Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
pred 5 urami, Buschi pravi:

Glede na to, da je petek in imamo že vsaj desetletje ob petkih pico, sem se hotel pohvalit še z mojo mojstrovino za kmečke dedce. Ampak, pekla jo je žena in je bolj podobno zažganemu kotletu iz žara kot pici... :BUA:

Zdaj me pa zanima, daj sliko, saj vseeno kakšna je. Se bomo pa pač malo nasmejali :)

---------

Aja, šel zdaj v štacuno po cornstarch. Gledam, brskam, iščem. In za vsak slučaj, še poguglam če je to res to kar mislim. Je! Koruzni škrob (gustin). Kupim, vesel, priddm dam. Vržem na pult in se takoj za glavo primem. Dam sem prvleku koruzni ZDROB. Ja, polenta je to! MRŠ! ? 

Popravljeno . Popravil motozajebant
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 26 minutami, motozajebant pravi:

Zdaj me pa zanima, daj sliko, saj vseeno kakšna je. Se bomo pa pač malo nasmejali :)

---------

Aja, šel zdaj v štacuno po cornstarch. Gledam, brskam, iščem. In za vsak slučaj, še poguglam če je to res to kar mislim. Je! Koruzni škrob (gustin). Kupim, vesel, priddm dam. Vržem na pult in se takoj za glavo primem. Dam sem prvleku koruzni ZDROB. Ja, polenta je to! MRŠ! ? 

Če nimaš golaža ali pršuta si v banani..

Danes sem sam svoj..malo pogledam po kuhinji in voila ideja je šla v lonček... pašta fižoj po dumžalsk... 

1 piksna prebranca s slanino -slednja izgine takoj ko je pogreta..

Šunka za pspravit.. 

Kubasa tudi..

116g makaročkou..

In seveda malce začimbic kot vojaki na paradi : jalapeno, klasik , poper in čili olje...20210409_192202.thumb.jpg.9a06f540cab3000bb21a6526b8097df0.jpg20210409_192206.thumb.jpg.da96ba31917588760e6b0ddfd38a5e0e.jpg20210409_192233.thumb.jpg.8e68cc122e8539d63f45cc96e495107d.jpg20210409_192245.thumb.jpg.ac718fa01af3559a9c439136633b222e.jpg

Objavljeno
pred 11 minutami, thumper pravi:

Če nimaš golaža ali pršuta si v banani..

Danes sem sam svoj..malo pogledam po kuhinji in voila ideja je šla v lonček... pašta fižoj po dumžalsk... 

1 piksna prebranca s slanino -slednja izgine takoj ko je pogreta..

Šunka za pspravit.. 

Kubasa tudi..

116g makaročkou..

In seveda malce začimbic kot vojaki na paradi : jalapeno, klasik , poper in čili olje...20210409_192202.thumb.jpg.9a06f540cab3000bb21a6526b8097df0.jpg20210409_192206.thumb.jpg.da96ba31917588760e6b0ddfd38a5e0e.jpg20210409_192233.thumb.jpg.8e68cc122e8539d63f45cc96e495107d.jpg20210409_192245.thumb.jpg.ac718fa01af3559a9c439136633b222e.jpg

Evo točno to sem predlagal dragi, da še ponucamo ostanke šunke :OK:

Objavljeno
pred 36 minutami, Grut pravi:

tole bruhnem,pol pa 9 km laufajna :010

 

20210410_144417.jpg

jebote slow food :P

 

Objavljeno
pred eno uro, Grut pravi:

tole bruhnem,pol pa 9 km laufajna :010

 

 

Ud tega si js niti cevle ne obujem, ne dab tulk laufala :jezik:

Objavljeno
pred 2 urami, Grut pravi:

tole bruhnem,pol pa 9 km laufajna :010

 

20210410_144417.jpg

A to maš glih za 9 km z miško po guglmaps..

Objavljeno (popravljeno)

Čemaž s fižolom.. pol pa puranček v smetanovi kisli in sladki z edamcem in grana padano , pire krompir in grah na maslu.. 20210410_183402.thumb.jpg.d890a0d0124c9f4e622d9834170fe788.jpg

Popravljeno . Popravil thumper
Objavljeno

Ja vem.. sem pač zadnji pri deljenju in je bilo mal več omakce.. zato žlica.20210410_192334.thumb.jpg.6e4c0b9770097f2bd8d6496bb2fb69d9.jpg

 

Objavljeno
Ob 9. 4. 2021 ob 19:07, motozajebant pravi:

Zdaj me pa zanima, daj sliko, saj vseeno kakšna je.

Začel se je dober:

-testo(pol pirine, pol ostre moke)

-1/3 kečap, 2/3 mezga

-plast kuhanega pršuta

-plast sira, ponavadi ementaler

-plast prekajene slanine

-plast mocarele

-plast prekajene slanine

-plast mocarele

-plast pančete

-na mojo tretjino dam še zelenjavo(čebula, paradižnik, paprika, kapre, olive, gobe,...)-da ne bo kdo rekel, da ne jem zdravo

-origano

-4 ali 8 jajč

Tevelek pleh, 1/3 zame, 2/3 za sineka.

