SF Objavljeno November 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2002 12 konjev miniji... kakih 15 pa midiji, kateri so prav tako vozili z nami... Boš videl posnetke pa boš potem govoril... Posnetega je za cca 80 minut materiala... Večina od nastopajočih leti v "smrt" :!: :shock:
ORJAK Objavljeno November 25, 2002 Opozori Objavljeno November 25, 2002 Hojla SE kumi premikam odrgnin kar nekaj in pa plavih potpludb tud .Musklfibr oja to je pa nekaj lepšega. z Sovoznikom sva v dveh urah prevozila jaz 55 minit sovoznik pa 65 minut saj je našemu tretjemu vozniku že v drugem krogu odpovedal motor. Pa tudi steber mi je bil napoti ga pa čutim še danes. A vseno nasvidenje prihodnje leto. A še to Letos smo imeli tud mehankarja sabo in je bilo veliko lažje kot lani.lani si vozil 20minut pa v box šraufat pa zopet nazaj na pisto.Letos smo se vsaj malo spočil med dvem vožnjam. Upam da nas bo drugo leto še več na dirki. :P :twisted: :P :twisted:
ORJAK Objavljeno November 25, 2002 Opozori Objavljeno November 25, 2002 Dodal še en kratek insert (prvaka) http://www.minimoto.scena.net/video.htm
manjak Objavljeno November 25, 2002 Opozori Objavljeno November 25, 2002 12 konjev miniji... kakih 15 pa midiji, kateri so prav tako vozili z nami... Boš videl posnetke pa boš potem govoril... Posnetega je za cca 80 minut materiala... Večina od nastopajočih leti v "smrt" :!: :shock: Pismo so močni te miniji :twisted:
CAPIROMZY Objavljeno November 25, 2002 Opozori Objavljeno November 25, 2002 Čestitke mali Bizi 8) -pa tko naprej :wink:
SF Objavljeno November 25, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 25, 2002 Poslovil se je na vrhuncu kariere - z zmago! Baje gre v SM...
gidl Objavljeno November 26, 2002 Opozori Objavljeno November 26, 2002 Poslovil se je na vrhuncu kariere - z zmago! Baje gre v SM... Welkom to the world of racing... :twisted:
wholethehusout Objavljeno November 26, 2002 Opozori Objavljeno November 26, 2002 Poslovil se je na vrhuncu kariere - z zmago! Baje gre v SM... Welkom to the world of rac(Fuck)ing... :twisted:
SF Objavljeno November 26, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 26, 2002 Welkom to the world of rac(Fuck)ing... :twisted:
manjak Objavljeno November 26, 2002 Opozori Objavljeno November 26, 2002 Welkom to the world of rac(Fuck)ing... :twisted: ...IN TUKAJ JE DOKAZ, DA SO DIRKE BOLJŠE OD SEKSA! Vsebujejo še mnogo več...
BINCA Objavljeno November 26, 2002 Opozori Objavljeno November 26, 2002 Poslovil se je na vrhuncu kariere - z zmago! Baje gre v SM... Welkom to the world of rac(Fuck)ing... :twisted: Wholethehusout je spet nastavu rito :D :wink: DEJ GA ..... :twisted:
gidl Objavljeno November 26, 2002 Opozori Objavljeno November 26, 2002 Wholethehusout ne se sekirat, baje da bo drug let velik boljš klima. VOR se umika (govorice tko pravjo) mehanik tud baje, vsaj slišat je blo velik negodovanja okrog njega, kao da nima pojma, da sam pametuje nč pa ne nardi in da A.H. dobi novga mehanika za nasledn let (kao da je že zmenjen) , manager se pa tud umika zarad poslabšane situacije ob njegovi vrnitvi. Da me neboš narobe zastopu, to so stvari ki mi prihajajo na uho. Medizza bo vozu za KTM pri M..... in to pomen da ljudi ki so kuhal po boxu nebo več. Kaj ti pravš???
kycysymet Objavljeno November 26, 2002 Opozori Objavljeno November 26, 2002 Wholethehusout ne se sekirat, baje da bo drug let velik boljš klima. VOR se umika (govorice tko pravjo) mehanik tud baje, vsaj slišat je blo velik negodovanja okrog njega, kao da nima pojma, da sam pametuje nč pa ne nardi in da A.H. dobi novga mehanika za nasledn let (kao da je že zmenjen) , manager se pa tud umika zarad poslabšane situacije ob njegovi vrnitvi. Da me neboš narobe zastopu, to so stvari ki mi prihajajo na uho. Medizza bo vozu za KTM pri M..... in to pomen da ljudi ki so kuhal po boxu nebo več. Kaj ti pravš??? Piz.a, jaz niti ene babe ne poznam, ki bi tolko vedla in opravljala vsevprek kot ti. Za to pa rabiš poseben talent, mogoče je pa res tisto kar so naslikali v sosednjem forumu... Ne vem kdo bi bil ta Wholethehusout, je pa očitno človek iz tvojega tabora, ki mu je nekaj močno dopizdilo. Ti misliš, da si bolj na tekočem kaj se dogaja pri VOR-u kot pa sam uvoznik - zato pa streljaš take klamfe. Ne skrbi, VOR je prebredel finančno krizo in gre z polno paro naprej, raje se sekiraj za tvojo Husqvarno ki je total v kurcu - beri: NA ROBU PROPADA (TO PA SO PRAVE INFORMACIJE - NE KAKOR TVOJE STRELJANJE V PRAZNO) To je bil PRESS RELEASE iz V O R Teama: We are the BEST :!:
spidy Objavljeno November 27, 2002 Opozori Objavljeno November 27, 2002 Dej ne mi tle mazat Minimoto foruma! :evil: Mate svojo rubrike pa tam klamfjte svoje bedearije, tle pa raj kej lepga napište oz. spi_dite! :!: :!:
CAPIROMZY Objavljeno November 27, 2002 Opozori Objavljeno November 27, 2002 MIRNO KRI :!: RES JE :wink:
spidy Objavljeno November 30, 2002 Opozori Objavljeno November 30, 2002 Ima kdo mogoče kakšno veliko dvorano, da bi se dalo tudi pozimi trenirat? Res se hočem še vozil še nisem obeh gležnjev in kolen polomu! Batzjla ali nisi ti nekaj o tem pravil?
batzajla Objavljeno November 30, 2002 Opozori Objavljeno November 30, 2002 ja k je fotr kupu nove prostore pa je blo se vse prazno bi se dal dirkat notr,sam zj je pa skladisce tm
dunker Objavljeno November 30, 2002 Opozori Objavljeno November 30, 2002 Pismo, k sem videl tiste slikice z enih 3 strani nazaj... To je še manjše kot sem mislu!!! :lol: :shock: :lol:
spidy Objavljeno December 1, 2002 Opozori Objavljeno December 1, 2002 Evo malo slik iz Endurace MM: Predštarni prostor: Tisti z belo čelado je SF
spidy Objavljeno December 1, 2002 Opozori Objavljeno December 1, 2002 Priprave na trening: 32 zopet SF, druga bela čelada Kucan (Bizjak Rok)
spidy Objavljeno December 1, 2002 Opozori Objavljeno December 1, 2002 Spidy ekipa: Orjak ekipa: SF ekipa: Kucan ekipa: (zmagovalna ekipa) Prvo tri uvrščene ekipe:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se