SiR Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 V sobotni noči je skupina nacističnih topoglavcev skušala nasilno vdreti v več klubov na Metelkovi in nasilno obračunati z osebjem in gosti. Pred tem so se z istim namenom oglasili še v KMŠ. Jaki frajerji.
Einherjar Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 Kva ces... primitivcev je povsod dovolj... sej k to cefurji delajo je isto... sam da jih "navadni" smrtniki ne prepoznajo tako hitro kot skine.
batzajla Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 jao jao,dej nej se vsaj med sabo kolejo če se že morjo <_<
kađiva Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 ma to so tud eni,da nam reku kaj...če mene vprašaš isto k čefurji,sam iščejo skoz konflikte,...da se vid njihova moč in "nadvlada".... :BUA: :BUA: tolk kt so pa te ljudje nestrpni in neuravnovešeni jih pa težko najdeš... :)
GorazdH Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 kaj jih je slučajno vodila naša zver? :lol:
kađiva Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 kaj jih je slučajno vodila naša zver? :lol: :lol1: :lol1: :lol1: hahaha ne bi se čudil... :krneki: :D :D
margo Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 ma to so tud eni,da nam reku kaj...če mene vprašaš isto k čefurji,sam iščejo skoz konflikte,...da se vid njihova moč in "nadvlada".... :BUA: :BUA: tolk kt so pa te ljudje nestrpni in neuravnovešeni jih pa težko najdeš... :) Ja, tkrat k jih je velik na kupu :angry:
Mr.Moto Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 jao jao,dej nej se vsaj med sabo kolejo če se že morjo <_< Nej grejo na Fužine, pa da vidmo "ko je jači" ! :lol1:
SHERIFF Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 Nej grejo na Fužine, pa da vidmo "ko je jači" ! :lol1: Ali pa naj se zberejo in naj grejo na obisk v Francijo............ :OK:
Robert Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 (popravljeno) kaj jih je slučajno vodila naša zver? :lol: Po moje se bo prav kmalu oglasla :P Imam občutek, da bo tukaj še vroče :D Pozdrav od Roberta Popravljeno November 7, 2005. Popravil Robert
kekec III Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 Kako je mogoče odrasle ljudi prepričati v takšno predčloveško obnašanje?
SiR Objavljeno November 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 7, 2005 Kako je mogoče odrasle ljudi prepričati v takšno predčloveško obnašanje? V gostilni jim cele dneve tumbaš o džankijih, panksih, turkih, čefurjih, cigotih itd ... pol, ko vidijo, da niso nč nardili, pa jim samo rečeš "ja uni so vsega krivi!"
Mr.Moto Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 Uf, tole pa nekam znano zveni ! Slaba stran zgodovine je, da se rada ponavlja ....
king Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 ...to so ljudje, ki potrebujejo nekaj, kar niti Freud nebi vedu kaj,... so pač neandertalci, ki bi v hordah radi pokazali svojo "velikost", pokažejo pa svojo "majhnost", pa naj si gre za skine, čefurje, cigote,...... Lahko je "srat z zaledjem ponim dreka". Takmu ne privoščim drugega, k vile u hrbet,...bi vsaj ornk kup gnoj zgledu:F
Funakoshi Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 Kva ces... primitivcev je povsod dovolj... sej k to cefurji delajo je isto... sam da jih "navadni" smrtniki ne prepoznajo tako hitro kot skine. Ja, različne frizurce (strehce, muflončki, "zalizan friz",... ), takšni in drugačni šuškavci, razlićni ukradeni skuterji (seveda brez tablice), zlatni lanćići... Te težko ločiš, medtem ko skina takoj opaziš, saj ima značilen bomber, bulerje, pa obrito glavo. Upam, da nisem skin, ker se brijem po glavi. :blink: Kaj pa SaraH? A je ona tud obrita?
Zdrawc Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 :slap: Mogoče ideja za novo anketo in temo, :hmm: Ali so vsi skini tudi naciji? :?
Lobo Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 V gostilni jim cele dneve tumbaš o džankijih, panksih, turkih, čefurjih, cigotih itd ... pol, ko vidijo, da niso nč nardili, pa jim samo rečeš "ja uni so vsega krivi!" Ne rabiš cele dneve tumbat o "sovražnikih". Takšni že pridejo v gostilne in se pridružijo somišljenikom. Tako kot se zberejo cigoti s svojimi, tako se naciji. Vsaka skupina ima neki prepoznavni znak. Eni barvo kože, drugi golo glavo, tretji sako, ... in mi motorje. In če si preneumen, da bi drugim vsilil na verbalni način svoje mišljenje, pač uporabiš pesti. In si glavni frajer na vesi. Še posebej, če se spraviš s celo hordo na enega črnega srmačeka. Hrastovec vabi, willkommen.
Einherjar Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 Ja, različne frizurce (strehce, muflončki, "zalizan friz",... ), takšni in drugačni šuškavci, razlićni ukradeni skuterji (seveda brez tablice), zlatni lanćići... Te težko ločiš, medtem ko skina takoj opaziš, saj ima značilen bomber, bulerje, pa obrito glavo. Upam, da nisem skin, ker se brijem po glavi. :blink: Kaj pa SaraH? A je ona tud obrita? Seveda si skin... sej sem jaz tud, ker se tudi brijem po glavi... Za saraH pa zal midva ne bova nikoli odkrila (ceprav glede na slike po glavi ni pobrita - kar me tudi ne zanima tako mocno)
Lobo Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 Kaj pa tisti, ki jih je mati narava obrila ali pa kemoterapije? So skini ali niso?
Bojč Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 Kaj pa tisti, ki jih je mati narava obrila ali pa kemoterapije? So skini ali niso? :angry2: :ninja: Jasno da!!! Vsem vile u trebuh!!! Howgh
Funakoshi Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 :angry2: :ninja: Jasno da!!! Vsem vile u trebuh!!! Howgh :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: U make me :lol1: ! :OK: :lol1:
Lobo Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 Jebi ga, eni so skinhedi od zunaj, eni od znotraj, eni pa sploh ne vedo kaj to pomeni.
Avatar Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 Po moje se bo prav kmalu oglasla :P Imam občutek, da bo tukaj še vroče :D Pozdrav od Roberta Zaenkrat še nič glasu od nje. Tudi jaz se veselim izgredov. To naredi naveličanost iz človeka.
batzajla Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 Te težko ločiš, medtem ko skina takoj opaziš, saj ima značilen bomber, bulerje, pa obrito glavo Kaj pa SaraH? A je ona tud obrita? 1. tud skine ni treba vse v isti koš metat,da se razumemo...so izjeme 2. zgorej ma divnu crnu kosu...mogoč je pa spodej skin,kaj pa veš :D tamala ne zamer :winkiss:
Python Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 Hm jst sem zmeraj poimenoval s skini naciste,in pri tem njih pobritost ali ne ni igrala nobene vloge .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se