ORJAK Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 fantje upam da bo sezona 2003 boljša kar se tiče treningov in testiranja minimota. Odločno gremo v akcijo za plac.
Besni Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 Jst sm bil u Domzalah...pa sm minimoto vidu zam zadnih neki krogov, pa se tist preden sm se prerinu do prve vrste. Pol smo se pa na en ovink premaknil...ste pa zal orjaki nehal dirkat z miniji, (SF: kraterja pa nism vidu, sam je bil en potres uceri pr nas...a je blo to to?). Supermoto sploh finale je pa itak bla utrganija...100% se je splacal pridet. :D
dunker Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 SF, kje to trenirate (in kje boste dali za en điro :wink: )? Dunker,pri vsem napenjanju in filozofiranju bi se danes lahko pripeljal (s skuterjem) v Domžale, pa bi videl kje trenirajo in kako grejo minimoto-ti, pa skuterji (bi sigurno malo perja odletelo), pa še zelo zanimive dirke v supermoto bi si lahko ogledal. P.S. Pa prosim ne mi zamerit, če mi internet racerji že malo presedajo :? . Roman, nikol nisem rekel da znam bohvekako dobro peljat. Mi se kvečjemu kregamo, komu gre skuter hitreje po ravnini. :wink: Tud z minimotom nimam nobenega namena dirkat al komurkoli kaj dokazovat, sam res me full močno zanima, kako se je peljat na uni (sem slišal en dober izraz) leteči pručki. :lol: Če mi bo kdaj dana šansa, se bom samo tko bl na izi okol zapeljal, sam da dobim življenjsko izkušnjo. :wink: Pa brez zamere, Anže
gidl Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 fantje upam da bo sezona 2003 boljša kar se tiče treningov in testiranja minimota. Odločno gremo v akcijo za plac. Podpiram idejo in upam da vam bo uspel, če pa se bo zravn še kkšn Supermoto dal odpelat bo pa sploh fino. :wink:
ORJAK Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 To kdo se bo pa peljal pa ni odvisno samo od nas ampak od Slovenske veličine ali Kape CHD-ja. Zaenkrat navezali stike samo z gokardisti (neuradno) za svaki slučaj.
chris Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 jest sm pa sprasevala v eni temi, kaksen motor nej si najdem za svojih 168cm visine... priporocili so mi, naj zajadram v minimoto vode... :roll: :wink:
SF Objavljeno Oktober 21, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 Dobr so ti prporočil... Sploh bi se pa spodobilo met še eno članico k bi vozila minimoto da bi ble dve... :D
Lucky Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 Orjak, čestitke za drugo mesto. Pa odlično zgledaš na fotki v Dnevniku. :wink: 8)
Chebi Objavljeno Oktober 21, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2002 Ja, v dnevniku si v prvem planu!
spidy Objavljeno Oktober 22, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2002 jest sm pa sprasevala v eni temi, kaksen motor nej si najdem za svojih 168cm visine... priporocili so mi, naj zajadram v minimoto vode... :roll: :wink: YES to mi deli, vljudno vabljena sprejeli te bomo z veseljem :D Se zmenimo za probo! FAker ma en MM glih zate :wink:
ORJAK Objavljeno Oktober 22, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2002 spidy ti greš itak v tople kraje. in to !!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ORJAK Objavljeno Oktober 22, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2002 Mislim da Hani tudi bere forum :twisted: :twisted: :twisted:
spidy Objavljeno Oktober 22, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2002 Če se ne bomo prerekal bo za vse dovolj veselja :twisted: :wink: 8) :twisted:
chris Objavljeno Oktober 23, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2002 :D 8) :oops: :lol: 8) :D ... LP
SF Objavljeno Oktober 28, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 28, 2002 Skriti talent No.2 Gidl na miniju! :!: :!: :!:
gidl Objavljeno Oktober 28, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2002 Mini PRUČKA Moto je res pravo doživetje, kdor ni probu neve kaj zamuja! Jaz bi si mogu sam pante na gležne zmontirat pol bi pa to šlo brez problemov. Mopedi pa kokr zgledajo ene igračke niso ravn od muh, je treba kr z občutkom gas dodajat kar imajo že vsi serijsko vgrajen kiper. :twisted: THNX Orjaku in Fakerju ki sta nam omogočla vstop v MM svet, blo je luštn. p.s. Kdaj gremo spet?
AlterMann Objavljeno Oktober 28, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2002 Tud jast sm ga včeri prvič probu in morm rečt, da sm se počutu k Martin Krpan na kobilici. Hvala Orjaku & Co. :D
SF Objavljeno Oktober 28, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 28, 2002 Gidl če bi mel čevlje s tanjšim podplatom bi se to zelo poznalo. Veliko lažje se sedi, pa še veliko manj trpijo gležnji!
gidl Objavljeno Oktober 28, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2002 Naslednjič pridm z baletnimi copatki, a velja? :wink: :wink: :wink:
SF Objavljeno Oktober 28, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 28, 2002 :idea: Jest bom pa klavirske pante prnesu, de bo vse v slogu! :lol:
chris Objavljeno Oktober 29, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2002 pol bi pa res mogla tud jest enkrat probat :roll: :oops: :roll: :wink:
dunker Objavljeno Oktober 29, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2002 Jst tud, jst tud!!! :oops: :wink:
chris Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 kul :D pol sva pa ze dva :wink: 8)
dunker Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 SF bo še sive lase dobil, če nama bo res posodil minimotka za en krog. :wink: Drugač pa, Chris, tud po višini sva si precej podobna. :wink: Shit, ane. :wink:
beno Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 Pomoje da bota mela kr težk dev :) :) :) ampak sej bo šlo :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se