Alla Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Jaz tudi zmazala eno veliko filano papriko :)
klimbra Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Valči.......makaronfleish je bil tak, k zanč.....sam mal Tabaska se je notr zlil.........dobro.........za znort dobro je blo :OK: :OK: :OK: Jaz tudi Ti pa lačna ostala :cry: :cry:
pirrulz Objavljeno Februar 15, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) Mater sem lačen. :fredy: Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil pirrulz
miha Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 ja jst sm tut lacn gremo na burek
Brihta Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) No, meni se špeclov ni dalo gnetit (multiprakitka pa nimam), zato sem si naredila malo prej omenjeno saljato in česnovo župco. U nedelo pridem na obalo, tko da pripravi sestavine :yes: Sam ne sam česnove župe :grrr Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil Brihta
Vale Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 U nedelo pridem na obalo, tko da pripravi sestavine :yes: Sam ne sam česnove župe :grrr Muci brihten, v nedeljo je Vale v Slovenj Gradcu ...
Pervy Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 včeraj po dolgem času bil spet v mehiški in si privoščil bikovo plučno, neko prilogo (zelenjava) in krompir. malo so mi jo mogli dodatno začinit ker je bila prenežna, po izdatni porciji čili salse pa :OK:
SiR Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 danes zaenkrat muffin z robidami in kokakola. Nadaljevanje sledi. PS: bi kdo lepinjo teh gabaritov za kosilo??
Zdrawc Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 PS: bi kdo lepinjo teh gabaritov za kosilo?? samo če so tej veličini primerni čewapčiči ali pljeskavica notri :grim
Manu Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 danes zaenkrat muffin z robidami in kokakola. Nadaljevanje sledi. PS: bi kdo lepinjo teh gabaritov za kosilo?? A si prepričan, da je lepinja?? :hmm: Men deluje kot un piškot, ka ima noter našpricane čokoladne pljunke, sam da je tale na fotki večji... :) Moj njam njam : segedin golaž, pšenična pogača. motovilec z domačim bučnim oljem iz Benice in temnim balzamičnim kisom ( matr, kok skrbijo za mojo zadostno količino vitamina C ) :) :wub:
Manu Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 Zelenjavna juhca z kuro :grim Skrbi me zate, stari! :kva2: :kva2: :kva2: S kuro... se napiše (in reče) O:-)
pirrulz Objavljeno Februar 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 (popravljeno) AVE CEZAR!!!!! Najprej na enem seminaru v žabariji pomazal skoraj vse mini bureke, potem pivo ali dva, lejter pa še dunajski šnicl. LAJF.IZ.GUD. Popravljeno Februar 16, 2006. Popravil pirrulz
Lobo Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 Svinjska juha z rezanci puranji dunajski kruh ( :cry: nič pomfrija) mešana solata radenska
moto rider Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 Palačinke! Juhu! Nadev: Ene z marmeljad, druge Sladki greh, potem pa še tiste z zmletimi napolitankami in z mlječkom zmixane itd. * Jutri za kosilo, bom pa mleko skuhal! :grim
SiR Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 danes: nič kosila, žal; večerja ravijoli z gobami, česnom in peteršiljem; zraven hajneken, ker je še treba pol blo delat. Rustikina čokolada s čilijem pa je še v hladilniku, dajmo jo probat za pondelek pustit al pa kaj podobnega ...
pirrulz Objavljeno Februar 17, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 Sam svoj mojster in prva pomoč v enem :grim :OK: :yea2: P.s.: Sport Billy s tisto svojo torbačo je pussy. B)
Brihta Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 Evo mene, spet zulm te pofukane hrenavke :angry2:
fifty Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 Včeraj sem si privoščil zajeten obrok pohane piške. Mislim, da ni bila gripozna. Vem pa ne; zato sem jo vseeno in za vsak slučaj poplaknil z litrom Refoška. Malce sem v dilemi, če ne bi bilo bolje predvsem iz vidika preventive, kot razkužilo uporabiti kaj žganega. :hmm: . Liter. V tem primeru bi zjutraj vse skupaj :SS in bi bila možnost okužbe minimalna. :unsure: Ne vem, ne vem... :hmm: Ali bi se moral javiti na kateri od pristojnih uprav, ker sem bil v stiku s perutnino? Definitivno je bila ob najinem srečanju piška že mrtva. Kopač me tudi ni posebej opozoril, da bi lahko bilo kaj narobe. Ampak Kopač je itaq tam zato, da prodaja mrtve piške. Torej moram sam poskrbeti za svojo varnost. In smo spet tam. Kakorkoli že; moral bom redno trošiti alkohol. In to žgane aplikacije. :huh: Me pa sedaj boli nekje zadaj v šimbasu se mi zdi. Pa okrog ledvic čutim nekakšno nelagodno napetost. Mogoče so mi malce nabreknile. Nisem najbolj direktno v topicu. Se mi pa zdi več kot potrebno na tem mestu opozoriti na gornje dileme. B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se