In pol je pršlo tole ven:

spacer.png

 

Objavljeno

Tole sladko posodo bo treba popoldne spraznit:)

 

20210411_115427.jpg

Objavljeno
pred 34 minutami, Buschi pravi:

Začel se je dober:

-testo(pol pirine, pol ostre moke)

-1/3 kečap, 2/3 mezga

-plast kuhanega pršuta

-plast sira, ponavadi ementaler

-plast prekajene slanine

-plast mocarele

-plast prekajene slanine

-plast mocarele

-plast pančete

-na mojo tretjino dam še zelenjavo(čebula, paradižnik, paprika, kapre, olive, gobe,...)-da ne bo kdo rekel, da ne jem zdravo

-origano

-4 ali 8 jajč

Tevelek pleh, 1/3 zame, 2/3 za sineka.

In pol je pršlo tole ven:

spacer.png

 

In zdej boš rekel da sta ostala lačna..

Objavljeno

DSCN2269.thumb.JPG.28fa127add7a839d6ede3d09420f3a8f.JPG

testo gre počivatDSCN2270.thumb.JPG.50829455f61cb273132c66527dd65791.JPG

se že komu svita?

 

DSCN2271.thumb.JPG.6fd552a83f34920ed89b5d4289779ee1.JPG

Ina Delat se ne peni in pregreva...:lol1:

DSCN2274.thumb.JPG.9a376260d53bce62d1908ddfaa1eeed6.JPGJUPI!!!   Krhki flancati, zmedenci, vozlanci,  v glavnem dobro uspelo!

Objavljeno
pred 5 urami, Buschi pravi:

Začel se je dober:

-testo(pol pirine, pol ostre moke)

-1/3 kečap, 2/3 mezga

-plast kuhanega pršuta

-plast sira, ponavadi ementaler

-plast prekajene slanine

-plast mocarele

-plast prekajene slanine

-plast mocarele

-plast pančete

-na mojo tretjino dam še zelenjavo(čebula, paradižnik, paprika, kapre, olive, gobe,...)-da ne bo kdo rekel, da ne jem zdravo

-origano

-4 ali 8 jajč

Tevelek pleh, 1/3 zame, 2/3 za sineka.

In pol je pršlo tole ven:

spacer.png

 

Jest bi zarad jajc še ene 4 minute u pačic pustu...

Objavljeno (popravljeno)
6 hours ago, Buschi said:

Začel se je dober:

-testo(pol pirine, pol ostre moke)

-1/3 kečap, 2/3 mezga

-plast kuhanega pršuta

.....

A ti ne manjka še vsaj plast mletega mesa, pa plast onih kebab narezkov :) pa plast parmezana, pa......

Ko sem bil otrok sem si vedno želel, da bi lahko v pizzeriji naročil "vse" dodatke, pa mi mama ni pustila. Zdaj pa me je ta želja minila. Tko kot naročit 10 kepic sladoleda.

Čeprav, če dobro pomislim, nimam pa težav z desetimi bevandami.

Popravljeno . Popravil nejc74
Objavljeno

Nihče ni navdušen nad mletim mesom...drugače bi bil gor...  :whistle:

Objavljeno

D20210411_190315.thumb.jpg.9ea9fcf8cc5d0de15fd6535b2bf23409.jpgOd moje kremna zelenjavna župca me je zjebala da ni več fotk drgač me je pa tamala naštimala za pikantne špagete.. bemu sunac zanč nism porajtal da sem ponucal jalapenjote .

20210411_190315.thumb.jpg.9ea9fcf8cc5d0de15fd6535b2bf23409.jpg20210411_190348(0).thumb.jpg.9211d2fad75583e4c918aeebc44a4555.jpg

Objavljeno

Tolko kot je špagetov, tolko permezana. Jest tut.

  • Haha 2
Objavljeno

20210414_193537.thumb.jpg.f34ded164295491271138157f5f6d7b9.jpg20210414_193544.thumb.jpg.3d73f02c6b98abc49abeb481869c3e3e.jpg20210414_194617.thumb.jpg.7bc987ee44f6da24fb000ed8b980e8b2.jpg,pečen krumpir, motoviuc s česnom,jajci in bučnim oljem.. pa mal pekočega zame

Objavljeno

Včeraj sem mrknil po pol pira.. na papriki piše ljuta.. še iz makedonije 2018..20210415_211134.thumb.jpg.527c66ae185274b452961c52dd9a8484.jpg20210415_211333.thumb.jpg.094794054e3dc8266c67033beb4f34c7.jpg20210415_211414.thumb.jpg.ce55feda7cd40d1a2090df30cb0997fa.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!