Popularna objava notranc Objavljeno Junij 14, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 14, 2021 Malca - goveji jezik v solati thumper, mladench, RobiRoberto in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Junij 14, 2021 Deli Objavljeno Junij 14, 2021 pred eno uro, Buschi pravi: Pa to ja še miga...tak je surovo ! ?Ni niiii, je dovolj obdelano. Mehko k putr, nerabiš noža thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 15, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 15, 2021 GoBobi, notranc, kaizer in 11 others 2 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 17, 2021 Deli Objavljeno Junij 17, 2021 Zjutraj me sreča tale velik sendvič po hudi borbi in enem grizu, sem ga zlomu na pol in mu onemogoču, da bi me premagu jorgut se je pa ustrašu in pobegnu v neznano ? takole mamo že navsezgodaj ob 8:30 notranc, GoBobi, Akito in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Junij 17, 2021 Deli Objavljeno Junij 17, 2021 (popravljeno) pred 8 urami, maus pravi: Zjutraj me sreča tale velik sendvič po hudi borbi in enem grizu, sem ga zlomu na pol in mu onemogoču, da bi me premagu jorgut se je pa ustrašu in pobegnu v neznano ? takole mamo že navsezgodaj ob 8:30 Ni kaj Hrabri mišek Popravljeno Junij 17, 2021. Popravil notranc maus, GoBobi, Akito in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 17, 2021 Deli Objavljeno Junij 17, 2021 evo jaz sem pa dan- ne včerej je bilo - peljal mojo za kvadratno obletnico poroke (22) na randi (ok 2 mesca kasneje ampak tko mamo).. najprej ena dunja , potem nek namazek dobrodošlice s tartufom (pa skor preveč tartufa) , hobotnica v solati , 1,5kg kovač iz pečice s krompirčkom in zelenjavo , 2dl cabernet souvignon od lisjaka , solatka, pa kufe , moja pa eno baje full dobro čokoladno sladico.. evo še ne morem zaspat.. slikc ni k sva šla na randi napol inkognito.. notranc, Mavti, RobiRoberto in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 19, 2021 Deli Objavljeno Junij 19, 2021 Rdeča kapica nama je to pustila pred vrati... notranc, Spasku, RobiRoberto in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 19, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 19, 2021 Evo, dns sem majstršef. Pa sm fuzijo okusov naredil ? GoBobi, notranc, Ninč. in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Junij 20, 2021 Deli Objavljeno Junij 20, 2021 Cerkno. Štrukljev tokrat nismo sprobali. Ledena kava in sladoled s smetano pa sta vsekakor vredna pozornosti. notranc, Mavti, RobiRoberto in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ninč. Objavljeno Junij 20, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 20, 2021 Višnjeva s pudingom... Naslednjic par stvari drugace. Je pa dobra in osvežilna rezina Spasku, Buschi, thumper in 7 others 7 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schwantz Objavljeno Junij 20, 2021 Deli Objavljeno Junij 20, 2021 Ob 19. 6. 2021 ob 9:39, DAMI34 pravi: PINCETA??? Kako se pa pinceta je? Mavti, izibajker, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 20, 2021 Deli Objavljeno Junij 20, 2021 Ob 19. 6. 2021 ob 9:39, DAMI34 pravi: Rdeča kapica nama je to pustila pred vrati... pred 39 minutami, schwantz pravi: PINCETA??? Kako se pa pinceta je? Tam v tistih ko cih je en proizvajalec medicinske opreme.. Gorenjska je blizu pa imajo majhne koščke - zato pinceta schwantz, Mavti in Ninč. 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 20, 2021 Deli Objavljeno Junij 20, 2021 pred 1 uro, schwantz pravi: PINCETA??? Kako se pa pinceta je? z roko pred eno uro, thumper pravi: Tam v tistih ko cih je en proizvajalec medicinske opreme.. Gorenjska je blizu pa imajo majhne koščke - zato pinceta še domov sem jo nesu...u wajdušni ma okus po panceti, majkemi schwantz, RobiRoberto, thumper in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno Junij 21, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 21, 2021 Fuzbal, domače. VS800, C eagle, Frenk 67 in 11 others 10 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ChuckNorris Objavljeno Junij 23, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 23, 2021 Končno jagode iz domačega vrta. Te imajo okus po jagodah in niso voda z okusom jagode. Ninč., maxxa, Mavti in 9 others 7 1 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 30, 2021 Deli Objavljeno Junij 30, 2021 RobiRoberto, Spasku, Akito in 3 others 3 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motozajebant Objavljeno Junij 30, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 30, 2021 Danes pa malo razvajanja pri Jezeršku ? Akito, VS800, notranc in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Junij 30, 2021 Deli Objavljeno Junij 30, 2021 pred 1 minuto, motozajebant pravi: Danes pa malo razvajanja pri Jezeršku ? Čak mal kaj je bilo pa za glavno jed Mavti, thumper in Ninč. 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno Junij 30, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 30, 2021 Danes sem na Brniku pobral sina, ki se je po mesecu in pol virnil iz Vuhana in pokaže sliko predjedi na večerji pravi, da je bilo odlično Akito, thumper, Ninč. in 8 others 9 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno Junij 30, 2021 Deli Objavljeno Junij 30, 2021 On 6/19/2021 at 5:50 PM, DAMI34 said: Evo, dns sem majstršef. Pa sm fuzijo okusov naredil ? Lep moder odsev na skali DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 1, 2021 Deli Objavljeno Julij 1, 2021 pred 10 urami, notranc pravi: Čak mal kaj je bilo pa za glavno jed Rabiš specifikacijo al se ne znajdeš iz slik? pred 19 urami, maus pravi: Maus, tale pšanc mi deluje bolj presušen ko kaj drugega? notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 1, 2021 Deli Objavljeno Julij 1, 2021 pred 1 minuto, motozajebant pravi: Maus, tale pšanc mi deluje bolj presušen ko kaj drugega? Zdj sm iz tega že drek naredu zdaj pa tole za začetek garanja Spasku, Frenk 67, RobiRoberto in 3 others 4 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 1, 2021 Deli Objavljeno Julij 1, 2021 pred 7 minutami, maus pravi: Zdj sm iz tega že drek naredu zdaj pa tole za začetek garanja Pol praviš, da si že po boljšem sral? ? Ninč., thumper, Mavti in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Julij 1, 2021 Deli Objavljeno Julij 1, 2021 pred 1 uro, maus pravi: Dober da DARS pobere 3/4 proračuna. Ostalim v JU pol ostane kurc kej in mamo sam za čipšit Eurospinov burek pa jogurt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 1, 2021 Deli Objavljeno Julij 1, 2021 pred 50 minutami, Buschi pravi: Dober da DARS pobere 3/4 proračuna. Za tole bi pa rad vidu dokaz ali vsaj koliko je DARS dobil iz proračuna ... raje najdi, koliko je DARS prispeval v proračun p.s. Še dobr, da se ne vidi povečevalno steklo thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se