Gallus Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 ... v nedeljo pred kosilom bo marsikaj bolj jasno in rdeče... :grim :devil: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 ... v nedeljo pred kosilom bo marsikaj bolj jasno in rdeče... :grim :devil: :grim tisto povdarjeno mi je zlo vsec :P :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja99 Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 tisto povdarjeno mi je zlo vsec :P :OK: :D Ja predvsem face Šumlovih fenov, ko bo spet 10 točk zaostajal za Alonsom :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 6, 2006 Deli Objavljeno Oktober 6, 2006 Glej, da ne bo z Nandekom tako :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Trening :OK: 1. Massa 2. M.Schumacher 3. R. Schumacher 4. trully 5. Alonso :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Ferrari powah!!!!! :OK: :OK: :OK: Jutri bo še zanimiva dirka, ampak sploh ne dvomim v uspeh rdečih in MS:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Trening :OK: :grrr :grrr kvalifikacije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 ... zaenkrat vse tako kot mora biti ... :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Aja .... :hmm: Komi čakam :lol1: jaz tudi......... :lol1: me že močno zanima, kaj nama imaš lepega za pokazati .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 jaz tudi......... :lol1: me že močno zanima, kaj nama imaš lepega za pokazati .) Brez prehitevanja, vse ob svojem času. :grim . . . Ko smo pa že pri formuli, kateri je bil Šumi? Kaj pa Ferdo? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 me zanima, če me boš jutri še imel rad, ko bo bonbonček izgubil :devil: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 (popravljeno) Trening :OK: 1. Massa 2. M.Schumacher 3. R. Schumacher 4. trully 5. Alonso :D :D Upam da Alonsu jutri ne bo ratalu na štartu pridobit nobenega mesta :) Saj ne da bi bil Schumi ogrožen, ampak vseeno bo bolj ziher, če bo Nandek malce bolj zadaj :OK: Popravljeno Oktober 7, 2006. Popravil DeX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 upam d bo dirka napeta :OK: pa da se renojevca med sabo vn spravta :whistle: čeprou poj to nebi blo več napet :hmm: amap je vseeno :D ju3 bo šumi prvak :D hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inamaze Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 upam d bo dirka napeta :OK: pa da se renojevca med sabo vn spravta :whistle: čeprou poj to nebi blo več napet :hmm: amap je vseeno :D ju3 bo šumi prvak :D hehe Tako se govori. Tud jaz mislim (držim pesti) :worship: da bo šumi jutri ugnal celo četico!? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Tud jaz mislim da bo šumi jutri ugnal celo četico!? To sploh ni pitanje :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 (popravljeno) Ja, toyoti so Alonsa kar fajn zjebali. Kot tretji bi lahko Šumija na štartu še ugnal, tako pa nima šans. Škoda, bi bil štart bolj zanimiv :) Ja fajn izhodišče ima Šumi, pa še Massa je tam, da mu lahko hrbet ščiti za vsak slučaj .) Štirje na vrhu z B gumami. Zgleda, da so jim pripravili fajn mešanico .) Upam, da bo jutri Alonso pred Šumaherjem, da bo še zadnja dirka zanimiva :grim Nč, bom jutri vsaj štart počakal, potem pa gasa na dnevno turo :D Pozdrav od Roberta Popravljeno Oktober 7, 2006. Popravil Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 Štirje na vrhu z B gumami. Zgleda, da so jim pripravili fajn mešanico .) jah.. to so pa domača tla :D hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 Ja, gremo dalje.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 zdele pa bo :OK: Upam, da start brz težav in po pričakovanjih :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 Je že prvi... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 grdo. :BUA: Eksplodiral motor :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 Fuck... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 To mi deli :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 :cry: :cry: :cry: :xx: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 Čeprav sam navijam za Renault :OK: je resnično škoda, da je Šumiju crknu motor, zasluži si boljši konec. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se