motozajebant Objavljeno April 2, 2021 Opozori Objavljeno April 2, 2021 pred 53 minutami, thumper pravi: ti s poročen ??? Ne... še thumper in Ninč. 2
Frenk 67 Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 Ob 26. 3. 2021 ob 18:59, motozajebant pravi: Testenine s pelati, suhim paradižnikom, česnom, parmezanom, svežo baziliko in limoninim sokom ? Jst sem mislu, da je tole predjed ?. Pr men bi blo sicer bl začimba. ? thumper in ligenjček 1 1
Frenk 67 Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 Ob 28. 3. 2021 ob 14:15, Mavti pravi: Danes je pa tale kokoška prišla na vrsto najprej se je skuhala kokošja juha nato pa se je dala kokoška še v pečico,da se je lepo zapekla, še ko sem jo tlačil v pekač sem se čudil velikosti komaj smo jo utučkali zraven pire krompir in solata z jajci nebeško dobro ,sladica je se na čakanju aja slik od kuhe niker, je telefon nekje pozabljen pa tud pomislil ni nobeden na slikanje Če bi tole nago kuro dal v kofitajm ti ja Alla scenzurira ? thumper, Mavti, nejc74 in 3 others 6
motozajebant Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 Kreativni nered ? Rdeč file postrvi, pire brokolija z limono, zvitek buče s kremnim sirom, limono in baziliko. Korenčkov čips in kuhana zelenjava. Za finiš pa parmezanov čips. ? VS800, RobiRoberto, Grut in 5 others 6 1 1
motozajebant Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 pred 3 urami, Frenk 67 pravi: Jst sem mislu, da je tole predjed ?. Pr men bi blo sicer bl začimba. ? Ubistvu je tule več ko za eno porcijo testenin... Frenk 67 1
bajkr88 Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 motozajebant, če se misleš tkole zajebavat s takimi porcijami te bomo spodil u masteršefa k binetu pa se tam afnaj RobiRoberto, Grut, Ninč. in 3 others 6
motozajebant Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 pred 30 minutami, bajkr88 pravi: motozajebant, če se misleš tkole zajebavat s takimi porcijami te bomo spodil u masteršefa k binetu pa se tam afnaj Sva ravno včetaj z mojo gledala oddajo, pa je rekla če je lahko Ljuboslav tam, bi lahk tut ti bil ? Ampak hvala ne bajkr88 in thumper 1 1
Kmet2 Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 Težko življenje, ko ti draga v posteljo nosi pizza rolice? motozajebant, notranc, ligenjček in 3 others 4 1 1
thumper Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 Meni je bolj pri srcu "ljuba" kot "draga" .. motozajebant in RobiRoberto 2
motozajebant Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 (popravljeno) pred 1 uro, Kmet2 pravi: Težko življenje, ko ti draga v posteljo nosi pizza rolice? Sam stari, jaz tukaj vidim njene noge in ne tvoje? Da nis ti to njej prnesu v pistlo? ?? No, dopuščam možnost da si nohte lakiraš Popravljeno April 3, 2021. Popravil motozajebant Kaldu, Scarabeo 500, Ninč. in 2 others 5
Ninč. Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 Potratne rezine, fake madžarica, ovseni piškoti Grut, VS800, Mavti in 6 others 8 1
Grut Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 pred 2 urami, motozajebant pravi: Sam stari, jaz tukaj vidim njene noge in ne tvoje? Da nis ti to njej prnesu v pistlo? ?? No, dopuščam možnost da si nohte lakiraš mogoče je mislu na psa RobiRoberto in motozajebant 2
bajkr88 Objavljeno April 5, 2021 Opozori Objavljeno April 5, 2021 šampinjoni, sv. ribica, smetana z karijem... Grut, motozajebant, VS800 in 5 others 7 1
