Brihta Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 (popravljeno) Če rečem, da tega nisem pričakoval, bi lagal. :fredy: Ful si vredu, daj pošlji mi svoj poster, da si ga dam na steno, no. :doze: A ja prej moraš nekaj dosečt :slap: Sori. :grim :grrr :glare: Spet te ne štekam :? Verjetno sem spet mal kratek :( :blush: Lahko pa za začetek svojih dosežkov odprem temo "brihta se razkazuje B) " Popravljeno September 10, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 Mirsad je idiot. Totalni idiot. :SS :SS :SS A je spet kakšno "pametno" ven butnil :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 Spet te ne štekam :? Verjetno sem spet mal kratek :( :blush: Lahko pa za začetek svojih dosežkov odprem temo "brihta se razkazuje B) " Si. Glede druge točke kontaktiraj admine in modse. Tu ti na žalost ne morem pomagat. A je spet kakšno "pametno" ven butnil :D Da. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 Nikoli nisem bil Schumijev navijač, sam zdaj ko se poslavlja mi je pa kar malo žal, f1 bo izgubila eno veliko ikono, bo kr malo dolgčas . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno September 10, 2006 Deli Objavljeno September 10, 2006 Nej bo Šumi,Kimi,Massa,ali kdor koli Ferrari forever. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Vsak mora met svoj fetiš, ki ga ni mogoče racionalno zagovarjat. Tisti, ki ga nima, je malo čudn. :fredy: Danes se je poslovila legenda. :worship: :worship: :worship: Zgodovina je rdeča. Ali od giljotin, ali od avtov. :devil: :evilgrin: FORZA! :kva2: :yea2: :worship: ... jep :grim , včeraj se je poslovila legenda. Tudi od mene en :worship:. ... noup :grrr , zgodovina je lani bila svetlomodra, pa tudi letos še obstajajo možnosti. Počakajmo do kariraste zastave... ALLEZ! :hooray: ... glede kazni Alonsu pa je vse, ampak res vse povedal Nikki. Svinjarija! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Seveda za Kimija. Je nujno treba navijat za zmagovalce. Drugače bomo razočarani :( :slap: :slap: :slap: GP1 ni samo šumi, pa kimi pa ferari :wacko: Jst bom še vedno navijal za Hondo :OK: Čeprav bo tut tale Kubica še nevaren :grim Aja, zdej ko gre Šumi v penzijo bi pa moral začeti navijati za McLaren ali pa BMW :? it ain't gonna happen :P Sploh pa, če bi vedno držal za zmagovalce, sem po tvojem 96, 97 navijal za Williams (Hill, Villeneue) in 98, 99 za McLaren (Hakkinen)... it didn't happen :P Se mi prav zdi, da si imel ti v zadnjih 15 letih spremljanja F1 več različnih favoritov. Zaradi mene tudi prav. Samo, da vsi uživamo v spremljanju F1. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 ... glede kazni Alonsu pa je vse, ampak res vse povedal Nikki. Svinjarija! :BUA: Ja FIA je čist u kurcu s takšnimi potezami. Pol pa svoje neumnosti proba skompenzirat tako, da ni Alonsa kaznovala ob prehitevanju Haidfelda!!! Kreteni!!! Je pa Šumi svetovno odgovoril novinarjem na vprašanje kako bo zadnje tri dirke. Legenda!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 šumi za vedno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 ... glede kazni Alonsu.... Svinjarija! :BUA: Bucibucibuc....! Prav mu je bilo hepanu. :grim Največji užitek po bigbengu, pa je bil pogled na ostarelega makaronarskega fukfehtara Flavia. Svaka mu čast za tisti patetično debilni izraz. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Največji užitek po bigbengu, pa je bil pogled na ostarelega makaronarskega fukfehtara Flavia. Svaka mu čast za tisti patetično debilni izraz. :OK: Amen stari! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Kdor čaka dočaka pravi pregovor ... in sem dočakal tudi napoved odhoda Šumija med penzioniste :OK: ; sedaj samo upam, da ne bo snedel dane besede in bo vsaj pri tej svoji odločitvi dosleden ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toncek Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Vsa čast in spoštovanje Šumiju. :worship: :worship: :worship: Bojim se le, kako bo preživel z minimalno penzijo, ker še nima vseh pogojev za regularno upokojitev? :blink: :doze: Srečno Tonček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja99 Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Kdor čaka dočaka pravi pregovor ... in sem dočakal tudi napoved odhoda Šumija med penzioniste :OK: ; sedaj samo upam, da ne bo snedel dane besede in bo vsaj pri tej svoji odločitvi dosleden ... Pa ne da od fašistka pričakuješ doslednost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Če bo šlo tako naprej, bodo Alonsu priznali še en rekord v F1 in sicer za najvišjo popušeno prednost po točkah pred zasledovalci. :fredy: Kaki car! