Enzo Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 Faaaaaaaaakkk kok je huuudaaaaa!!! :OK: :OK: Ja ni kej...italjani majo okus... .)
Stroj Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 Vidm, d maš smisu za humor :grrr not
MotoBoy Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 Vidm, d maš smisu za humor :grrr not kdo? :)
GHOST RIDER Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 ki so zj te fucking slike :naughty: http://www.bikepics.com/pictures/468081/
GHOST RIDER Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 evo ga tole sm skup spacu... ni glih prevec umetnisko sam bo za silo :)
Stroj Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 Pač se je men že velikrat zgodil, d so rekl d je fejk, grem pogledat pa ni bil :nono: Ta novo je stokrat boljš od stare :kva2:
Andro90 Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 Kje so zdej une slike iz Milana?
BaHa Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 (popravljeno) ja huda je kej ni kej rect .... :) ma se opravicujm za mal offtopic sam .... ce pogledaste uni dve slikci .... ko je tanov model pa ta model ko ga mamo mi ..... se vam ne zdi mal cudno tisti disk spredi ??? kokr jst vem ga majo vse na desni strani (vkljucno z mojo) ta ga ma pa na levi ?? pa tud zobnik zadn pa disk zadn ... a to majo kao mal bol novejsi letniki al kaj ? Popravljeno November 19, 2005. Popravil BaHa
JMatic Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 ja sj je tut auspuh na naorbni strani. slika je flipana po horizontali
Mte :) Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 matr pa ka sm spet jst ga najebu ??? prow po vsaki temi me blatiste ma pejte nekm papki jedni ... tisto gor je blo misleno kot JOKE !! si kapiru ??? nocm se prepirat al pa kej .... in ce si ze res tok zelis me spoznat se bova .... sam vedu da ce ti bo mama skuhala zupco iz tvojih rebrc ne mene krivt !! :angry2: matr nite resni folk ne
RSmaniac Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 Slika je zrcalna mal poglej napise in to.
GrCaR Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 (popravljeno) Prasci so u Bologni bli smo v Milanu! aprilija 100 krat lepša od prejšnega modela! zadek ni več zaobljen ampak ravno speljan v špico! sedi se pa kar lepo na njej! slikov sm, sam so se slike po nesreč zbrisale! sorry Popravljeno November 19, 2005. Popravil GrCaR
JMatic Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 slikov sm, sam so se slike po nesreč zbrisale! a grcar tepu te bom :>>> :devil: :devil:
GrCaR Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 (popravljeno) a grcar tepu te bom :>>> :devil: :devil: sorry no, bejbe so ble bl zanimive :whistle: , pa se je zbrisal (ponesreč) zdle sm vidu,da mam sam aprilijo RS 125 v dirkalni izvedbi (brez luči), tko da če kdo hoče, lahko pošlm! se pa vid poteze (zadek, prednja maska... ) Popravljeno November 19, 2005. Popravil GrCaR
Aless Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 sorry no, bejbe so ble bl zanimive :whistle: , pa se je zbrisal (ponesreč) zdle sm vidu,da mam sam aprilijo RS 125 v dirkalni izvedbi (brez luči), tko da če kdo hoče, lahko pošlm! se pa vid poteze (zadek, prednja maska... ) Kaj se cakas :D
JMatic Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 (popravljeno) sorry no, bejbe so ble bl zanimive :whistle: , pa se je zbrisal (ponesreč) zdle sm vidu,da mam sam aprilijo RS 125 v dirkalni izvedbi (brez luči), tko da če kdo hoče, lahko pošlm! se pa vid poteze (zadek, prednja maska... ) hja sej vrjamm...jest bi su tja samo zarad bejb...motorji bi bli postranskega pomena :>> mah ok no naj ti bo, pa dej te slikce gor :lol1: :lol1: :ninja: Popravljeno November 19, 2005. Popravil mitofreak
GrCaR Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 tele 3 slikce so ostale na kartici, tko da če vm kej pomaga... hja sej vrjamm...jest bi su tja samo zarad bejb...motorji bi bli postranskega pomena :>> vsaj en, ki me razume :OK:
Stroj Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 Nč čudnga d so se slike od motorja zbrisale. Tole bejbo je najbrž še bolj pelat k aprilio :lol1:
GrCaR Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 Nč čudnga d so se slike od motorja zbrisale. Tole bejbo je najbrž še bolj pelat k aprilio :lol1: so še lepše.... believe it!
BaHa Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 dej MTE sori no dej sej mi nis zameru ? :) sam mal sm se razpizdu ko sm mel lih slab dan .... friends ??? :) jaooo ku so smotani neki lih pr aprilii ne dajo ene dore prasicke lahko bi dali eno v tangah zravn :PPP hihii
GrCaR Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 Show me master :worship: tuki so slikce iz Milana (večinoma hostese :wub: ) klik oprostite za :topic:
Mte :) Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 dej MTE sori no dej sej mi nis zameru ? :) sam mal sm se razpizdu ko sm mel lih slab dan .... friends ??? :) jaooo ku so smotani neki lih pr aprilii ne dajo ene dore prasicke lahko bi dali eno v tangah zravn :PPP hihii sj ql... ;) ti sam nared izpit da se bom meu jest s kom po krasu furat k je tkoooo lep :wub:
BaHa Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 sj ql... ;) ti sam nared izpit da se bom meu jest s kom po krasu furat k je tkoooo lep :wub: ja stari to pa itk po krasu je res lpo furatttt :wub: :wub: :wub: sej bo hmal ko bo motor ustiman za sezono pa bom mel izpit te kontaktiram pa se zmenmo ... :) hehe
Priporočene objave