Grut Objavljeno April 5, 2021 Opozori Objavljeno April 5, 2021 pred 48 minutami, bajkr88 pravi: šampinjoni, sv. ribica, smetana z karijem... jest bi tud zdela tole bruhnu,pa en kuzarčk kokte zravn bajkr88 1
bajkr88 Objavljeno April 7, 2021 Opozori Objavljeno April 7, 2021 picatajm Ninč., VS800, Mavti in 6 others 8 1
Popularna objava ligenjček Objavljeno April 7, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 7, 2021 To bi lahko jedo celo življenje ?? Akito, Ninč., motozajebant in 8 others 8 1 1 1
motozajebant Objavljeno April 7, 2021 Opozori Objavljeno April 7, 2021 pred 1 uro, ligenjček pravi: To bi lahko jedo celo življenje ?? Jst pa tole ? VS800, RobiRoberto, Grut in 5 others 6 2
Grut Objavljeno April 7, 2021 Opozori Objavljeno April 7, 2021 pred 21 minutami, motozajebant pravi: Jst pa tole ? pa dej pizda ti že 1x eno ornk porcijo gor bruhn,ne pa tole k še za eno kavno žličko ni use skp...al si ded al ne... Ninč., ligenjček, thumper in 4 others 1 6
bajkr88 Objavljeno April 7, 2021 Opozori Objavljeno April 7, 2021 pomoje je tok zanč da več ne upa pojest, drgač bo res bruhnu #poletjesebliža Grut, Ninč. in Mavti 3
Grut Objavljeno April 7, 2021 Opozori Objavljeno April 7, 2021 Pravkar, bajkr88 pravi: pomoje je tok zanč da več ne upa pojest, drgač bo res bruhnu #poletjesebliža to mi deviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Mavti 1
motozajebant Objavljeno April 7, 2021 Opozori Objavljeno April 7, 2021 pred 31 minutami, Grut pravi: pa dej pizda ti že 1x eno ornk porcijo gor bruhn,ne pa tole k še za eno kavno žličko ni use skp...al si ded al ne... Kvantiteta je nepomembna, šteje samo kvaliteta. pred 26 minutami, bajkr88 pravi: pomoje je tok zanč da več ne upa pojest, drgač bo res bruhnu #poletjesebliža Letos poletje zaradi korone odpade. Lp JJ ? notranc, VS800, Grut in 1 other 1 2 1
ligenjček Objavljeno April 7, 2021 Opozori Objavljeno April 7, 2021 pred 32 minutami, motozajebant pravi: Kvantiteta je nepomembna, šteje samo kvaliteta. moj želodček se ne bi strinjal s tabo ker lahko je hrana še tako "kvalitetna" če mi po okusu ni všeč me to sploh ne gane, še sploh pa če moram potem na vrh še oropat mc'donald's al pa šiptarja, da ne umrem od lakote najbrž ne bom preveč zadovoljen RobiRoberto, thumper, VS800 in 2 others 5
motozajebant Objavljeno April 7, 2021 Opozori Objavljeno April 7, 2021 pred 6 minutami, ligenjček pravi: moj želodček se ne bi strinjal s tabo ker lahko je hrana še tako "kvalitetna" če mi po okusu ni všeč me to sploh ne gane, še sploh pa če moram potem na vrh še oropat mc'donald's al pa šiptarja, da ne umrem od lakote najbrž ne bom preveč zadovoljen Logično, okus je je na mestu 1. Lahko verjames ali ne, na tej fotki je porcija špagetov kot jih dobiš v gostilni... morda fotka naredi svoje. Ni pa pretirana porcija, se strinjam. A že lep čas sem se nehal nažirat Grut, ligenjček, bajkr88 in 2 others 2 2 1
ligenjček Objavljeno April 7, 2021 Opozori Objavljeno April 7, 2021 pred 6 minutami, motozajebant pravi: Logično, okus je je na mestu 1. Lahko verjames ali ne, na tej fotki je porcija špagetov kot jih dobiš v gostilni... morda fotka naredi svoje. Ni pa pretirana porcija, se strinjam. A že lep čas sem se nehal nažirat Verjamem, nisem rekel da je porcija premala, če sam kuhaš vrjetno narediš dovolj zase rekel sem samo, da kvantiteta ni nepomembna, pa da je poleg kvalitete pomembno tudi še kaj ne bom več pametoval, vidim, da si kar domač v kuhinji... keep it up Ninč. in motozajebant 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se