manjak Objavljeno December 1, 2002 Opozori Objavljeno December 1, 2002 Dobre slike, čeprov me mot, k ni nobene k dirkajo :?
Hanzi Objavljeno December 1, 2002 Opozori Objavljeno December 1, 2002 Dobre slike, čeprov me mot, k ni nobene k dirkajo :? Ma to gre tolk hiter da ni fotiča da bi jih v elementu ujel! :D 8)
spidy Objavljeno December 2, 2002 Opozori Objavljeno December 2, 2002 Dobre slike, čeprov me mot, k ni nobene k dirkajo :? Lahko kupiš videoposnet iz dirke, tudi nekaj spekatularnih padcev!
SF Objavljeno December 2, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2002 Matr kaj dela tale črna borza! Jest sploh še nism vidu posnetka, zadeva se pa že prodaja tuki gor... GRRRRR :x :x :x
spidy Objavljeno December 2, 2002 Opozori Objavljeno December 2, 2002 Matr kaj dela tale črna borza! Jest sploh še nism vidu posnetka, zadeva se pa že prodaja tuki gor... GRRRRR :x :x :x Tudi jest ne :twisted: :twisted: :twisted: dnar je treba nabrat za novoletno žurko :wink: 8) :lol: :D
beno Objavljeno December 2, 2002 Opozori Objavljeno December 2, 2002 kolk pa je kaseta :?: mislm kolk košta an :)
batzajla Objavljeno December 2, 2002 Opozori Objavljeno December 2, 2002 fajn slike a lahk pridm kdaj pogledat kaseto?
Ice Objavljeno December 2, 2002 Opozori Objavljeno December 2, 2002 Matr kaj dela tale črna borza! Jest sploh še nism vidu posnetka, zadeva se pa že prodaja tuki gor... GRRRRR :x :x :x Tudi jest ne :twisted: :twisted: :twisted: dnar je treba nabrat za novoletno žurko :wink: 8) :lol: :D ...in ne pozabit "podmazat" MS-crew :twisted: 8)
ORJAK Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 Lep članek v avtofokusu toda z zamudo je pa lepa fotka štarta
ORJAK Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 Video bo pa viden kompleten šele po novem letu NI CAJTA
manjak Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 Dobre slike, čeprov me mot, k ni nobene k dirkajo :? Ma to gre tolk hiter da ni fotiča da bi jih v elementu ujel! :D 8) Verjamem :P :wink:
manjak Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 Dobre slike, čeprov me mot, k ni nobene k dirkajo :? Lahko kupiš videoposnet iz dirke, tudi nekaj spekatularnih padcev! Ke bi se to dal dobit pa cena :?:
spidy Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 Kasete bodo nared po novem letu! Naš producent zaradi prednovoletnih zabav ni sposoben pripraviti prej kasete :twisted: ! Za dostavo se dogovrimo ali v LJ ali v KR ali po pošti. več informacij se dobi na tem forumu kasneje 8)
spidy Objavljeno December 5, 2002 Opozori Objavljeno December 5, 2002 Ha ha prvi sem videl utrinke iz nove video kasete MM endurance 2002 fantje odlični posnetki, še boljša montaža močno vredno ogleda! :D :lol: Dobava bo možna šele po novem letu :cry: :cry:
spidy Objavljeno December 8, 2002 Opozori Objavljeno December 8, 2002 ce kdo misle v novo sezono z novo pobarvanim motorjem vam dam eno moznost za poslikavo MU-MU
manjak Objavljeno December 8, 2002 Opozori Objavljeno December 8, 2002 A je mini. ne vem a me ža mal daje pogled :oops: Pobarvan je pa dobr :twisted:
Kucan Objavljeno December 8, 2002 Opozori Objavljeno December 8, 2002 kot vidite je lahko minimoto tudi boleč ta slika je iz angleškega DP vendar mislim da so v sloveniji boljši padci npr. spidyjev
Kucan Objavljeno December 8, 2002 Opozori Objavljeno December 8, 2002 tale je že ugotovil kako je lahko minimoto boleč šport zato uporablja hokejsk "plastron" (oprsnik)
manjak Objavljeno December 8, 2002 Opozori Objavljeno December 8, 2002 a po zadenm se da tut pelat :shock: :twisted: :)
batzajla Objavljeno December 8, 2002 Opozori Objavljeno December 8, 2002 spidy dj un svoj padec gor k si pravu al mi pa na mail poslji ce lahko
smeško Objavljeno December 8, 2002 Opozori Objavljeno December 8, 2002 jest mam doma na cd-ju en posnetek k se en zamorc velik vsaj 1,80m pelje z lahkoto po tazadnmu z minijam - sam pomojem je to zelooooo zajeban!!!!
spidy Objavljeno December 8, 2002 Opozori Objavljeno December 8, 2002 spidy dj un svoj padec gor k si pravu al mi pa na mail poslji ce lahko boš dobu sam da ga poišem kam sem ga shranu!
spidy Objavljeno December 27, 2002 Opozori Objavljeno December 27, 2002 Vsem MM-voznikom kot tudi obiskovalec MM foruma želim srečno novo leto, vsekozi polne gume, čim več dirk in končno že nek poligon da se bomo lahko zajebava, aja pa čim manj bolečih padcev. Srečno Spidy
Kucan Objavljeno Januar 10, 2003 Opozori Objavljeno Januar 10, 2003 ej a gre kdo od mm hill clambing pelat sej mislm da bi blo dost zanimivo :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se