ton Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Bo vsaj malo bolj zanimivo za spremljati zadnje obračune. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja99 Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 :worship: :worship: :worship: :yea1: :yea1: :yea1: In prvenstvo se začenja znova.... ULALAAAAAAA, kako razburljivo :kva2: :lol1: Zdej bo Šumi drugi, Alonso zmaga, na zadnji pa zmaga Šumi in je Alonso drugi. Z enakim številom točk zavzame prestol Michael Schumacher :grim :grim Potem pa ti še svizec zavije čokolado. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 1. Šumi je zaostajal že 25 sekund po prvem delu dirke, toliko o tem in dežnih Bridgestonkah... :grrr sem skoraj zaspal od dolgčasa ! še dobro da je Kimi odstopil, drugače bi :zzz: pol pa se je začelo sušit, meni pa tečt pod pazduho ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja99 Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Lahko tudi drugače postavimo. Poglej kje je bil Schumi na začetku in kje je končal. Štartal je 5 mest za Alonsom in vseeno končal pred njim :) Zakaj je pa menjal gume Nandek.. Kot dirkač ima dovolj besede da bi naredil postanek brez menjave kot ostali. Sam si je kriv, naredil je napako in to ga je stalo zmage :) A na to da je Alonso na drugem postanku v boksu stal kar 19 sekund si pa čisto pozabil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 A na to da je Alonso na drugem postanku v boksu stal kar 19 sekund si pa čisto pozabil. Je malo pojužnal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 :kva2: :kva2: :kva2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Potem pa ti še svizec zavije čokolado. Dobro in na nivoju argumentirano. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 :kva2: :kva2: :kva2: :yea2: :yea2: :angry2: :angry2: :doze: :rolleyes: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 :angry2: :angry2: :doze: :rolleyes: :P Ja dej pomiri ga mal. Na pivo hodi z Renaultom, tle pa za ta rdeče navija :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Ja dej pomiri ga mal. Na pivo hodi z Renaultom, tle pa za ta rdeče navija :rolleyes: Če je pa cotl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Če je pa cotl. Ti si pa buco. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Ja dej pomiri ga mal. Na pivo hodi z Renaultom, tle pa za ta rdeče navija :rolleyes: A ne :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 (popravljeno) A ne :rolleyes: 1. Sploh ne posedujem afteja, ampak si ga sposodim. Jebiga. :hmm: 2. Če je pa tak, pa si ga več ne bom sposodo. Ampak potem bojo moje migracijske možnosti pozimi zelo omejene. :P :winkiss: Popravljeno Oktober 2, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 1. Sploh ne posedujem afteja, ampak si ga sposodim. Jebiga. :hmm: 2. Če je pa tak, pa si ga več ne bom sposodo. Ampak potem bojo moje migracijske možnosti pozimi zelo omejene. :P :winkiss: Pa kaj ?! Bomo že mi podelal kar bo za nardit :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Ampak potem bojo moje migracijske možnosti pozimi zelo omejene. :P :winkiss: Si že razmišljal o pasji vpregi. Poceni ti lahko zrihtam enih 6 samojedov (nečistokrvnih), sanke pa tak al tak, vsaj kolko je meni znano, še maš! Al si se že naučo smučat? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 dajmo formulirat ! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Pa kaj ?! Bomo že mi podelal kar bo za nardit :grim Kul! Jim bom kar javu gor v Planico, da prideš namesto mene sneg na doskočišče šuflat. :P Samo brez kazanja :nono: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 dajmo formulirat ! :devil: Ja, dajmo. Ta plavi spet vodijo B) , čeprav so bili včeraj predvsem v vlogi kitajskega dedka mraza :glare: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 dajmo formulirat ! :devil: Hehhhehhe. Kaka tolažba. Za popizdit! :grrr :grim :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Hehhhehhe. Kaka tolažba. Za popizdit! :grrr :grim :lol1: :grim Prav patetično. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 dajmo formulirat ! :devil: Ja, dajmo. Ta plavi spet vodijo B) , čeprav so bili včeraj predvsem v vlogi kitajskega dedka mraza :glare: . Hehhhehhe. Kaka tolažba. Za popizdit! :grrr :grim :lol1: Jeba sori Rude, moj krohot se kakopak nanaša na T-boyevo patetiko, ne na tvoj bistorumen poziv. :grim :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 :grim Prav patetično. Ja, prav patetično bo, ko vam bo naslednji vikend sonce zašlo in bo ozračje postalo čudno špasno, kajti kitajskega dedka mraza v Suzuko ne bo :grrr . (nimamzasušiinrokavčkepress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Ja, prav patetično bo, ko vam bo naslednji vikend sonce zašlo in bo ozračje postalo čudno špasno, kajti kitajskega dedka mraza v Suzuko ne bo :grrr . Poznaš tisto o svinji in koruzi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Poznaš tisto o svinji in koruzi? ...je poznavalsko :slap: vprašal diplomiranega živinorejca B) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Ampak potem bojo moje migracijske možnosti pozimi zelo omejene. :P :winkiss: Te bomo zapakirali pa poslali na ...., tak da ni nobenega problema. Additionally, I'd prefer it that way! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se