brankom Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 Prikolicarje je res zanimivo gledat dol :OK: Ves mogoce okvirne case prikolicarjev na Grobniku? V soboto po štoparici na roko: 1.31-1.36, 1000ccm pa 1.=1.35. Pa lepo pozdravljeni! P.S.: Kolega plačal pivo, ker je zgubil stavo:kdo je hitrejši 1000ccm ali prikoličarji! :whistle:
hajoktejn Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 Prikolicarje je res zanimivo gledat dol :OK: Ves mogoce okvirne case prikolicarjev na Grobniku? Ufff; nimam pojma. Še zmagovalec (mislim, da FMS 1; nimam pojma kaj to pomeni :blush: )
antares Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 Slovnicno slabo napisano.. My bad.. Napisal si, da na R1 uporabljas 209gp in sem hotel uprasat katere pnevmatike si uporabljal na Ninji. Med drugim Pirelli PRO Special Compound ali nekaj podobnega, ta imena so za zapomnit prav...uf. Antares
gapi Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 V soboto po štoparici na roko: 1.31-1.36, 1000ccm pa 1.=1.35. Pa lepo pozdravljeni!P.S.: Kolega plačal pivo, ker je zgubil stavo:kdo je hitrejši 1000ccm ali prikoličarji! :whistle: Kar vrni mu stavo... Prikoličarji na kvalifikacijah najbolš 1.33.xxx pa vse do 1.46.xxx Camlek 1.28.9xx, Meklau 1.30.xxx, Pelizzon 1.31.xxx -----> Vsi 1000ccm
salsa Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 FMS= Federation motocyclistiqe de Suisse al pa neki podobnega....
hajoktejn Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 FMS= Federation motocyclistiqe de Suisse al pa neki podobnega.... Hvala :)
minca Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 (popravljeno) Kar vrni mu stavo... Prikoličarji na kvalifikacijah najbolš 1.33.xxx pa vse do 1.46.xxx Camlek 1.28.9xx, Meklau 1.30.xxx, Pelizzon 1.31.xxx -----> Vsi 1000ccm :nono: tole pa ne bo držal....mislim, da ko so učeri gledal štartno listo, je imeu prvo uvrščeni prikoličar boljši čas, kot pa prvo uvrščeni pri 600 oz.1000cmm...al pa od nekje drugje to vedo....samo to so mi povedal potem kasnej, ko sm neki spraševala.... čeprov je camlek dosegu res dober rezultat 1:28,9 z otečeno roko,.....nevem, mislim celo, da se rezultat ni upoštevu, ker naj bi biu trening :?...nevem točno... Popravljeno Avgust 20, 2007. Popravil minca
dirkac24 Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 minca mislm da maš prov :glare:
gapi Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 :nono:tole pa ne bo držal....mislim, da ko so učeri gledal štartno listo, je imeu prvo uvrščeni prikoličar boljši čas, kot pa prvo uvrščeni pri 600 oz.1000cmm...al pa od nekje drugje to vedo....samo to so mi povedal potem kasnej, ko sm neki spraševala.... čeprov je camlek dosegu res dober rezultat 1:28,9 z otečeno roko,.....nevem, mislim celo, da se rezultat ni upoštevu, ker naj bi biu trening :?...nevem točno... Mogoče. Morm rečt da edina lista k sm jo vidu je bla k sm se šu tuširat iz sobote na nedeljo pa sm jo pod tušem najdu :blush: In tm je biu najbolši čas 1.33.xxx, špendal je mu na uni listi 1.38.xxx, remše pa 1.42.xxx.
minca Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 (popravljeno) Mogoče. Morm rečt da edina lista k sm jo vidu je bla k sm se šu tuširat iz sobote na nedeljo pa sm jo pod tušem najdu :blush: In tm je biu najbolši čas 1.33.xxx, špendal je mu na uni listi 1.38.xxx, remše pa 1.42.xxx. no, tko sm slišala oz.so mi povedal... uglavnem ni važno...samo imajo ponekod prikoličarji boljše čase :grim.....zagotovo :grim...se bom pozanimala iz prve in prave roke :whistle: :blush: ... Popravljeno Avgust 20, 2007. Popravil minca
minca Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 lahko potrdim mojo izjavo :yes: :yes: na grobniku se da prikoličarja peljat komot pod 1.30....potrjeno :grim....res pa je, da se je camlek ta vikend se spustiu pod 1.30...oz 1.29,8... lahko tut potrdim, da so prikoličarji z lahkoto boljši kot ss motorji :whistle: :whistle: ....vsaj 600ccm :grim...
salsa Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Minca se mi zdi, da si mal pomešala jabolke in hruške....če govorimo o najhitrejšem krogu, pol je treba gledat najzmoglivejši motor. Se prav SBK z Bertom na zicu in SIDECAR z posadko, ki je v soboto nardila čas 1.30.xx. Moje osebno mnenje pa je, da je solo motor na Grobniku hitrejši. No sej ni tolk pomembn, važn je, da je stava padla in da se PIJE lahk zdej! :naughty:
Tanjuška Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 ej a se u tej temi pogovarja če se gre na grobnik, al je ket kera druga odprta? (se mi ne da iskat) uglavnem, a gre kdo ta vikend dol dirakt al pa tud sam čist tko, gledat kako dirkajo?
