Matex_46 Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 aha motor je v dobrem stanju samo na glavi so navoji posneti dej mi pošl MSN pa se bova zmenila :OK:
anžy Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 moj msn je:anze_mlakar5@hotmail.com
snoopy Objavljeno Januar 15, 2007 Opozori Objavljeno Januar 15, 2007 :OK: dones mi je uspelo porihtat da je mini delu kt je treba(in to brez zračnga filtra-bom ga nabavu ne skrbet!!)Ma sm pogruntu da mam še en problem-bremze!! ko sem na mestu(ali majhna hitrost) primejo brez problema.Pri večji hitrosti pa kar dolgo časa rabim da se ustavim;na začetku kr bremza potem pa vedno manj.Enkrat sem že nategval zajlo pa je potem kmalu postalo isto.Je to edina regulacija?Ker pri diski je en"šraufe"ki veča oz. manjša distanco pri disku(ne vem v čem je poanta tega??)
SF Objavljeno Januar 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 15, 2007 poanta je v tistem malem črnem imbus vijaku in v primernem kotu ročice... malce se poigraj.
snoopy Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 Hvala za vso pomoč-mini dela!!!Po novem je naked :P Sicer pa ne vem...moram spredi še neki monterat k drgač je zlo pusto.Vidu pa sm eno žičko ki rahlo trese(ko jo primeš-elektrika :kva2: ).Bi lahko celo luč monteru :D A ma kdo že kj podobnga??Kšne slikce vaših minijev bi tut lohka limal a??
PLAYGAME Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 če kdo rabi res odlično Blato+garancija!+deli za 230eu -vožena max 5h -zobniki 6,7,682kom -drug čep za vodo -Sava mc gume nove v vrednosti 90eu -nova sklopka+rezervna nova -na novo menjani vsi ležaji v mašini za 60eu -na nvo vodna alu pumpica 25eu garancija na motor cena samo 300eu na njej za 225eur dodatne opreme! simbol slika, enaka, samo drug izpuh: info na: 031-434-225 playgame@email.si ali vse o mm na: (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)
SF Objavljeno Marec 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 Bliža se sezona, zato se je bilo potrebno na novo oborožiti...
spidy Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 Bliža se sezona, zato se je bilo potrebno na novo oborožiti... Ejga kwa pa je to za en moped?
SF Objavljeno Marec 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 Okvir in prednje vilice Polini 911...
SF Objavljeno Marec 24, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 24, 2007 Kakih 1600 EUR bo prišel na koncu, če ne štejem delov kere sm sam naredil... Fotka je še iz faze sestavljanja, novejše pa žal nimam... Se ga bo dalo ogledat na kakšnem treningu ali pa dirki...
Ribitch Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 minija nikoli več ne kupim!!!!(totega kitajca sn šraufal cele dneve,da sem se lahko 1x pelo)!!! :angry: požrl pa je tlko,da sem mislo,da se vozim z tankom!!!! :headbang: užitek sicer je bil,ko sem z njim prehiteval avtomatike,.... ko pa mi je zabrisalo dol ketno,pa jo zamotalo okoli zadne felne,pa je naenkrat med vožnjo zategnilo,pa sem skoro ubil sebe,pa minija!!!!o policajih pa se rajši ne menimo!! jas sem minija lani končno prodal!! :yawn: nikoli več ga nebom kupil!!!!!!!!!!LP
SF Objavljeno Marec 27, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 (popravljeno) To je posledica lastnikove šlamparije. Kdaj bi se pri nas na kakšnem treningu oglasil, pa bi ti pomagal zadevo pošraufat, da bi videl, kako mora bit to sestavljeno, pa še kak nasvet bi dobil. Večini celo kitajci delajo, če so vsaj malo vzdrževani. Poraba je verjetno posledica prelivanja vplinjača, da ti pa verigo dol meče, pa posledica postrani namontirane mašine ali pa zadnjega kolesa. Načeloma pa minimoto ni narejen za vožnjo od točke A do točke B, ampak za uporabo na progi. Obvezno je treba imet tudi vsaj nekaj osnovne opreme, kot so ščitniki za kolena in komolce, rokavice in jasno nepogrešljiva zaščitna čelaga. Ne priporočamo niti vožnje v kratkih hlačah in kratkih majicah... .) Popravljeno Marec 27, 2007. Popravil SF
Jure007 Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 Nimam nič proti minijem, fajn so in odlično laufajo - poliniji, DM-i... Edin kar se pa kitajskih minijev tiče, sem pa skeptičen. Ene 3 kitajce sem vidu že, ko so imeli (NOVI) tako šlampasto sešvasan gištel, da bi ga pomoje jest, k sm mrbit enkrat u življenju držu švas aparat v roki, bolje švasnu. Zdej ne vem a sm meu res tako srečo da sm glih jest naletu na take kitajce al je to praksa? Mogoče so se zbolšal, sam takat sm si sam pr seb reku: Za mal dnarja, mal muske... To govorim za KITAJCE, ne za ostale minije.
