Zivnorc Objavljeno December 5, 2011 Opozori Objavljeno December 5, 2011 MA NORC ..... najboljše ki lahko sexaš je na travniku, pod vedrim spomladanskim nebom .. .... z marjetico v ustih, pa jezno mravljo na riti.... anja37 in umetnica51 2
maxf1 Objavljeno December 5, 2011 Opozori Objavljeno December 5, 2011 MA NORC ..... najboljše ki lahko sexaš je na travniku, pod vedrim spomladanskim nebom Če ni mravljic... anja37 1
thumper Objavljeno December 5, 2011 Opozori Objavljeno December 5, 2011 mravljice al pa koprive...oboje ti da naskočni zagon...in oboje je dobr prot reumi... to bo treba maus-u povedat... Zivnorc in anja37 2
Zivnorc Objavljeno December 6, 2011 Opozori Objavljeno December 6, 2011 MA NORC ..... najboljše ki lahko sexaš je na travniku, pod vedrim spomladanskim nebom ... TICI.. no če si pa ti tko predstavljaš svoj prvi sex.... pa počakam do pomladi... btw: a ne pride pomlad na obalo prej kot tu? anja37 1
anja37 Objavljeno December 6, 2011 Opozori Objavljeno December 6, 2011 nism vedu de je bil trebor tvoj prvi... luka67 1
anja37 Objavljeno December 6, 2011 Opozori Objavljeno December 6, 2011 Če ni mravljic... ...ti pa pomagajo,sej je rekla sma da leze in.... umetnica51 1
umetnica51 Objavljeno December 6, 2011 Opozori Objavljeno December 6, 2011 ... ne... umetnca ljubi bicikl... zdej ga je pa zapustila, revček zdaj s suhim zicem tam v kotu sameva v Komendi.... ...zdj je ta zic po moje že ornk zmrznu... ker ga nism parkirala v garaži predn sm šla... ... bi ga pa rabila tuki v Mariboru zeloooo... ...zivnorc pejt mojga fotra vprašat, če ma kak kolo viška od svoje ta druge hčerke... :lol: ....sam pazi da te ne bo nalomu... :lol: ...itak pa vem,da nimaš jac... :lol: anja37 1
Zivnorc Objavljeno December 7, 2011 Opozori Objavljeno December 7, 2011 (popravljeno) ... ma kaj Umetnca... zmrznu... ha- še odtajau se ni, odkar si ga nazadnje razjahala.... .. ja a v MB nimajo nobenga bicikla - za ukrast hahahaa ...ej, nč mi ni treba tvojga fotra spraševat, mi ga je sam ponudu, s tvojo sestro vred... hahahaa, ker je reku da tebe ne more dat, ker si nekam spizdila .. ma kaki nalomu... še za gajbo pira mi je dal, pa plato kolerabe, pa mal korenja, pa dva žakla krompirja.. sej mi je hotu dat še full, pa sem reku, da je dost.... ... jest da nimam jajc... U-51... res je. v hlačah je bolj malo placa za jajca, ker je not piton Popravljeno December 7, 2011. Popravil Zivnorc umetnica51 in anja37 2
anja37 Objavljeno December 7, 2011 Opozori Objavljeno December 7, 2011 ... ma kaj Umetnca... zmrznu... ha- še odtajau se ni, odkar si ga nazadnje razjahala.... .. ja a v MB nimajo nobenga bicikla - za ukrast hahahaa ...ej, nč mi ni treba tvojga fotra spraševat, mi ga je sam ponudu, s tvojo sestro vred... hahahaa, ker je reku da tebe ne more dat, ker si nekam spizdila .. ma kaki nalomu... še za gajbo pira mi je dal, pa plato kolerabe, pa mal korenja, pa dva žakla krompirja.. sej mi je hotu dat še full, pa sem reku, da je dost.... ... jest da nimam jajc... U-51... res je. v hlačah je bolj malo placa za jajca, ker je not piton Povej,a pole si ji ga prvič dau da te- ga poljubila nahttp://serve.mysmiley.net/happy/happy0040.gif umetnica51 in anja37 2
umetnica51 Objavljeno December 7, 2011 Opozori Objavljeno December 7, 2011 anči prvič sem odskočila... vpraš ga anja37 1
