RAN Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 In ko sprejmeš njeno igro je vse lažje. 8) :D Ko to ugotoviš je že prepozno :twisted: :D :lol: Tud to zna bit. :D :D Upaš na bolje ob naslednji reinkarnaciji. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 ....Ko to ugotoviš je že prepozno :twisted: :D :lol: Upaš na bolje ob naslednji reinkarnaciji. :D Ja, ce verjames vanjo :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 No lepa reč, ti pa imaš domišljijo :shock: , sej nisem žvau, da moraš stanje mojega srca poznati, da me znal boš z organom pravilno nadzorovati :?: :roll: :wink: Leon sekirca :twisted: :twisted: :twisted: To je žrtvovanje za znanost. Babi => kozmonavt Da te izstrelim v tirnico satelitov in potem boš kot muha okoli lestenca brenčala nad Ekvatorjem. Jaz bom pa skozi okno s tičem v roki opazoval tvojo svetlikajočo, rdečo r*t in gate spuščene do kolen. :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 No lepa reč, ti pa imaš domišljijo :shock: , sej nisem žvau, da moraš stanje mojega srca poznati, da me znal boš z organom pravilno nadzorovati :?: :roll: :wink: Leon sekirca :twisted: :twisted: :twisted: To je žrtvovanje za znanost. Babi => kozmonavt Da te izstrelim v tirnico satelitov in potem boš kot muha okoli lestenca brenčala nad Ekvatorjem. Jaz bom pa skozi okno s tičem v roki opazoval tvojo svetlikajočo, rdečo r*t in gate spuščene do kolen. :twisted: :D Leon, ti pa rabiš določene kako da rečem, vsemirske spodbude. Tako kot si opisal, bi bilo res vredno kakšne včlanitve v društvo opazovanja nočnega neba. :D :D :P :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 ...Leon, ti pa rabiš določene kako da rečem, vsemirske spodbude... Domišljija pi**dolizca je ohlapnih meja. :twisted: ...Ko to ugotoviš je že prepozno... Aua Samo še tole na temo »prstkanja«. Prsti so pregrobi za .... Menim, da ima tam le lingua svoj rajon. Prsti se uporabljajo le tam, kjer lingua ne more opraviti svojega poslanstva. In še to izredno tankočutno in nežno. A kje? Na G. :shock: Ampak ženske pa nič ne komentirajo (razen Babi). Gotovo že vse vedo. Pa ve kar napišite saj je diskretnost zagotovljena. Se pač ne podpišeš pa je. :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 :roll: Nimaš jajc, a ne? Mam, prid dons v OLP... :drinking: :morning: :agrue: KVA JE ZDEJ... BOMO VIDELI MESARSKO KLANJE AL NE..... :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: 8) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 KVA JE ZDEJ... BOMO VIDELI MESARSKO KLANJE AL NE..... :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: 8) :wink: O yeah! Blood!!!! Blood!!!! :twisted: :twisted: _ __ ___ ____ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 ...In še to izredno tankočutno in nežno. A kje? Na G. :shock: A tale G je tam nekje pri veneri :?: :roll: :idea: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Pod. P.S.: Lucy srečno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Pod. P.S.: Lucy srečno. Huston, Huston, calling Huston, we have a problem....ssshhhhhmmmmiiiilllooo..... :shock: Đst kiding :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Pod. Pod...nad... Pri.....ob :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Poplava hormonov........... :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: 8) Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 ....Ko to ugotoviš je že prepozno :twisted: :D :lol: Upaš na bolje ob naslednji reinkarnaciji. :D Ja, ce verjames vanjo :wink: Za dober sex verjameš v vse. :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Za dober sex verjameš v vse. :D :D Itaq... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Za dober sex verjameš v vse. :D :D Itaq... Itaq... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Torej, smo zdej razčistili kje je G točka in da tudi za dober seks MORAŠ vedeti KJE JE G točka???? :twisted: :oops: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Torej, smo zdej razčistili kje je G točka in da tudi za dober seks MORAŠ vedeti KJE JE G točka???? :twisted: :oops: :wink: Ufff, se moram pa še dosti naučit... :oops: :oops: _ __ ___ ____ _____ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 ..Pod...nad... Pri.....ob.. Me navdaja občutek, da želiš, da ti pokažem kje. Se dobimo v OLP pa eno prostovoljko (z zdravim srcem in kondicijo) na mizo in otipamo to mesto. Dokler jo ne vrže do treh zelenih luči, pomeni da mesto ni bilo najdeno. Se katera javi? (uporabljali bomo kirurške rokavice) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 po potrebi lahko preskrbim veterinarske gumijaste rokavice (tiste do pazduhe). :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Ice, ice, ice...... na, pa sem mislila, da ti veš, da ženske nismo krave, da rabiš za G točko rokavice do pazduhe........ :twisted: :twisted: :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Ice, ice, ice...... na, pa sem mislila, da ti veš, da ženske nismo krave, da rabiš za G točko rokavice do pazduhe........ :twisted: :twisted: :twisted: :D ej...jaz vem,da nekatere tega ne rabijo 8) ..... samo bolje imeti in ne rabiti kot obratno. :wink: :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 ..Pod...nad... Pri.....ob.. Me navdaja občutek, da želiš, da ti pokažem kje. Se dobimo v OLP pa eno prostovoljko (z zdravim srcem in kondicijo) na mizo in otipamo to mesto. Dokler jo ne vrže do treh zelenih luči, pomeni da mesto ni bilo najdeno. Se katera javi? (uporabljali bomo kirurške rokavice) Leon, pol bomo pa tam to delali, kot da bi fliper igrali (kdo več lučk prižge v želenih zaporedjih ) :) :) :lol: :lol: :lol: 8) A bo na žetone ali kako? :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 ej...jaz vem,da nekatere tega ne rabijo 8) ..... samo bolje imeti in ne rabiti kot obratno. :wink: :P :lol: Pa po potrebi še ribiške škornje (do riti) zraven, če "pregloboko zabredeš" :twisted: :twisted: 8) :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 ..Pod...nad... Pri.....ob.. Me navdaja občutek, da želiš, da ti pokažem kje. Se dobimo v OLP pa eno prostovoljko (z zdravim srcem in kondicijo) na mizo in otipamo to mesto. Dokler jo ne vrže do treh zelenih luči, pomeni da mesto ni bilo najdeno. Se katera javi? (uporabljali bomo kirurške rokavice) Leon, pol bomo pa tam to delali, kot da bi fliper igrali (kdo več lučk prižge v želenih zaporedjih ) :) :) :lol: :lol: :lol: 8) A bo na žetone ali kako? :lol: :lol: :lol: In spet punc ni nobeden vprašal ali so za. Kot poleno na mizo pa navali ko stigne i kome se digne. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 ej...jaz vem,da nekatere tega ne rabijo 8) ..... samo bolje imeti in ne rabiti kot obratno. :wink: :P :lol: Pa po potrebi še ribiške škornje (do riti) zraven, če "pregloboko zabredeš" :twisted: :twisted: 8) :lol: :wink: ne ne.......ti grejo do prsi; so na hozntregere :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se