal......nisem vedel, da je krog zadaj in toooolk grozn počasen......žal sm ugotovil mal prepozno :( ma sam da si cev!!! .) ja kwa a to se lahk usak k ma 1000ccm prjav al kaj? Ker ta je mogu bit res počasen, če ste ga takoj ujeli DXR16 in roko 1 1
Bjondi Objavljeno Marec 13, 2011 Opozori Objavljeno Marec 13, 2011 ma sam da si cev!!! .) ja kwa a to se lahk usak k ma 1000ccm prjav al kaj? Ker ta je mogu bit res počasen, če ste ga takoj ujeli ma to so "klobasarji" ko rab 1.50 da naredi krog... res ne vem zakaj jih spustijo na pisto... tomazinjo, malakai, kevin34 in 24 others 2 25
kewo Objavljeno Marec 13, 2011 Opozori Objavljeno Marec 13, 2011 ma to so "klobasarji" ko rab 1.50 da naredi krog... res ne vem zakaj jih spustijo na pisto... še več časa rabi, ker pol ga nebi ujel če bi šu tok "hitr" (1:50) kevin34, svobodnaptica01, DXR16 in 9 others 3 9
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se