Gixxer Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Ferdo Alfonzo je Renault obtožil, da jim je samo do moštvenega naslova, da bi najraje videli, da pa on nebi osvojil naslova. Zdej kok je to res ne vem, je pa prišla na dan novica, da nej bi se Fizikela udeležil zabave ob Šumijevi zmagi po dirki na Kitajskem. Tam sta bila baje tudi Massa in Raikkonen. Baje je bla ornk žurka, sam kukr sem pa prebral, pa viri trdijo, da se je Šumi vzdržal pijančevanja in je na zabavi užival samo brezalkoholne pijače. Me zanima, če mu je Raikkonen sledil :D Ja ja, še mal, pa bomo prvaki. Pol pa arivederči Vanč oz. Šumi. :cry: lahko mogoce napises vir te izjave al pa prilimas kaki link .) drugace pa schumi zdaj pa do konca se 2 zmagi :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amise Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 http://www.f1-magazin.com/default.asp?rb=3&id=344 http://www.f1-magazin.com/default.asp?rb=1&id=10663 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Oktober 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 lahko mogoce napises vir te izjave al pa prilimas kaki link .) drugace pa schumi zdaj pa do konca se 2 zmagi :OK: :OK: :OK: Ja ponavad je vse to na www.f1magazin.com Tam je več al manj vse kar se F1 tiče, edin motogp so pa nekak opustil :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Hehe, Nandeka že mal živčki dajejo :) Flaviota pa tudi pomoje, pa tako je bil pameten kako je najbolje za Šumaherja da se upokoji že po Monzi :) Zdej se pa hlače tresejo :OK: Goooooooooooooooo Schumi!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoManiac Objavljeno Oktober 5, 2006 Deli Objavljeno Oktober 5, 2006 zakaj že?? To je za Bridgstone domača dirka, zato je za njih rezultat tukaj najpomembnejši. (kot je za Ferarri to Monza) Zaradi tega se za to dirko seveda še bolj skrbno pripravijo in nenazadnje tukaj opravijo veliko testiranj. Po mojem je to prednost, pa s tem ne trdim da bo Bridgstone tukaj nujno boljši od Michelina, samo pravim da bo pa boljši kot bi bil če bi bila ta dirka recimo v Evropi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Oktober 5, 2006 Deli Objavljeno Oktober 5, 2006 To je za Bridgstone domača dirka, zato je za njih rezultat tukaj najpomembnejši. (kot je za Ferarri to Monza) Zaradi tega se za to dirko seveda še bolj skrbno pripravijo in nenazadnje tukaj opravijo veliko testiranj. Po mojem je to prednost, pa s tem ne trdim da bo Bridgstone tukaj nujno boljši od Michelina, samo pravim da bo pa boljši kot bi bil če bi bila ta dirka recimo v Evropi. Prepričan sem, da psihološka prednost pri gumah ne šteje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno Oktober 5, 2006 Deli Objavljeno Oktober 5, 2006 Prepričan sem, da psihološka prednost pri gumah ne šteje. Mislim enako. Ampak testiranja, kvantiteta testiranj pa naj bi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 5, 2006 Deli Objavljeno Oktober 5, 2006 ta vikend je lohk šumi že osmič prvak :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 ta vikend je lohk šumi že osmič prvak :OK: ...lohk pa ne :naughty: . 7 is a magic number. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 ...lohk pa ne :naughty: . 7 is a magic number. :grim ... lohk pa ja. :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 ta vikend bo šumi že osmič prvak :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoManiac Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Prepričan sem, da psihološka prednost pri gumah ne šteje. Kdo pa govori o psihološki prednosti? Govoril sem o testiranjih, poznavanju proge, razmer itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 bo bo napeto bo upam, da Schumi Alonsa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Zakaj se bojim....da bomo feni Ferarija bolj kislih obrazov. Napovedujem....... Fisiko bo na stezi sesul Mihaela.........seveda......kao....ni ga opazil, da ga prehiteva za krog :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Upam da se tvoja napoved NE uresniči :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Zakaj se bojim....da bomo feni Ferarija bolj kislih obrazov. Napovedujem....... Fisiko bo na stezi sesul Mihaela.........seveda......kao....ni ga opazil, da ga prehiteva za krog :angry2: ...in massa alonsa... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja99 Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Zakaj se bojim....da bomo feni Ferarija bolj kislih obrazov. Napovedujem....... Fisiko bo na stezi sesul Mihaela.........seveda......kao....ni ga opazil, da ga prehiteva za krog :angry2: Za tole izjavo pa častim pivo :OK: ...in massa alonsa... :kva2: Ampak ga mora najprej dohitet. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Zakaj se bojim....da bomo feni Ferarija bolj kislih obrazov. zakaj mene to navdaja z nasmehom na ustnicah?? :hmm: :devil: :whistle: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 zakaj mene to navdaja z nasmehom na ustnicah?? :hmm: :devil: :whistle: :winkiss: Ker si čudna?? :hmm: :whistle: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Cel vikend bo padal dež, pole position bo dobil Alonso, in na mokri stezi bo tudi dobil kaotično dirko! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Ampak ga mora najprej dohitet. :lol1: Imaš prav. :grim Za dva kroga ga bo z lahkoto prehitel, za tretjega se bo pa moral malenkost potruditi. Ampak kjer je volja, tam je pot. :grim Cel vikend bo padal dež, pole position bo dobil Alonso, in na mokri stezi bo tudi dobil kaotično dirko! Edini pole ki ga bo Ferdek dobil bo "pole in the hole". :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 zakaj mene to navdaja z nasmehom na ustnicah?? :hmm: :devil: :whistle: :winkiss: :grim nisi edina :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 (popravljeno) :grim nisi edina :devil: Babnce hempaste! :angry2: Vama bo stric Vapotek že dal razlog za nasmeh na ustnicah! :devil: Popravljeno Oktober 6, 2006. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Vama bo stric Vapotek že dal razlog za nasmeh na ustnicah! :devil: Aja .... :hmm: Komi čakam :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 drugi prosti trening :D 1 Giancarlo Fisichella Renault 1:34.337 2 Felipe Massa Ferrari 1:34.408 3 Michael Schumacher Ferrari 1:34.565 4 Fernando Alonso Renault 1:34.863 5 Anthony Davidson Honda 1:34.906 6 Sebastian Vettel Sauber-BMW 1:34.912 7 Jenson Button Honda 1:35.002 8 Pedro de la Rosa McLaren-Mercedes 1:35.064 9 Jarno Trulli Toyota 1:35.343 10 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes 1:35.367 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se