Ribitch Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 pa avspuf sem na kitajcu 3x zlomo,tak da sem vedno mogo pelat švasat,počo pa je tam ko je prišraufan,zaradi slavega zvara!!!!glede ketne:ketna je dosti pretanka!!!!!jas sem 3x dal po gasu,pa se je že pretegnila!!!pa par mescih sem občasno imel tudi težave pri vžigu,ker ni dobil bencina!! kupovanje delov delov prek neta,pa je čisto izkoriščanje,cene so predrage!!!!! sem pa z njim prevozil 800km,mel pa sem ga slabih 6mescov!!! sedaj pa sem ponosni lastnik APN6:D :yea1: LP
SF Objavljeno Marec 27, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 ja ponavadi je treba verigo malce nastavit. Zadeva ne sme bit čist nategnjena, ampak mora bit malce ohlapna med zobnikoma... Tega noben ne pregleda, pol pa cvili, da ne zdrži...
PLAYGAME Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Adria novo mesto, 1.04.2007, kdor je v bližini doma ali pa ne, vabljeni vsako nedeljo na treninge varne vožnje :OK: VSE O DOLENJSKEM DOGAJANJU NAJDETE NA SPODNJIH LINKIH!! PORTAL (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) DOGAJANJE PA NA: http://(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/e107_plugins/forum...topic.php?141.0 ihaaa to je to fotke by Play
SF Objavljeno April 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2007 (popravljeno) Če ima še kdo željo vozit amatersko prvenstvo v minimotunaj se mi najkasneje do jutri javi zaradi skupinskega zdravniškega pregleda, ker se dogovarjamo za še en termin ta teden. Drugače bo kasneje moral to opravit sam... Popravljeno April 3, 2007. Popravil SF
Ribitch Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 To je posledica lastnikove šlamparije. Kdaj bi se pri nas na kakšnem treningu oglasil, pa bi ti pomagal zadevo pošraufat, da bi videl, kako mora bit to sestavljeno, pa še kak nasvet bi dobil. Večini celo kitajci delajo, če so vsaj malo vzdrževani. Poraba je verjetno posledica prelivanja vplinjača, da ti pa verigo dol meče, pa posledica postrani namontirane mašine ali pa zadnjega kolesa. Načeloma pa minimoto ni narejen za vožnjo od točke A do točke B, ampak za uporabo na progi. Obvezno je treba imet tudi vsaj nekaj osnovne opreme, kot so ščitniki za kolena in komolce, rokavice in jasno nepogrešljiva zaščitna čelaga. Ne priporočamo niti vožnje v kratkih hlačah in kratkih majicah... .) kupil sem čisto novega,pa je že imel počeno plastiko, in v sprednji koli sploh ni imel 1 lagera,oziroma je bil zlomljen,tako da sem mogel že 1dan po dele!!!!!! :krneki: :glare:
SF Objavljeno April 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2007 AMD Tam Maribor organizira dirko v minimotu za vse, tudi za amaterje s kitajci, več o tem tukaj da ne bomo smetili teme brezveze. http://forum.minimoto.si/viewtopic.php?t=2416
P182 Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Bi šel kdo peljat? jaz bi šel, samo je agregat zaenkrat še v prafaktorjih :(
PLAYGAME Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 nekja fotk iz Maribora, bilo je prekomernolušnooo! več slik na: http://(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/news.php
PLAYGAME Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 moje slike iz dirke kopra več na http://(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/news.php ali http://www.minimoto.si/tabla/index.php?topic=2494.15
Moto Mirko Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Adria novo mesto, 1.04.2007, kdor je v bližini doma ali pa ne, vabljeni vsako nedeljo na treninge varne vožnje :OK: VSE O DOLENJSKEM DOGAJANJU NAJDETE NA SPODNJIH LINKIH!! PORTAL (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) DOGAJANJE PA NA: http://(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/e107_plugins/forum...topic.php?141.0 ihaaa to je to fotke by Play zakaj pa tok majhni motorji in tako veliki vozniki sm nov v te temi in me to zanima hvala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se