Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 8 urami, motozajebant pravi:

20210508_140722.thumb.jpg.5e56dd53d4619fa9dce23a2652c4f21f.jpg

Kaj bi naj bilo to?

  • Haha 2
Objavljeno
pred 1 uro, MARE 65 pravi:

Stari ajd ti u masterčifa...:naughty:

A ne ne, ni to zame :)

pred eno uro, Buschi pravi:

Kaj bi naj bilo to?

Brokoli soup...sem ga še nekaj našel v zmrzovalniku, pa je blo treba neki na žlico pred sačem :P

pred eno uro, bajkr88 pravi:

špinačna župa

Po barvi isto :D

Objavljeno
pred 2 urami, MARE 65 pravi:

Stari ajd ti u masterčifa...:naughty:

tam ne bo mogu plonkat iz neta in zapiskov, pa staro mamo nou mogu klicat na kok da pečico itd ... pol se bo pa zvekou pa domu... ?

Objavljeno
pred 8 urami, bajkr88 pravi:

tam ne bo mogu plonkat iz neta in zapiskov, pa staro mamo nou mogu klicat na kok da pečico itd ... pol se bo pa zvekou pa domu... ?

Jebiga, to mam v krvi, ze od srednje šole dalje :P

  • Haha 3
Objavljeno
Ob 9. 5. 2021 ob 21:32, ligenjček pravi:

Malo za prigriznit ?? nekaj malega ko ni blo neke hude lakote ?

 

 

 

 

 

a se ti rebra nič ne izsušijo, k jih maš na direktenem ognju? 

Objavljeno
pred 13 urami, motozajebant pravi:

a se ti rebra nič ne izsušijo, k jih maš na direktenem ognju? 

prvo samo par minut da zakrknejo, potem marinada, pa v folijo, pa na koncu še 5 minut brez folije, da se dobro napijejo okusa po dimu, pa so ostala kar sočna :) če bi jih pa ves čas brez folije bi bile pa najbrž kar suhe. Mogoče so bile na koncu kako minutko predolgo, da bi ohranile optimalno sočnost, ampak se mi zdi da so za prvič kar uspele :D 

  • Všeč mi je 2
Objavljeno

A grlice in srake se pripravlja z istimi začimbami kot golobe ?

Objavljeno (popravljeno)
Ob 13. 5. 2021 ob 20:22, motozajebant pravi:

No, danes sem se pa jaz pustil razvajati :)

20210513_131748.thumb.jpg.0da9a63c389ffc4d8a9573a612943a13.jpg

20210513_134557.thumb.jpg.7b1309a2b7825fcf85dc5966cb4e17db.jpg

20210513_140652.thumb.jpg.65af4e1107c8dff286e3ad3245baf237.jpg

20210513_141506.thumb.jpg.0f27d0b3fd2b79d2952e5620445d7f7c.jpg

Enkrat smo bli na enem Slow foodu v nekem gradu v Franciji. Ne vem, ene 15 jedi po en grižljaj, pr vsaki mi je kelnar natoču en požirk izbranega vina. Sem mislu, da bom živčen zlom fasu. Kva bi takrat dal za eno ornk porcijo vampov.  ?

Popravljeno . Popravil Frenk 67
Objavljeno
pred 1 uro, Frenk 67 pravi:

Enkrat smo bli na enem Slow foodu v nekem gradu v Franciji. Ne vem, ene 15 jedi po en grižljaj, pr vsaki mi je kelnar natoču en požirk izbranega vina. Sem mislu, da bom živčen zlom fasu. Kva bi takrat dal za eno ornk porcijo vampov.  ?

Haha, verjamem. Ma meni je ravno to gušt. :)

Evo, malo večja porcija. Točno 2 minuti in 40 sekund da sem razkosal ? za prvič... solidno :)

20210516_105309.thumb.jpg.7c538818fa277a8e791e8d39298d7698.jpg

Objavljeno

Danes pa mednarodno kosilo:) ,krompir iz francije ,meso iz italije, čebula iz italije, paradižnik in česen ne vem od kot:blush:, zelena solata z domačega vrta, jajca iz domačega kurnika ,poper made in prc.,sol iz tuzle,..:whistle:

Pir za zraven made in avstrija ,uglavnem res je bilo dobro in vse se je pojedlo :worship:

20210516_110417.jpg

20210516_101051.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!