Popularna objava Grut Objavljeno Junij 6, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 6, 2021 ... kdor ne dela v pisarni....nej vsaj ornk je ... mladench, ligenjček, RobiRoberto in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 7, 2021 Deli Objavljeno Junij 7, 2021 Malca ... ? notranc, Ninč., thumper in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 7, 2021 Deli Objavljeno Junij 7, 2021 Nisem "vege", toda tako "žar ploščo" si želim, ker "od svojih zrelih let naprel", zelenjavo v vseh oblikah priprave zelo rad jem ... ? Mavti, maus, Grut in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 9, 2021 Deli Objavljeno Junij 9, 2021 mau se kitajčkam Grut, VS800, RobiRoberto in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Junij 9, 2021 Deli Objavljeno Junij 9, 2021 K temu bo še pečen falat kurjih joškov s česnom in šparglji notranc, maus, thumper in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Junij 9, 2021 Deli Objavljeno Junij 9, 2021 pred 8 urami, maus pravi: mau se kitajčkam Pol se boš pa čudu, k se ti bojo kitajci javljali na razpise oz. se že Ninč., Mavti, RobiRoberto in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 10, 2021 Deli Objavljeno Junij 10, 2021 maus bo kriv če bodo kitajci kakšno banko kupil pa bomo mel številko kartice po diagonali.. Mavti, RobiRoberto, Grut in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 12, 2021 Deli Objavljeno Junij 12, 2021 Danes vegansko kosilo... RobiRoberto, Ninč., Bmflar in 6 others 6 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Junij 12, 2021 Deli Objavljeno Junij 12, 2021 Mavti, RobiRoberto, bajkr88 in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Junij 12, 2021 Deli Objavljeno Junij 12, 2021 VS800, Ninč., Bmflar in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 13, 2021 Deli Objavljeno Junij 13, 2021 pred 14 urami, Grut pravi: K vidm tale peteršilj za dekoracijo... bi jim kr krožnik vrnu ? Sicer pa, bi dele komot maznu tale zrezek pa pomfrit Ninč. in Grut 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Junij 13, 2021 Deli Objavljeno Junij 13, 2021 Cukr... Itak. Za mami. Sicer navadne čokolade nisem hotla mešat, ampak sem mogla, ker z belo nisem delala in nimam pojma kako se obnasa... Stopila se mi je in takoj strdila. Pa sem dala se navadno in mal olja... Za u rit past bo Buschi, Scarabeo 500, thumper in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Junij 13, 2021 Deli Objavljeno Junij 13, 2021 pred eno uro, motozajebant pravi: K vidm tale peteršilj za dekoracijo... bi jim kr krožnik vrnu ? Sicer pa, bi dele komot maznu tale zrezek pa pomfrit dej ti đejmi oliver ne hrop u strop ... pa... prjatu moj ... vse naj naj...še na mnoga leta motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Junij 13, 2021 Deli Objavljeno Junij 13, 2021 Danes za kosilo Restan krompir, zelena solata in ocvrti oslič, odlično je bilo slikat uspel samo slatko prilogo, ki je tudi že ni več VS800, Akito, thumper in 5 others 5 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 13, 2021 Deli Objavljeno Junij 13, 2021 pred 7 urami, Ninč. pravi: Cukr... Itak. Za mami. Sicer navadne čokolade nisem hotla mešat, ampak sem mogla, ker z belo nisem delala in nimam pojma kako se obnasa... Stopila se mi je in takoj strdila. Pa sem dala se navadno in mal olja... Za u rit past bo bela čoločada ali nadomestel, beljakovine zakrknejo ko gre temp pri segrevanju čez 50C, potem imaš pa žgance. topiš na nizki temp, dodajanje olja ne škodi, s tem višaš mazavost/mehkobo. Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 13, 2021 Deli Objavljeno Junij 13, 2021 pred 10 urami, motozajebant pravi: K vidm tale peteršilj za dekoracijo... bi jim kr krožnik vrnu ? e resno? kaj pa če je bazilika ali pa šetraj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno Junij 13, 2021 Deli Objavljeno Junij 13, 2021 11 hours ago, motozajebant said: K vidm tale peteršilj za dekoracijo... bi jim kr krožnik vrnu ? Sicer pa, bi dele komot maznu tale zrezek pa pomfrit To ni dekoracija, to je zelenjavna priloga.... 3nity in Ninč. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 13, 2021 Deli Objavljeno Junij 13, 2021 bajkr88, Akito, VS800 in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 13, 2021 Deli Objavljeno Junij 13, 2021 pred 11 urami, Grut pravi: dej ti đejmi oliver ne hrop u strop ... pa... prjatu moj ... vse naj naj...še na mnoga leta Hvala prjatu.... prleti v Mengeš na kako ?? pred 2 urami, thumper pravi: e resno? kaj pa če je bazilika ali pa šetraj? Problem je v temu, da na temu krožniku ta peteršilj nima kaj iskat pred eno uro, nejc74 pravi: To ni dekoracija, to je zelenjavna priloga.... Pol majo pa še manjše porcije ko jaz ?? Ninč. in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno Junij 14, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 14, 2021 SuVi Tri Tip 3h/54°C pa na žar za minuto + tuna, sir in mešana zelenjava na žaru. VS800, motozajebant, notranc in 10 others 11 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Junij 14, 2021 Deli Objavljeno Junij 14, 2021 pred 13 urami, DAMI34 pravi: bela čoločada ali nadomestel, beljakovine zakrknejo ko gre temp pri segrevanju čez 50C, potem imaš pa žgance. topiš na nizki temp, dodajanje olja ne škodi, s tem višaš mazavost/mehkobo. Hvala za nasvet. Res sm zdele prvic in zadnjic z rokovala. Za pect bo ostala klasika ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 14, 2021 Deli Objavljeno Junij 14, 2021 pred 22 urami, Ninč. pravi: Cukr... Itak. Za mami. Sicer navadne čokolade nisem hotla mešat, ampak sem mogla, ker z belo nisem delala in nimam pojma kako se obnasa... Stopila se mi je in takoj strdila. Pa sem dala se navadno in mal olja... Za u rit past bo Bela čokolada ma vrelišče nekje pri 44 stopinjah. Topiš jo izključno nad vodno kopeljo (zavri vodo do vrelišča, vendar ne dovoli da zavre). Pa voda se ne sme dotikati sklede v kateri je čokolada in jo imaš nad vodno kopeljo. Bodi pozorna tudi na to, da v čokolado ne pride nobena vodna kapljica, ker to povzroči grudice. tako, simpl ko pasulj Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 14, 2021 Deli Objavljeno Junij 14, 2021 Ninč., VS800, notranc in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Junij 14, 2021 Deli Objavljeno Junij 14, 2021 Mavti, thumper, motozajebant in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Junij 14, 2021 Deli Objavljeno Junij 14, 2021 pred 5 urami, mladench pravi: Pa to ja še miga...tak je surovo ! Scarabeo 500, maus, RobiRoberto in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se