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Če bo šlo tako naprej, bodo Alonsu priznali še en rekord v F1 in sicer za najvišjo popušeno prednost po točkah pred zasledovalci. :fredy: Kaki car! In zgodba se nadaljuje. Navijajmo za Šumija, vsi ostali so bedniki in ne znajo vozit. Kot bi poslušal osemletnike, kateri se kregajo ali so boljši Kelly Family ali Metalica :wacko: Čeprav mi je Šumaher že od smrti Senne, najbolj antipatična oseba v formuli 1, nisem nikoli zanikal dejstva da je odličen voznik, sigurno najboljši desetletja. Nisem pa še slišal enega navijača Šumaherja, da bi kdaj pohvalil Alonsovo vožnjo :( Skrajno otročje. Moj oči ma pa večji avto k tvoj <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Moj oči ma pa večji avto k tvoj <_< To pa itak...ja kaj pa si sploh mislo.... :naughty: :devil: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 so boljši Kelly Family ali Metalica... Kaj Kelly Family še obstajajo? :eek: Drugače pa valjda Metallica, so skoraj tak dobri kot Mötley Crue! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Če bo šlo tako naprej, bodo Alonsu priznali še en rekord v F1 in sicer za najvišjo popušeno prednost po točkah pred zasledovalci. :fredy: Kaki car! ...kaj pa, če ne bo? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja99 Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 ...kaj pa, če ne bo? :naughty: Pol bo mogu pa fašistek še eno sezono vozit, da ne bo šel v penzijo kot luzer :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 ...kaj pa, če ne bo? :naughty: Bo, bo, verjami da bo. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Nisem pa še slišal enega navijača Šumaherja, da bi kdaj pohvalil Alonsovo vožnjo :( Skrajno otročje. Moj oči ma pa večji avto k tvoj <_< js sm navijač šumahrja (ferrarija) pa sm tut pohvalu vožno alonsa. in to takrat ko je bila dežna dirka.. ko je prehiteval po zunanji in imel čisto druge linije.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fehler Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 ... glede kazni Alonsu pa je vse, ampak res vse povedal Nikki. Svinjarija! :BUA: akhem.... :) tud če ne bi kazni dobil, bi mu perdo razneslo... :D tudi meni se je kar milo storilo, ko sem gledal emocije po zmagi in pred podelitvijo... sem kar vedel kaj bo rekel... adijo. :cry: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amise Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Zdaj pa še poglejmo na katerem mestu je pristal šumi po vsaki končani sezoni :D 1991 - 12 jordan 1992 - 3 beneton 1993 - 4 beneton 1994 - 1 beneton 1995 - 1 beneton Od leta 96 naprej je bil v ferrariju :OK: 1996 - 3 1997 1. Jacques Villeneuve.............79 2. Šumi...................................78 3. Heinz-Harald Frentzen.......41 1998 1. Mika Hakkinen..................100 2. Šumi...................................86 3. David Coulthard.................56 1999 1. Mika Hakkinen....................76 2. Eddie Irvine.......................74 3. Heinz-Harald-Frentzen......54 4. David Coulthard................48 5. Šumi..................................44 6. Ralf Schumacher................35 2000 1. Šumi................................ 108 2. Mika Hakkinen....................89 3. David Coulthard.................73 2001 1. Šumi.................................123 2. David Coulthard.................65 3. Rubens Brrichello...............56 2002 1. Šumi.................................144 2. Rubens Barrichello.............77 3. Juan Pablo Montoya..........50 2003 1. Šumi..................................93 2. Kimi Raikkonen..................91 3. Juan Pablo Montoya..........82 2004 1. Šumi................................148 2. Rubens Barrichello...........114 3. Jenson Button...................85 2005 1. Fernando Alonso.............133 2. Kimi Raikkonen................112 3. Šumi..................................62 4. Juan Pablo Montoya..........60 2006 1. Fernando Alonso.............108 2. Šumi................................106 3. Felipe Massa.....................62 Kakšno morilsko karijero ima za sabo....nikoli ni bil slabši ko peti :blink: Na kratko povedano...............................ma svaka mu čast Kakšno voljo,grinto ima ta človek.Še vedno se bori do zadnjega in ne popušča.Takšnega dirkača kot je on ne bo nikoli več.Boljšega od njega ni .) To je bila njegova zadnja dirka v Monzi in s to zmago ima zdaj 90 zmag :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 Zadnje leto ali dve jo pač popustil saj je vse dosegel in nima več motivacije .. Sedaj je pa še zadnjikrat dosegel da je še vedno barvna televizija za ostale in pač zaključuje kariero kot prvak. In prosim ne pljuvajte čez njega, ker zadnje dve leti je pač popustil, saj vsi dirkači so si kaj naredili ali pa se ubili... Senna, Lauda... Tako da raje se špara, pametno je naredil! :worship: SVAKA MU ČAST :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se