Zivnorc Objavljeno December 7, 2011 Opozori Objavljeno December 7, 2011 .. tadrugič tut hahahahhaa ... tatretjič pa poskočila hahahhaa anja37 in umetnica51 2
anja37 Objavljeno December 7, 2011 Opozori Objavljeno December 7, 2011 anči prvič sem odskočila... vpraš ga ....sm ga,čakam na odgovor.... umetnica51 1
anja37 Objavljeno December 7, 2011 Opozori Objavljeno December 7, 2011 .. tadrugič tut hahahahhaa ... tatretjič pa poskočila hahahhaa ....ben pole se tvoja prvič poljubila v koraku-pr pitonu... al kje že maš ti tega pitona anja37 in umetnica51 2
TICI Objavljeno December 8, 2011 Opozori Objavljeno December 8, 2011 mi imamo skozi pomlad hahahahahaah ne poznamo zime umetnica51 in anja37 2
Zivnorc Objavljeno December 8, 2011 Opozori Objavljeno December 8, 2011 ..Verjamem TICI... pr umetnci je samo problem, da ji tudi sredi poletja ivje po hrbtu nastane, samo da ji omeniš sex, kaj da bi jo šele za koleno prijel. anja37 in umetnica51 2
anja37 Objavljeno December 9, 2011 Opozori Objavljeno December 9, 2011 ..Verjamem TICI... pr umetnci je samo problem, da ji tudi sredi poletja ivje po hrbtu nastane, samo da ji omeniš sex, kaj da bi jo šele za koleno prijel. ...a si ti kej bolši,a si jo že prijeu za koleno itd.... umetnica51 1
Zivnorc Objavljeno December 9, 2011 Opozori Objavljeno December 9, 2011 ... sem jo samo pogledal, pa je zaledenelo hahhaaaaa anja37 in umetnica51 2
Robertjur Objavljeno December 9, 2011 Opozori Objavljeno December 9, 2011 Z zmzjenim kolenom bo pa težko nadaljevat! Mislim Norc dej nehi k nau obena upala na MNZ k že zej vidjo de tojga pitona bolj slab nadzoruješ!!!! Hja mogoč pa poj sploh naujo hotle dam he he!!?? umetnica51 1
anja37 Objavljeno December 9, 2011 Opozori Objavljeno December 9, 2011 Z zmzjenim kolenom bo pa težko nadaljevat! Mislim Norc dej nehi k nau obena upala na MNZ k že zej vidjo de tojga pitona bolj slab nadzoruješ!!!! Hja mogoč pa poj sploh naujo hotle dam he he!!?? Vama dela domišljija.....Robi da te ne bo prosu,da mu ti svojga pitona posod da bo kjero lahko..... na pijačo povabu mislim umetnica51 1
umetnica51 Objavljeno December 9, 2011 Opozori Objavljeno December 9, 2011 Dej zivnorc nehi nakladat, k me še prijet nisi mogu... sm odskočila, ko sm vidla,da se ene moške roke bližajo.... :lol: anja37 1
anja37 Objavljeno December 9, 2011 Opozori Objavljeno December 9, 2011 Dej zivnorc nehi nakladat, k me še prijet nisi mogu... sm odskočila, ko sm vidla,da se ene moške roke bližajo.... :lol: ....lahko da ma norc željo,da te prvič poljubi na koleno,zato le glej da bo trdo anja37 in umetnica51 2
umetnica51 Objavljeno December 9, 2011 Opozori Objavljeno December 9, 2011 ma dej anči bo zivnorca v križu usekalo..... je najbolje da se jest priklonim.... :lol: anja37 1
TICI Objavljeno December 9, 2011 Opozori Objavljeno December 9, 2011 NORC aboš kolena ljubu hahahahahaahah umetnica51 in anja37 2
anja37 Objavljeno December 9, 2011 Opozori Objavljeno December 9, 2011 NORC aboš kolena ljubu hahahahahaahah Ja probat ni greh ma dej anči bo zivnorca v križu usekalo..... je najbolje da se jest priklonim.... :lol: Kaj mu misliš za prvič noge lizat umetnica51 1
umetnica51 Objavljeno December 9, 2011 Opozori Objavljeno December 9, 2011 anči za prvič mu raje jajca..... k že dolg cajta nism kuhana jajca jedla :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se