samo Objavljeno Maj 12, 2002 Deli Objavljeno Maj 12, 2002 quote: quote: jaz sem se dala dol s pol forumašev, pa tega ne pravim naglas..... razmišljaj posvoje!!!! I want some more!!!! Saj imaš že odgovor Samo! TC maš prou, so očitno res redki tisti "srečneži". Ampak je pa hvalevreden njen trud Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 12, 2002 Deli Objavljeno Maj 12, 2002 Ja pa kaj bi zdej vidva sploh rada od mene noooo... sploh ne štekam več!!!! I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
samo Objavljeno Maj 12, 2002 Deli Objavljeno Maj 12, 2002 quote: Ja pa kaj bi zdej vidva sploh rada od mene noooo... sploh ne štekam več!!!! I want some more!!!! če bi mogoče spremenila "i want some more" v "i can`t handle it any more"......a štekaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
James Bond Objavljeno Maj 15, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2002 quote: quote: Ja pa kaj bi zdej vidva sploh rada od mene noooo... sploh ne štekam več!!!! I want some more!!!! če bi mogoče spremenila "i want some more" v "i can`t handle it any more"......a štekaš? DOJEMANJE JE V TEM TRENUTKU VPRAŠLJIVO..... 007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KlemenV Objavljeno Maj 20, 2002 Deli Objavljeno Maj 20, 2002 Bond, ti si car. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
James Bond Objavljeno Maj 20, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 20, 2002 quote: Bond, ti si car. Itaq! 007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 21, 2002 Deli Objavljeno Maj 21, 2002 Niti ne dojemanje.. da bi bilo vprašljivo... vprašljivo je sploh udeleževanje v take debate..... I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
samo Objavljeno Maj 21, 2002 Deli Objavljeno Maj 21, 2002 quote: Niti ne dojemanje.. da bi bilo vprašljivo... vprašljivo je sploh udeleževanje v take debate..... I want some more!!!! KONČNO SI DOJELA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 22, 2002 Deli Objavljeno Maj 22, 2002 Nisem tok butasta, kot zgleda na prvi pogled ne???? I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
samo Objavljeno Maj 22, 2002 Deli Objavljeno Maj 22, 2002 quote: Nisem tok butasta, kot zgleda na prvi pogled ne???? I want some more!!!! nimam navade žaliti ljudi, torej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racing Objavljeno Maj 22, 2002 Deli Objavljeno Maj 22, 2002 quote: quote: Nisem tok butasta, kot zgleda na prvi pogled ne???? I want some more!!!! nimam navade žaliti ljudi, torej... Racing Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
James Bond Objavljeno Maj 29, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 29, 2002 Manuela v tem trenutku ugotavljam, sva si še večerjo dolžna.... Pokliči preden grem spet na pot. 007 ******* Vse manj je originalnih izjav! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 Jaz in ti... Večerja? A veš, da se že pol leta trudim NE večerjati..... zgodnji zajtrk bi mogoče še šlo....Ali pa morda hitro kosilo BREZ ogljikovih hidratov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 A pol smo že pr bed&breakfast Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
James Bond Objavljeno Junij 8, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2002 quote: Jaz in ti... Večerja? A veš, da se že pol leta trudim NE večerjati..... zgodnji zajtrk bi mogoče še šlo....Ali pa morda hitro kosilo BREZ ogljikovih hidratov Polno beljakovin lahko? 007 ******* Vse manj je originalnih izjav! Popravil/a - James Bond dne 08/06/2002 ob 13:52:52 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
top cat Objavljeno Oktober 8, 2002 Deli Objavljeno Oktober 8, 2002 Posluš J.B. ti še sploh žviš al te je kera dodobra zmatrala? :onfire: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrakus Objavljeno Oktober 8, 2002 Deli Objavljeno Oktober 8, 2002 Bond.... pa zakaj imaš ti občutek, da nas zanima.... jaz sem se dala dol s pol forumašev, pa tega ne pravim naglas..... razmišljaj posvoje!!!! I want some more!!!! IN POTEM JST NAPIŠEM DA DAŠ PREJ NOGE NARAZEN KOT DOBER NASVET PA JOKCAŠ. 1105 članov - 552-im si že dala noge narazen (glej zgornjo izjavo). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Oktober 8, 2002 Deli Objavljeno Oktober 8, 2002 jrakus, pri tebi pa tale moto zgleda res dela: Če vsem da je kurba, če pa vsem razen meni je pa prasica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
James Bond Objavljeno Oktober 11, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Posluš J.B. ti še sploh žviš al te je kera dodobra zmatrala? :onfire: TC sem ravnokar prišel in vidim, .......... da se nisi nič izboljšal. 007 :2gunfire: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
James Bond Objavljeno Oktober 11, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 11, 2002 Bond.... pa zakaj imaš ti občutek, da nas zanima.... jaz sem se dala dol s pol forumašev, pa tega ne pravim naglas..... razmišljaj posvoje!!!! I want some more!!!! IN POTEM JST NAPIŠEM DA DAŠ PREJ NOGE NARAZEN KOT DOBER NASVET PA JOKCAŠ. 1105 članov - 552-im si že dala noge narazen (glej zgornjo izjavo). Mene tudi ni DOL DALA.... 007 :2gunfire: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
top cat Objavljeno November 3, 2002 Deli Objavljeno November 3, 2002 Bond.... pa zakaj imaš ti občutek, da nas zanima.... jaz sem se dala dol s pol forumašev, pa tega ne pravim naglas..... razmišljaj posvoje!!!! I want some more!!!! IN POTEM JST NAPIŠEM DA DAŠ PREJ NOGE NARAZEN KOT DOBER NASVET PA JOKCAŠ. 1105 članov - 552-im si že dala noge narazen (glej zgornjo izjavo). Mene tudi ni DOL DALA.... 007 :2gunfire: Sej tut cajta si ne vzameš za en pir kva šele za žensko! :onfire: :silly: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jinx Objavljeno Marec 1, 2003 Deli Objavljeno Marec 1, 2003 .... in ko ti bodo od vseh sexualnih organov ostale samo oči.... :crazyeyes: :shocked!: :drinking: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Marec 2, 2003 Deli Objavljeno Marec 2, 2003 Tole ja pa najhujša kazen, ki lahko doleti človeka. Le oči in nezmanjšana želja po spolnosti. NEEEEE !!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jinx Objavljeno Marec 5, 2003 Deli Objavljeno Marec 5, 2003 In neuresničene sanje... :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 5, 2003 Deli Objavljeno Marec 5, 2003 ena anekdota neznega glasu po telefonu: hotel,22.30,check-in...... brhka in fletna brinetka opravi formalnosti,ti izroci kljuc in te napoti v sobo (tvojo ne njeno,na zalost :roll: ).preden gres gor se narocis,da te zbudijo od 05.00 - brinetka BTW dela do 06.00..... .....in ob 05.00 zazvoni telefon in se ti v globokem basu zdere en kurjac "SIE HABEN FÜR 05.00 WECKEN BEANTRAGT! AUSTEHEN,BITTE!" aaauuuuu..... :silly: :sleeping: ...kaksna civilizacija neki.... :rofl: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se