Furioso Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Pečenica. Zelje. Krompir. ...pa še kaj... Komaj čakam.
Pervy Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 včeraj jedel doma narejene svinjske in puranje dunajce v velikosti pice :OK: za danes pa še nevem, ampak nebo švoh ziher :grrr
Brihta Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 (popravljeno) Vsekakor ciljamo na prvo opcijo. :grim Če te pa glede hrane zanima, ekola (domestična varianta, kakopak): - meso iz tunke + dosti feferonov (če smo že pri tem: na qrac mi grejo vsi gostinci, ki ti na našem koncu kot prvo opcijo za predjed ponudijo pršut iz polvinilpakunge, namesto nekaj avtohtonega) - domača goveja župa z domačimi (kakopak) rezanci - špikana pljučna pečenka s kruhovimi knedli in smetanovo omako - fižolova solatka s fino naribano črno redkvico in bučnim oljem, zeljnata solatka, kumarčna solatka - jabolčno/sirov štrudl - pivo B) Z veseljem se ti pridruzim na rojstnodnevni pojedini :grim Sam piva pa ne smem :( Drugac pa glih prsu iz malce. Pojedel pa sem dva, napol surova, goveja pljucna zrezka :) Popravljeno Januar 20, 2006. Popravil Brihta
dr.looney Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 aha danes bom pa banano z jogurtom...pa malo mandeljev za moč.... :( dr.looney :devil:
pirrulz Objavljeno Januar 20, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 pa malo mandeljev za moč.... :eek: Za moč se je špeh. :grim :winkiss:
dr.looney Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 :eek: Za moč se je špeh. :grim :winkiss: špeh.... :SS :SS ... oreščki in suho sadje so tut za moč .) dr.looney :devil:
pirrulz Objavljeno Januar 20, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 (popravljeno) ... oreščki in suho sadje so tut za moč .) Aha. :grim Če si veverica. :D eh saj se šalim samo šalim. :grim :grim And justice for all. :fredy: Aja BTW zgoraj opisana pojedina je na sporedu jutri, ker si je za to treba vzet cajt. Za danes pa nimam pojma, ampak zagotovo nekaj takega, kar bo želodček z veseljem prebavljal. :grim :OK: Popravljeno Januar 20, 2006. Popravil pirrulz
dr.looney Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Aha. :grim Če si veverica. :D eh saj se šalim samo šalim. :grim :grim And justice for all. :fredy: sej vem... :blush: sam če bo šlo tak naprej bom res kmalu veverica.... :naughty: sem v enem tednu pohrustala že skor eno kilo oreščkov in suhega sadja.... dr.looney :devil:
krava Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Kromperof zos pa Hanžekovičovo kloboso.
Thundercat Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 včeraj za kosilo: Grahova juha, ciplje, tenstan krompir, zelena solata, sladica: švardsvalski desert.... :)
pirrulz Objavljeno Januar 20, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 včeraj za kosilo: Grahova juha, ciplje, tenstan krompir, zelena solata, sladica: švardsvalski desert.... :) Tenstan = restan? Al kaj je to? :hmm: :) Jebiga Trojane so visoke. :fredy: :grim
Zdrawc Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Tenstan = restan? Al kaj je to? Tako je mister pirrulz :yes: drugače pa za njam njam zmazal: pohana avijacija, francoska solata, domač kruh, za desert pa 2x laško :)
pirrulz Objavljeno Januar 20, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Tako je mister pirrulz :yes: aha okej lepe danke. no, če je temu res tako, potem me nadalje zanima tole: Grahova juha, ciplje, tenstan krompir, zelena solata, sladica: švardsvalski desert.... Če se ne motim, so ciplji neka riba. :hmm: In se mi poraja vprašanje, kako lahko paše restan/tenstan krompir zraven ribe? :fredy: Zraven ribe paše krompir v oblicah al pa masleni krompir al kak se že reče tistemu krompirju, ko je kuhan v kosih in nima nobenega okusa. :grim Drugače pa sem dobil neuradne namige, da se danes obetajo dunajski :yea2: :yea2: :bounce: :yea2: :yea2: :bounce:
Thundercat Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Če se ne motim, so ciplji neka riba. :hmm: In se mi poraja vprašanje, kako lahko paše restan/tenstan krompir zraven ribe? :bounce: ja ciplji so riba (jata je sedaj prišla v naš zaliv in so jo ribiči zajeli, drugače jo pri nas sveže ni za dobit razen ob "sezoni") in mi vedno ob ribah jemo tenstan ali pa okisan krompir...moč navade....ali kaj več....
Fire Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Pol sirovega bureka pa za en klinc kofe :cry: :SS
pirrulz Objavljeno Januar 20, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 (popravljeno) ja ciplji so riba (jata je sedaj prišla v naš zaliv in so jo ribiči zajeli, drugače jo pri nas sveže ni za dobit razen ob "sezoni") in mi vedno ob ribah jemo tenstan ali pa okisan krompir...moč navade....ali kaj več.... aha okej. No če bom kdaj pri tebi jedel, lahko ciplje mirno zamenjaš s kakim dunajskim al pa pečenko. :grim Popravljeno Januar 20, 2006. Popravil pirrulz
Vale Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 (popravljeno) Ciplji in tenstan krompir :eek: sorry ampak to je pa skor tako kot bi jedel ciplje in kislo zelje ... No hard feelings Tundercat, sam iz gurmanskega stališča gledam ... ne vzet za slabo ... tudi jaz v joto riž kuham in ne krompir :grim Nasvet kako narediš ekspresni krompir iz pečice: Krompir olupiš in razrežeš na šestine, osmine, petine (odvisno kako debel krompir imaš). Suhega (brez dodatka vode ali česarkoli drugega) ga postaviš v mikrovalovno pečico za 20-30 minut (na 500). Potem ga vzameš ven, dodaš olje, sol in druge začimbe ter ga butneš v pečico za 20 min (jaz ga butnem k ribi). :OK: Bi še napisala kako se naredi najbolj dober tenstan krompir, sam me bo kdo zbrisal :rolleyes: Popravljeno Januar 20, 2006. Popravil Vale
Brihta Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Ciplji in tenstan krompir :eek: sorry ampak to je pa skor tako kot bi jedel ciplje in kislo zelje ... No hard feelings Tundercat, sam iz gurmanskega stališča gledam ... ne vzet za slabo ... tudi jaz v joto riž kuham in ne krompir :grim Nasvet kako narediš ekspresni krompir iz pečice: Krompir olupiš in razrežeš na šestine, osmine, petine (odvisno kako debel krompir imaš). Suhega (brez dodatka vode ali česarkoli drugega) ga postaviš v mikrovalovno pečico za 20-30 minut (na 500). Potem ga vzameš ven, dodaš olje, sol in druge začimbe ter ga butneš v pečico za 20 min (jaz ga butnem k ribi). :OK: Bi še napisala kako se naredi najbolj dober tenstan krompir, sam me bo kdo zbrisal :rolleyes: :slap: Ne recem da mi je vsec TC-jeva kombinacija (ob ribah VEDNO krompir v kosih), sam tvoja je se bolj bizarna :wacko:
Vale Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 (popravljeno) :slap: Ne recem da mi je vsec TC-jeva kombinacija (ob ribah VEDNO krompir v kosih), sam tvoja je se bolj bizarna :wacko: Katera :hmm: ... krompir v pečici z ribo :? ... ali si mislil riž v joti :D ... Popravljeno Januar 20, 2006. Popravil Vale
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se