Cartman Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 ej a se u tej temi pogovarja če se gre na grobnik, al je ket kera druga odprta? (se mi ne da iskat) uglavnem, a gre kdo ta vikend dol dirakt al pa tud sam čist tko, gledat kako dirkajo? o jaaaa! Eni gremo sam gledat, drugo gredo tišat. NIKOLII PA NAS NI MALO. Včasih je kdo preveč :headbang: yaptidooodaaaa!! od zadnega happeninga je skor dva meseca...
Jure Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Ej antares, prej sem nacel debato v temo o 1000rr, pa da nadaljujemo tu, kjer je bolj primerno.. Ti imas precej izkusenj na Grobniku in veliko odpeljanih krogov.. Zanima me koliko imas cas. Pa ne mi s takimi, da cas ni pomemben. Cas je prvi pokazatelj koliko obvlada kdo, mi je prav zal :)
GhostRR Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Minca se mi zdi, da si mal pomešala jabolke in hruške....če govorimo o najhitrejšem krogu, pol je treba gledat najzmoglivejši motor.Se prav SBK z Bertom na zicu in SIDECAR z posadko, ki je v soboto nardila čas 1.30.xx. Moje osebno mnenje pa je, da je solo motor na Grobniku hitrejši. No sej ni tolk pomembn, važn je, da je stava padla in da se PIJE lahk zdej! :naughty: Če vzameš, da je bil SIDECAR svetovno prvenstvo ... in da je Berto vozil med zadnjimi v SBK na svetovnem prvenstvu... je pa razlika teoretično še večja. Če pa pridejo na obisk una italjanska jajca s Stonerjem za balanco, pa mislilm da je brez veze debatirat.
jupiter Objavljeno Avgust 24, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2007 ej a se u tej temi pogovarja če se gre na grobnik, al je ket kera druga odprta? (se mi ne da iskat) uglavnem, a gre kdo ta vikend dol dirakt al pa tud sam čist tko, gledat kako dirkajo? Tud! jupiter štarta čez pol ure :whistle:
lakyluk Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Sami nori dirkači vidm... po 6-8 krogov pa so gume"fuč" zanimivo da poznam osebka ki se vozi konstantno pod 1.40... pa naredi tudi po 40 krogov... no ja kaj pa jaz vem... :) LP
biker77 Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Sami nori dirkači vidm... po 6-8 krogov pa so gume"fuč" zanimivo da poznam osebka ki se vozi konstantno pod 1.40... pa naredi tudi po 40 krogov... no ja kaj pa jaz vem... :) LP bi ga rad videl tistega osebka ki naredi 40 krogov naenkrat na grobniku..in to pod 1.40.. govora je blo naenkrat ne s kompletom :whistle:
Brdaus Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Sami nori dirkači vidm... po 6-8 krogov pa so gume"fuč" zanimivo da poznam osebka ki se vozi konstantno pod 1.40... pa naredi tudi po 40 krogov... Govorili smo o gumah za na cesto ;) upam, da nimaš v mislih kake slick gumice :D
cromoto Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Sami nori dirkači vidm... po 6-8 krogov pa so gume"fuč" zanimivo da poznam osebka ki se vozi konstantno pod 1.40... pa naredi tudi po 40 krogov... no ja kaj pa jaz vem... :) LP 40 krugova na Grobniku...samo sa Dunlop gp gumama...ispod 1.40,...
Brdaus Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 No ja... da se zastopimo: Govoril smo, kolk krogov na enkrat se lahko naredi s kompletom gum za na cesto. Sej po 6tih kroguh niso "fuč", ampak je treba it mal na pavzo .)
žeks Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Če so to kake obične gume začne opletat po 3 krogih z dunlop gp ali slick pa ni panike odvisno je le kolko te je v hlačah :naughty:
Polona N. Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Kako je blo dons na grobniku?? Sem prekasno vstala in nism pršla do dol....
Brdaus Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Klinca... sm tut jest mislu, da je vse od gum odvisno, pa ni ravno tako :grrr Mal sm pobrskal po tem FORUMU (možno, da se boste mogl prijavit) in opazil, da je vzmetenje tisto pravo orodje .) Sem takoj letu do mojga mopija in pogledal zadnji konec.... čist narobe naštelan :slap: Priporočam vsem, da si pogledate filmčke (inštalirajte si tut player, ki je zraven). BTW: sm opazil, da na MS ni extra kategorije o vzmetenju :hmm: A jo čmo odpret?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se