Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

V sobotni noči je skupina nacističnih topoglavcev skušala nasilno vdreti v več klubov na Metelkovi in nasilno obračunati z osebjem in gosti. Pred tem so se z istim namenom oglasili še v KMŠ.

Jaki frajerji.

Objavljeno

Kva ces... primitivcev je povsod dovolj... sej k to cefurji delajo je isto... sam da jih "navadni" smrtniki ne prepoznajo tako hitro kot skine.

Objavljeno

jao jao,dej nej se vsaj med sabo kolejo če se že morjo <_<

Objavljeno

ma to so tud eni,da nam reku kaj...če mene vprašaš isto k čefurji,sam iščejo skoz konflikte,...da se vid njihova moč in "nadvlada".... :BUA: :BUA: tolk kt so pa te ljudje nestrpni in neuravnovešeni jih pa težko najdeš... :)

Objavljeno

kaj jih je slučajno vodila naša zver? :lol:

Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1: hahaha ne bi se čudil... :krneki: :D :D

Objavljeno

ma to so tud eni,da nam reku kaj...če mene vprašaš isto k čefurji,sam iščejo skoz konflikte,...da se vid njihova moč in "nadvlada".... :BUA: :BUA: tolk kt so pa te ljudje nestrpni in neuravnovešeni jih pa težko najdeš... :)

Ja, tkrat k jih je velik na kupu :angry:

Objavljeno

jao jao,dej nej se vsaj med sabo kolejo če se že morjo <_<

Nej grejo na Fužine, pa da vidmo "ko je jači" !

:lol1:

Objavljeno

Nej grejo na Fužine, pa da vidmo "ko je jači" !

:lol1:

Ali pa naj se zberejo in naj grejo na obisk v Francijo............ :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Po moje se bo prav kmalu oglasla :P Imam občutek, da bo tukaj še vroče :D

Pozdrav od Roberta

Popravljeno . Popravil Robert
Objavljeno

Kako je mogoče odrasle ljudi prepričati v takšno predčloveško obnašanje?

Objavljeno

Kako je mogoče odrasle ljudi prepričati v takšno predčloveško obnašanje?

V gostilni jim cele dneve tumbaš o džankijih, panksih, turkih, čefurjih, cigotih itd ... pol, ko vidijo, da niso nč nardili, pa jim samo rečeš "ja uni so vsega krivi!"

Objavljeno

Uf, tole pa nekam znano zveni ! Slaba stran zgodovine je, da se rada ponavlja ....

Objavljeno

...to so ljudje, ki potrebujejo nekaj, kar niti Freud nebi vedu kaj,... so pač neandertalci, ki bi v hordah radi pokazali svojo "velikost", pokažejo pa svojo "majhnost", pa naj si gre za skine, čefurje, cigote,...... Lahko je "srat z zaledjem ponim dreka". Takmu ne privoščim drugega, k vile u hrbet,...bi vsaj ornk kup gnoj zgledu:F

Objavljeno

Kva ces... primitivcev je povsod dovolj... sej k to cefurji delajo je isto... sam da jih "navadni" smrtniki ne prepoznajo tako hitro kot skine.

Ja, različne frizurce (strehce, muflončki, "zalizan friz",... ), takšni in drugačni šuškavci, razlićni ukradeni skuterji (seveda brez tablice), zlatni lanćići... Te težko ločiš, medtem ko skina takoj opaziš, saj ima značilen bomber, bulerje, pa obrito glavo. Upam, da nisem skin, ker se brijem po glavi. :blink:

Kaj pa SaraH? A je ona tud obrita?

Objavljeno

:slap:

Mogoče ideja za novo anketo in temo, :hmm:

Ali so vsi skini tudi naciji? :?

Objavljeno

V gostilni jim cele dneve tumbaš o džankijih, panksih, turkih, čefurjih, cigotih itd ... pol, ko vidijo, da niso nč nardili, pa jim samo rečeš "ja uni so vsega krivi!"

Ne rabiš cele dneve tumbat o "sovražnikih". Takšni že pridejo v gostilne in se pridružijo somišljenikom. Tako kot se zberejo cigoti s svojimi, tako se naciji. Vsaka skupina ima neki prepoznavni znak. Eni barvo kože, drugi golo glavo, tretji sako, ... in mi motorje.

In če si preneumen, da bi drugim vsilil na verbalni način svoje mišljenje, pač uporabiš pesti. In si glavni frajer na vesi. Še posebej, če se spraviš s celo hordo na enega črnega srmačeka. Hrastovec vabi, willkommen.

Objavljeno

Ja, različne frizurce (strehce, muflončki, "zalizan friz",... ), takšni in drugačni šuškavci, razlićni ukradeni skuterji (seveda brez tablice), zlatni lanćići... Te težko ločiš, medtem ko skina takoj opaziš, saj ima značilen bomber, bulerje, pa obrito glavo. Upam, da nisem skin, ker se brijem po glavi. :blink:

Seveda si skin... sej sem jaz tud, ker se tudi brijem po glavi...

Za saraH pa zal midva ne bova nikoli odkrila (ceprav glede na slike po glavi ni pobrita - kar me tudi ne zanima tako mocno)

Objavljeno

Kaj pa tisti, ki jih je mati narava obrila ali pa kemoterapije? So skini ali niso?

Objavljeno

Kaj pa tisti, ki jih je mati narava obrila ali pa kemoterapije? So skini ali niso?

:angry2: :ninja:

Jasno da!!! Vsem vile u trebuh!!!

Howgh

Objavljeno

:angry2: :ninja:

Jasno da!!! Vsem vile u trebuh!!!

Howgh

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: U make me :lol1: ! :OK: :lol1:

Objavljeno

Jebi ga, eni so skinhedi od zunaj, eni od znotraj, eni pa sploh ne vedo kaj to pomeni.

Objavljeno

Po moje se bo prav kmalu oglasla :P Imam občutek, da bo tukaj še vroče :D

Pozdrav od Roberta

Zaenkrat še nič glasu od nje. Tudi jaz se veselim izgredov. To naredi naveličanost iz človeka.

Objavljeno

Te težko ločiš, medtem ko skina takoj opaziš, saj ima značilen bomber, bulerje, pa obrito glavo

1. tud skine ni treba vse v isti koš metat,da se razumemo...so izjeme

2. zgorej ma divnu crnu kosu...mogoč je pa spodej skin,kaj pa veš :D

tamala ne zamer :winkiss:

Objavljeno

Hm jst sem zmeraj poimenoval s skini naciste,in pri tem njih pobritost ali ne ni igrala nobene vloge .)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!