600rrc Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 NOVO !!! NEW !!! NUOVO !!! 05. 07. 2007. (09,00 – 17,00h) MOTO PRACTICE PROSTI TRENING – PROVE LIBERE www.grobnik.hr TO MI DELI JURE
moto_freak Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Pojdite raje 6. na happening :naughty:
GhostRR Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Pojdite raje 6. na happening :naughty: 5. zna biti zelo zelo fraj steza, ker je čez vikend happening :naughty: ...
moto_freak Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 5. zna biti zelo zelo fraj steza, ker je čez vikend happening :naughty: ... Za dober trening verjetno res boljše 5. ja .)
biker77 Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 pizda k me ni..vedno takrat ko me ni :headbang: :headbang:
helmut Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 (popravljeno) študiram in tuhtam :rolleyes: ... da si je težko privoščiti grobnik enkrat na mesec mene je pršlo z gumami vred ki pa niso za še en grobnik day cca 500eur+ :krneki: Popravljeno Junij 28, 2007. Popravil helmut
greenninja Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 študiram in tuhtam :rolleyes: ...da si je težko privoščiti grobnik enkrat na mesec mene je pršlo z gumami vred ki pa niso za še en grobnik day cca 500eur+ :krneki: JA TI KI SI BOLJ ZA LUKSUZ PA MORŠ BIT 2 DNI DOL.. :whistle: Drugače pa... Kdo je bil rekorder v ponedeljek dol?
biker77 Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 študiram in tuhtam :rolleyes: ...da si je težko privoščiti grobnik enkrat na mesec mene je pršlo z gumami vred ki pa niso za še en grobnik day cca 500eur+ :krneki: drag hobi ja..sam je pa fajn a ne.. no tiste 5x na leto men rata dol it.. upam da še ene 3x letos vsaj.. 7. september sem zihr dol
helmut Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 res pa je da pozabiš na $$$$ ko se voziš po pisti :010
duhec Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Danes je Honda Day na Grobniku in jst se nism prijavu!! :headbang: Ok ajde sej itak mi ne bi ratalo it ker delam samo.. grr, mi manjka grobnik prou hard. Sm prou sitn. :P Btw folk, 5.7.2007 je slobodni moto dan. ;)
Aless Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Danes je Honda Day na Grobniku in jst se nism prijavu!! :headbang: Ok ajde sej itak mi ne bi ratalo it ker delam samo.. grr, mi manjka grobnik prou hard. Sm prou sitn. :P Btw folk, 5.7.2007 je slobodni moto dan. ;) in kaj pomeni slobodni moto dan?...kolko je za placat
KennyJR Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 krrrrrrr nekiiiii.... stoner cel trening u vodstvu... pol pa rossi u danmu krogu pride na 1. mest... za tiste pou desetinke...
elbarto Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 A to na grobniku? Pol je Rossi sigurno vozil 1.25.00.... :evilgrin: pa po ciljni vsaj 285...
KennyJR Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) krrrrrrr nekiiiii.... stoner cel trening u vodstvu... pol pa rossi u danmu krogu pride na 1. mest... za tiste pou desetinke... uppsssss :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: falu temo... pa sploh nwm kk :whistle: mogoč sm meu tole lih odprto pa sm po nesrč kr sm napisu :headbang: Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil KennyJR
duhec Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 in kaj pomeni slobodni moto dan?...kolko je za placat Sej ves, sej smo napisali ze vsaj neki krat, mal poglej gor. ;) Sej jst sm isti drgac, nism opazu, da je nekdo ze omenu, da bo ta odprti dan 5. 7.. May bad :blush:
fecko Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 Motori - GROBNIK OPET SLOBODAN. Četvrtak 05.07. Ovo je već drugi puta u kratkom rouku da se Grobnik zbog odkazivanja rezervacije oslobodio. Tako će osim petka subote i nedjelje kada je motohappening, mnogi vozači imati prilike provozat se stazom i u četvrtak. Vjerujemo da će biti manja gužva pa je to možda idealna prilika za neke da isprobaju stazu.
moto_freak Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Ve kdo mogoče do kdaj se je možno prijaviti na Happening, oz. če se je možno tudi neposredno na kraju dogodka? Lp, Andrej
misty Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 (popravljeno) seveda je možno, vendar zaradi velikega navala je ponavadi nedelja razprodana že u soboto ... edited: Perla, ju nou uat tu du :D Popravljeno Julij 2, 2007. Popravil misty
biker77 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 seveda je možno, vendar zaradi velikega navala je ponavadi nedelja razprodana že u soboto ... edited: Perla, ju nou uat tu du :D sobota pa že prej..ponavadi je v petek še kak plac frej..
Dani Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Kako obračunajo vožnjo 1/2 dneva na Grobniku na prost dan? Je to določeno do npr. 14h ipd. ali se je možno zmenit za ure? Kaj se najbolj splača oz za prvič O:-) http://grobnik.hr/pista/pista.asp?prikazi=...inf=&kat=39
necx Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 pozdravljeni mi smo se prijavli na motohapening ze prejsnji teden vozit gremo prvič sli bomo v petek in bomo do nedelje spodaj baje da se na grobniku tudi zelo krade opremo in cez noc tudi motorje zanima me kaksne imate izkusnje in kako najbolje taksne stvari preprecit lp in ze v naprej hvala za odgovore
necx Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 ka ni nobenga tukaj ko je sel za več kot en dan na grobnik
mič Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 pozdravljeni mi smo se prijavli na motohapening ze prejsnji teden vozit gremo prvič sli bomo v petek in bomo do nedelje spodaj baje da se na grobniku tudi zelo krade opremo in cez noc tudi motorje zanima me kaksne imate izkusnje in kako najbolje taksne stvari preprecit lp in ze v naprej hvala za odgovore Lani prijatelj ob leto staro hondo,odpeljali so jo neznano kam.Žal se tudi to dogaja.Pazite na svoje stvari!!! :klicaj: :klicaj: :klicaj:
igorzx Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Kako obračunajo vožnjo 1/2 dneva na Grobniku na prost dan? Je to določeno do npr. 14h ipd. ali se je možno zmenit za ure? Kaj se najbolj splača oz za prvič O:-) http://grobnik.hr/pista/pista.asp?prikazi=...inf=&kat=39 Ce hoces vozit samo eno uro, ponavadi dovolijo eno uro pred pavzo al pa eno uro pred koncem.
Jure007 Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Za interesente... 12. 07. 2007. ( 09,00 – 12,30h) MOTO PRACTICE PROSTI TRENING ZA VSE – PROVE LIBERE www.grobnik.hr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se